Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ezeket magadnak kell megtermelni, rémgazok beadásával tudod kiváltani Jack boltjában. Nem lesz "olcsó", emlékeim szerint.
    De cserenapkor is lehet belőlük szerezni, mert cserélhetőek.

genka53, -ágianyu33- és osztrak12 kedveli ezt.
  2. misivagyok

misivagyok Utánpótlás-írogató

Sziasztok, a FELHŐSORRAL kapcsolatban kérdeznék: ha valaki szereti egyenként végignézni a felhősor-készletét, majd a végére ér, vissza lehet-e lépni rögtön az elejére, mert nekem csak úgy sikerül, ha egyenként visszamászok a nyilakkal.
    Előre megköszönöm, ha valaki válaszol.

3. BelkaMimi

BelkaMimi Törzsjátékos

Sziasztok!
    Luxus bájitalt hol találom a pajtában? Hogyan lehet használni, illetve Rackón kívül hol szerezhető?
    Köszönöm!

4. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Nem tudsz az elejére másképp visszalépni, csak ahogy a végéig eljutottál (tehát oldalanként lapozva).

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Wellwisher

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Azért van egy trükk: válts át egy olyan kategóriára, amiben kevés felhőd van, majd vissza. Ugyanis ha egy kategóriában teszem azt a 4. oldalon vagy, akkor kategóriaváltásnál is a 4. oldalra tesz. Ha 70. oldalon vagy, akkor egy rövid kategóriában az utolsó oldalra tesz (ami legyen pl. a 7.), így visszaváltásnál is a 7. oldalon leszel.

Sali~*.*, PepperPotts és Wellwisher kedveli ezt.
  7. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Valami hiba van Mese Csevegőben,mert ma, 2019-04-10-én 2:25 órai bejegyzés ott, Tegnap, 23:45-re jelzi hsz írását.
    502-es Hibakód mostanra elcsendesedett és nem ugrál,mint nyúl a fűbe.
    osztrak12ID: 46647915

8. vargamarti

vargamarti Fórum-zöldfülű

Szia! Az alapgyárat hol lehet megvásárolni?

9. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Nagyon szépen köszönöm

Leho69 kedveli ezt.
  10. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Fórum hibáját jeleztük az illetékeseknek (502-es hiba) azonban ennél többet nem tudunk tenni az ügy érdekében.

Tegnap 23:45-ös írásod nincs, én ma 00:45-öt látok
    (gondolom rosszul van beállítva nálad az óra a fórumon)

osztrak12 kedveli ezt.
  11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Gazdaboltban vásárolható meg 500.000 CSP-ért.

12. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia Tamás!
    A hsz-et 2:25-kor írtam és beugrott elsőként a 23:45,majd gondolom,hogy Szerkesztésre kattintva jeleztem még utólag hozzá (pár perc),hogy az 502 Hibakód elcsendesedett. Ebből a pár perc eltérésből látsz Te 00:45 órát,nálam meg lett 01:46 óra.
    A 23:45 , a 00:45 , 01:46 és 02:25 óra az valójában mind 1 és akkor 02:25 óra volt itt nálunk.
    A gépem 2018.decemberi,teljesen új és mindent Informatikus szakember és szerelő is 1-ben,aki mindent telepített rajta és állított,amit kell.Így én Fórum órájához sem nyúltam.
    Nálam éjszaka óta nincs az 502-es Hibakód hál'istennek!
    Köccike

13. vargamarti

vargamarti Fórum-zöldfülű

Szia! Köszönöm szépen!

14. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Szia . Azt szeretném megtudni, hogy a Szigeten akkorák a földterületek mint a Főfarmon ? Köszönöm szépen a válaszod . Szép napot kívánok . :)

15. Wellwisher

Szia!

Az ültetvény és az esőerdő 188-188 db, a zuhatagok szigete 156 db kiskockából áll.

A földterületekről itt találsz információt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/n%C3%B6v%C3%A9nytermeszt%C3%A9s-tr%C3%A1gya-szupertr%C3%A1gya-v%C3%ADz-f%C3%B6ldek-vet%C5%91t%C3%A1bla.487/

-ágianyu33- és kincsembogaram67 kedveli ezt.
  16. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

17. Pandapoc♥

Pandapoc♥ Fórum ismerője

Sziasztok. Nálam a rendszer bizony felajánlja a 100 fejlesztését a gyárnak. Mintha azt olvastam volna, hogy csak a maximum hiányzó mennyiség vásárolható meg.

Marika312 kedveli ezt.
  18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Köszönjük a jelzésedet!

(Továbbítjuk a problémát.)

Szerencsére az okos gazda körültekintően vásárol, óvatosan költi a kincset érő farmaranyakat.

HéricsBáró, Marika312 és Pandapoc♥ kedveli ezt.
  19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Van egy kérésem.

Meg tudnád adni a farmod ID-számát?

Tudom, hogy most a karbantartás alatt nem lehet a játékba lépni.
    Talán van a levelező rendszeredben olyan levél, amelyben a supporttal folytatott információcsere alatt megtalálható a farmod ezen száma is?
    Ha nincsen, az sem gond.
    Mindössze előbbre lennénk a központi ellenőrzésben, ha ez az adat most elérhető lenne, le tudnád írni ide.

Köszönöm!

HéricsBáró kedveli ezt.
  20. Pandapoc♥

Pandapoc♥ Fórum ismerője

Szia. Sajnos nem találtam olyan levelet amelyben szerepelne az ID-m. Szívesen segítettem volna, de nem szoktam még a képeken sem rajta hagyni. :(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.