Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Nagyilona!

Az aratás időpontja kellene, az, hogy milyen állatok voltak betéve a tenyésztésekbe, és hány tenyészetet arattál.
    Valamint a pontos farmneved és ID számod, köszönöm.

2. Böbe1961

Böbe1961 Járnitanuló

Sziasztok! Szeretném meg tudni, hogy pikniktakarót hol lehet, miből szerezni? Előre is köszönöm!

3. Böbe1961

Böbe1961 Járnitanuló

Sziasztok! Szeretném meg tudni, hogy pikniktakarót hol lehet, miből szerezni? Előre is köszönöm!

4. Böbe1961

Böbe1961 Járnitanuló

5. Böbe1961

Böbe1961 Járnitanuló

6. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Böbe1961!

Egy augusztusi event alkalmával volt megszerezhető :

Textilmalom:

• Érési idő: 38:00 óra
    • Amit ad: 215 TP és 1 pikniktakaró
    • Tápigénye: 1 mókus és 1 mókustáp
    • Csak a normál farmterületekre lehet kitenni

Az event részletes ismertetője az alábbi linken olvasható :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farm-kemping-2014-08-05.11049/

7. andi2222

andi2222 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!SOS!!! Segítség kellene! A malomban elkezdtem 51 babatakaró előállítását. 2óra/db, azaz102 óra. 90 óránál tart a számlálóm, de még mindig nincsen takaróm!!! Az óra is megakadt 1 %-on!!!Mit tegyek? Indítsam újra? Ezalatt az idő alatt már azért kellene lennie!!!

Leállítottam, újra indítottam, remélem reggelre lesz valami, különben emiatt nem fogom tudni befejezni az eventet.:mad::cry:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.1.15
  8. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Ez azért érdekes. Az event 14 órakkor kezdődött, azaz 8 óra 54 perce. Nálad viszont már a malomban lejárt 12 óra. Valami nem jól van. Az eventből még van 135 óra. Abba még belefér a takarók előállítása. Ha úgy látod, hogy valami lefagyott (jelen esetben a malom) akkor ne indítsd újra, hanem először frissítsd az oldalt, vagy egy ki-, belépés után nézd meg. Általában ilyenkor újra rendesen mutatja az értékeket. Kérlek add meg az ID számod, hogy megtudjuk nézni, mi is történt.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.1.15
  9. pocok0711

pocok0711 Utánpótlás-írogató

sziasztok,akkor ha nem maradt textilmalmom(A régi (megmaradt) Textilmalmok továbbra is úgy működnek mint eddig, vagyis törléskor a menüből azonnal beváltásra kerülnek! A mostani nyeremény ól más kategóriába tartozik, tehát véglegesen a birtokunkban marad.) akkor nem tudok szerezni?ez az augusztusi event volt

10. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Két féle textilmalom van. A Meteoritzápor eventnél (kezdete: 2014. július 15.) használt textilmalom törlés után beváltásra kerül, mint ahogyan az általa előállított pikniktakaró is:
    A másik a Farm-kemping event (kezdete: 2014. augusztus 06.) nyereménye, ez megmarad és törlés után a menübe kerül:
    Textilmalom:

• Érési idő: 38:00 óra
      • Amit ad: 215 TP és 1 pikniktakaró
      • Tápigénye: 1 mókus és 1 mókustáp
      • Csak a normál farmterületekre lehet kitenni
    Ha ki tudsz tenni a piacra piknik takarót, akkor ez utóbbi textilmalom van a tulajdonodban.

11. pocok0711

pocok0711 Utánpótlás-írogató

köszi :D

12. andi2222

andi2222 Utánpótlás-írogató

Köszönöm, szerintem lefagyott a malmom, de valamit el is nézhettem.Reggelre lett 4 takaróm, úgyhogy működik.Valószínűleg én bénáztam.

13. Sancika555

Sancika555 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Sajnos nekem a malom még nem működik. Próbáltam egy másik gépen is a játékot, és ott sem kever sem tápot sem a takarót , azt látni, hogy a malom dolgozik, de nem kever semmit. köszi a segítséget

14. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Köszönjük a jelzést, továbbítjuk a központ felé.

15. kokler1944

kokler1944 Utánpótlás-írogató

Üdvözletem!
    kb. 3 hónapja küzdök a Bahamákon megszerezhető 4. földdarabért.Minden nap játszom! Már 2x 3x küldött vissza a *kancsalfej* /miután megszereztem a belépéshez szükséges aranybanánokat,és - beléptem többször a 3. szentélybe is/.Mégis,amikor meg akarom vennni a 4. földdarabot,annak ellenére,hogy meg van a szükséges mennyiségű aranybanán - ismét visszaküld,hogy előbb lépjek be a 3.szentélybe.
    Mivel ezt már eljátszottam egy párszor,az új aranybanánok beszerzése/szintlépéssel/már szinte lehetetlen,mivel annyi TP kellene hozzá,hogy a meglévő kevéske földdel ennyit nem tudok megszerezni /vagy talán husvétra/A *főoldalon* lévő feladatok teljesítésével megszerezhető aranybanánok nagy részét viszont nem tudom megszerezni,mert a feladatok teljesítéséhez olyan termények kellenének,amik nem szerepelnek a rendelkezésemre álló termények/termések között.És ezzel be is zárult a kör...
    Valamit kihagytam,vagy nem jól értettem a feladatokat,vagy egyszerűen 1 bug ?

kalimera75 kedveli ezt.
  16. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    7 aranybanánod van összesen.
    Először meg kell váltanod 35 aranybanánért a "+" jelre kattintva a továbbjutást, majd további 40 aranybanánért válthatod meg a plusz terültet.

17. Sancika555

Sancika555 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! ID 6727339

18. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A problémád továbbítása megtörtént, türelmet kérünk!

19. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Szia
    Az lenne a kérdésem, hogy megvan a pékség és a természetgyógyászati műhelyem. Ha kiváltom a tölgyön az alkimista műhelyt, akkor ha elérem mind a 3 helyen a 4. szintet megkapom a lekvárfőzőt?

20. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A mesterségek eléréséről itt tájékozódhatsz:
    A különböző mesterségek megszerzésének lehetőségei

Az első szakma mindenki számára ingyenes.

A második szakma jogának megszerzése megrendelés által lehetséges.
    Kivétel: Valdemár vándor vidámparkjában ha ezt sikerül megszerezned:

1250 zseton - Építési hely a Mesterségek völgyében

Ez a szabály érvényben van természetesen:
    "Az első mesterséget szabadon lehet kiválasztani, a másodikat meg lehet vásárolni, a harmadikat pedig ajándékba kapják azok, akik az első kettőt már mesterfokon kitanulták.
    Amennyiben már két mesterségben elértük a harmadik szintet, úgy a harmadik is hozzáférhetővé válik."

A hármas szabály azonban csak az alábbi mesterségekre érvényes:
    A 70. szinttől csillagokért (150-150) megszerezhető másik két szakma nem számít bele a fentebb olvasható eseteknél. Ha úgy tetszik, ez a két szakma kilóg a sorból.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.