Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia! Szeretném megkérdezni, hogy az ajándékozási topikból miért lett törölve a hozzászólásom. Az "Imádom anyát" nevű dekor nem cserélhető, ez volt a hozzászólás.

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az erdei tisztáson, a bölcs tölgy egyik rúnáját kell kiváltanod:

esőerdő.png

3. mamarygen

Szia!

Abban a topicban nincs kérdezésre lehetőség, így válaszadás sem lehetséges.

Bizonyos idő elteltével töröltem a válaszodat a beidézésre. Akinek írtál, olvasta.

Sokan nem ismerik a szabályokat, írnak, kérdeznek, idéznek ... vannak sokan, akik tiszteletben tartják a szabályokat.

Te is fegyelmezetten fórumozol több éve már. Kérlek, fogadd el a moderátori döntést, nem öncélúan dolgozunk, hanem mindannyiunk érdekében vigyázzuk a topic rendjét.

Sokan azért olvasnak ott, mert a cserebere információkat gyűjtik. Miattuk is fontos, hogy ne csevegések zavarják meg a hirdetési folyamot.

4. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Köszönöm szépen a válaszodat :)

5. Boróka.portája

Boróka.portája Utánpótlás-írogató

Szia ! A tölgynél kiváltottam a páncél pannit , dekort nem találok kérlek írd le a folytatást . Köszönöm :)

6. mamarygen

Szia!

Az a rúna nem ad Páncél Pannit! Kér egy ilyen dekort, aminek az egész farmodra lesz hatása, ha beadod!

12. Élő legenda II (Élő legenda rúnán keresztül érhető el)
    1 db Pannit lehet beadni a Legenda II-be. Így ez az egy dekor minden területen növeli a felröppenők esélyét 5%-kal.
    Ára: 400 csillag
    A rúna nem ad pannit!
    Kizárólag helyet biztosít egy Panni számára, így annak hatása kiterjesztésre kerül az egész farmunkra.

7. Boróka.portája

Boróka.portája Utánpótlás-írogató

Értem , akkor még egy kérdés ilyen dekort hogyan tudok szerezni Köszi :)

8. mamarygen

9. Steinmacher

Steinmacher Junior szaki

Sziasztok! Karfiolt ültettem, aminek 10 óra az érési ideje. Belocsoltam, az érési idő most 9.30 órát mutat. Tettem rá trágyát és az érési idő 8.30 órára csökkent. Nincs betéve a nemesített növények közé, bár nemesítettem. Mi lehet a baj?

10. mamarygen

Szia!

"Valami" biztosan hat az érési időre negatívan.

Javaslom, nézd át Játékostársunk -BombadilToma- mindenre kiterjedő táblázatát összehasonlítva a farmodon minden lehetséges helyszínen, buffban, nemesítésben szereplő adatával.

Toma aláírásában találod a segédletet, pl. itt.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/event-seg%C3%A9dlet-avagy-mit-hogyan.15707/#post-985344

Tudod Te is, ellenőrzést a megfelelő adatok birtokában tudunk végezni.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  11. Steinmacher

Steinmacher Junior szaki

Kedves mamarygen! Semmiféle hátráltató tényezőt nem találtam a farmomon. Ne haragudj rám, de nem tudom, mit jelent a buff. Szépen kérlek, segíts kideríteni a karfiolom furcsa érési idejét. Segítségedet előre is nagyon köszönöm.
    Steinmacher ID:6998127

12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Valószínűleg aktív a FelröppenőFakalapács bónuszod, és az negatívan hat az érésidőre.

13. mamarygen

Megvizsgáltam a karfiolos érési idő eltérését a farmodon.

Van egy kinemesítésed a Felröppenő fakalapácsra.
    Ennek van negatív érésidőre ható bónusza:
    1000x nagyobb esély arra, hogy a betakarításkor 1 x „fakalapács barkács” tárgyra lelsz.
    20%-kal kevesebb TP betakarításkor.
    15%-kal nő az érési idő.
    12%-kal csökken a víz hatékonysága.

Nincs ugyan bent már a nemesítési rekeszben, de még az eltávolítást követő 24 óra nem telt le.

Emiatt van "szokatlan" érési idő erre a növényre a farmodon.

14. Steinmacher

Steinmacher Junior szaki

Nagyon szépen köszönöm, hogy utánanéztél és válaszoltál. Mivel fél éve nem nyúltam a nemesítési rekeszhez (nem töröltem, nem raktam be újat), ezért érthetetlen számomra, hogy akkor mi hat negatívan a karfiol érési idejére. Jó lenne tudni, mert így kiszámíthatatlan bármilyen nemesített növény érési ideje akár rekeszben van, akár nincs.

15. Steinmacher

Steinmacher Junior szaki

Szia! Nagyon köszönöm, hogy foglalkoztál a kérdésemmel. A felröppenő fakalapács bónuszt hol kell keresni, mert az óra alatt lévő címeres rekeszben nincs rá utalás. Előre is köszönöm az esetleges segítségedet.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A Tanyaházban válaszd az Üvegház ikont, majd menj a Nemesített növények fülre. Mamarygen adatai alapján benne volt az említett bónusz a rekeszben, de valamikor az elmúlt 24 órán belül törölted. Ugyanakkor még ilyenkor aktív 24 órán át.

17. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Azt szeretnémkérdezni hogy a zombijuh kifutó nemcserélhető?

18. mamarygen

Szia!

A Zombijuh-kifutó cserélhető, ajándékozható.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  19. babi358

babi358 Fórummogul

Ha már csak 2db cukormályva kell a befejezéshez ,nem lehetne FA-ért beszerezni???

20. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Köszi de hol találom? Mert úgy emlékszem hogy 1 zombijuhkifutót és 1 árnyfénymühelyt félretettem. Megtudnád-e nézni? ID12183585

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.