Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ctrl+ görgő vagy ctrl és a plusz és mínusz gomb jobb oldalt a numerikus részen.

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ez pontosan hova kell Neked?
    "mocsári szörny" tudtommal nincs játékban.

osztrak12 kedveli ezt.
  3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A Kalózbarlangban vásárolt Jegenyefenyő nem fa, hanem dekor elem. A Váza ikon alatt keresd. Zúzmarás jegenyefenyő (fa) nem kapható a kalóznál, az egy régebbi titokfa.

HéricsBáró és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    A "Mocsári szörny" egy gazdaköri feladat, ahova különféle horror növényeket, trutyiszörnyeket és sötétlő szentjánosbogarakat kell beadni. Mocsári szörny ól jelenleg nem létezik.

5. silk57

silk57 Junior szaki

Sziasztok! Most arattam le a mályvacukor-kapszulát és nem találom a 2 db meglepit a fás menübe, Kérlek segitsetek megtalálni, Köszi.szépen. silk57 ID 33916881

6. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Köszönöm szépen

-BombadilToma- kedveli ezt.
  7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem biztos, hogy galaktikus átjárót kaptál.
    Átjárót és/vagy mályvacukrot kaphatsz. Lehet, hogy most éppen mályvacukrot kaptál csak.
    Az a Pajtádba kerül, az Egyéb fül alatt megtalálod, illetve megnézheted a felületen, ahol beadhatod a feladatba.

8. silk57

silk57 Junior szaki

sajnos egyik sem

9. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Ha kapszulát arattál, először az elhasználódó részen keresd, kinyitás után derül ki , cukrot kaptál, vagy galaktikus átjárót

10. Mama081952

Mama081952 Utánpótlás-írogató

Kérek segítséget,a mesterségek völgyében több műhelyben befejeztem a ötödik szintet is és az érkező ajándékokat, bónuszokat nem lehet felhasználni. Mit érdemes tenni vele,eladni nem megy még alacsony áron sem,nincs valami mód megválni tőlük
    ??

11. Othep

Szia.

A felröppenőként érkező sóra, cukorra, elixírre, mandragórára gondolsz?
    Egyelőre nem tudsz velük mit tenni.
    A játék folyamatosan fejlődik, változik. Bármikor érkezhetnek új receptek, szintek, feladatok.
    Addig pedig az ajándékok, bónuszok elférnek a pajtában, az addig pl. termékkészítéssel megszerzett tapasztalatpontok pedig tovább gyűlnek egy számlálóban.

12. silk57

silk57 Junior szaki

megvan és leraktam, ikll. beadtam köszönöm

bocsinet kedveli ezt.
  13. pbuza

pbuza Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A lekvárfőző műhelyemnél már 3-as szinten voltam. Ma a bölcs tölgynél megvásároltam a természetgyógyászt. Sajnos a lekvárfőző műhelyemben nem tudok lekvárt készíteni. Ez miért van? Nem figyeltem vmire? Köszi a segítséget….
    Gazda: pbuzaID: 55415497

14. Othep

Szia.
    Hogyhogy nem tudsz lekvárt készíteni?
    Mit tapasztalsz pontosan?

osztrak12 kedveli ezt.
  15. FalusiBika

FalusiBika Aktív író

Sziasztok! Jelenleg lenyűgöző gyár 9-esem van. Ha megszeretném venni a gyárfejlesztést hozzá,mennyire lenne szükségem,hogy teljes legyen?

16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

17. FalusiBika

FalusiBika Aktív író

-BombadilToma- kedveli ezt.
  18. pbuza

pbuza Fórum-zöldfülű

Eltűnt az összes receptem és minden szinten üres, most azonban ahogy ellenőriztem mindet látok megint és gond nélkül tudok lekvárt főzni. Nem tudom mi történt, a lényeg, hogy most működik. Kösziiii

19. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Megjelenítési probléma volt, amit láttál. Pontosabba ebben az esetben nem láttál.
    Ki és belépés, böngészőváltást, érdemes megpróbálni ilyen esetekben.
    De a biztos megoldás egy sütitörlés, alapos takarít lehet.

osztrak12 kedveli ezt.
  20. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    A Húsvéti eventhez olvasom,hogy együnk meg Zöldséges sárgarépát.Én ilyet sehol sem találok a termékek közt,de még a Piacon sem.
    Hol lehet beszerezni és mire jó ez? Őszintén,de még nem is hallottam róla vagy nem emlékszem rá.
    Itthon,sok egyébbel darálva,sóban eltéve használom Delikátként szinte mindenhez,de itt hol és hová, így?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.