Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Köszönöm a gyors választ!

2. tomes1998

tomes1998 Fórum-zöldfülű

Köszi a gyors választ, de ha még azt is megírnád, hogy mi lehetett az elgazosodott növény?
    Ha tudhatom hol van a gazdanapló nem zavarnálak ilyen kérdéssel.

3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia tomes1998!

Már újra ültettél.
    Az, hogy mi gazosodott el, sajnos nem ellenőrizhető.
    Hogy legközelebb ne érjen ilyen "meglepetés" az alábbi linket olvasd el :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/fontos-tanács-a-kilépéssel-frissítéssel-kapcsolatban.2088/

A gazdanaplót alul a farmodon középen lévő kis zöld nyilacskával tudod megjeleníteni, de az az ültetéseidet nem jeleníti meg.

4. -panama12-

-panama12- Aktív író

K
    Köszönöm a válaszod,hát persze a husvétinek az alapja én mégis égre f-földre kerestem.! DD Még egyszer köszönöm a kedvességed.

_tHUNder_ kedveli ezt.
  5. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Üdv Kedves Gazdák! A lekifőző 4. szintjének a végén vagyok. Szeretnék hiperszónikusan átlépni az 5-re! Milyen terméket kellene beforgatni ahhoz, hogy ezt elérjem? Így vége fele, mindig elvesztem a türelmemet!xD Köszi előre is a segítséget! Jó játékot!

6. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ezt a fórum csevegős részlegében tudod legjobban megbeszélni a játékostársaiddal.

7. breky73

breky73 Járnitanuló

Szia!Érdeklődnék,hogy lehet megszerezni a Reinbow das tojást?Már láttam a magazinban,de a gazdaboltban nem találom.Köszönöm!

8. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A magazin cikkének részleteiben is olvasható a Rainbow dash tojás elérésének lehetősége.
    A pónis event alatt lehetett megszerezni.

9. marcika20000

marcika20000 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors választ.Ezek szerint akkor már nem lehet megszerezni?Én csináltam pónis eventet,de sajnos nem minden feladatot.Vagy van rá mód,hogy egy eventet újra meg lehet csinálni?Köszönettel:breky73 ID:41528268

10. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A pónis eventet sajnos nem tudod újra végig vinni. A képregényes event első része van benn a gazdakörben, amit más feltételekkel, de újra lehet teljesíteni.

11. Lacika07

Lacika07 Junior szaki

Sziasztok!
    Hogyan működik a növénynemesítés, és melyik növényeket lehet nemesíteni?
    Előre is köszönöm a segítséget.

12. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

13. Lacika07

Lacika07 Junior szaki

_tHUNder_ kedveli ezt.
  14. mamaci40

mamaci40 Fórum-zöldfülű

Szia,a gazdakorben ki szerettem volna szolgalni egy vevot,de pikniktakarot kert.Azt hogy lehet gyartani?Utana neztem es a nublonok latogatasa alatt lehetett megepiteni,az agyum megvan a kergekertben de azzal nem lettem okosabb...mondjak le rola??

15. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

A pikniktakaró a textilmalom terméke.

Kétféle textilmalom és pikniktakaró van a játékban.

Az egyik textilmalom a júliusi eventben volt nyerhető. Az törlés után azonnal beváltásra kerül, és az abból származó piknik takaró is szintén. Ennek etetése kizárólag szupertáppal történik, nem szükséges hozzá az energiaszelet előállítása.
    A július event leírásában részletesen olvashatsz minden szükséges információt.
    A másik, a Farm-kemping eventben nyerhető textilgyár nem tűnik el törléskor a menüből, és az abból származó pikniktakaró sem kerül beváltásra, hanem a termények közé kerül a pajtában. Ennek az ólnak az etetése már mókussal és táppal történik. További részletek az alábbi leírásban olvashatóak:

16. gizus1946

gizus1946 Utánpótlás-írogató

Szép napot!Nekem az lenne a kérdésem hogy,evőpálcikát hol lehet beszerezni?

17. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A pálcika a pálcikahegyező műhely terméke. Ezt a bahamarama szigeten tudod előállítani.
    Egy új felreppenő szerszám is kell hozzá, az íróecset.

18. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Miért van az hogy az eventkiirást mindig az utolsó pillanatba irják ki? Aki dolgozik délután az ezek szerint nem számit. Ez korrekt?

19. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Az eventek beharangozója és az eventek gyikje is központ szerint meghatározott időpontban kerülnek a fórum megfelelő részlegeibe. Az összes ország játékosainak időbeosztását kell figyelembe venni.

20. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Nem is várhattam más választ.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.