Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sumi58

sumi58 Fórum-zöldfülű

Szia! A haldorádóba nem kapom meg a csillagos érmét.

2. lenor

lenor Junior szaki

Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem, nem találom sehol a halszökőkutamat, mikor lehetett megszerezni? Segítsetek légy szíves

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az eventben nincsen garantált csillagos érme, csak kapható.

genka53 kedveli ezt.
  4. |Tamás|

Szia!

Az event indulásánál mindenki automatikusan megkapta. Amennyiben nem helyezted ki sehova, akkor a menüdben kell lennie, ellenkező esetben pedig valahol a farmodon.

genka53 kedveli ezt.
  5. Csoknya

Csoknya Junior szaki

Köszönöm, amikor írtam akkor egyetlen paprikához sem kaptam magot.

6. |Tamás|

Most már megoldott a probléma?

7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok! Nagyon szép reggelt kívánok :)
    Egy kis segítségre volna szükségem, kérlek Benneteket mutassátok meg azt a linket ahol az állatokat kategóriák szerint sorolja be a GYIK, mert nem találom meg. Köszönöm szépen előre is :)

8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

genka53, -ágianyu33- és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  9. lenor

lenor Junior szaki

10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

-BombadilToma- kedveli ezt.
  11. Solymosieszter199810

Solymosieszter199810 Fórum-zöldfülű

Halihó!
    Olyan kérdésem, lenne, hogy az email címem amire a farmom regisztrálva van, megszeretném szüntetni.
    És olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudom a hírlevelekez meg a többit az új email címemre áttenni?
    Sürgősen szükségem lenne erre.
    Köszönettel.

12. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Ha még él a regisztrációkor megadott email címed, akkor kérlek olvasd végig figyelmesen az alábbi tájékoztatót!

Ügyelj rá, hogy elsőként a régi email címeden kell megerősíteni a változást és utána az újonnan megadotton.

https://board-hu.farmerama.com/inde...atása-e-mail-cím-megerősítése.577/#post-34382

genka53 kedveli ezt.
  13. GN12

GN12 Haladó

Szia!
    Segítséget kérnék, hogy okostelefonon a Photon Browser-el játszottam időnként. 2-3 hónapja még normálisan belépett, most azonban folyton a google-n akar belépni, de onnan meg tudok belépni, mert a flash player-t kéri. Telefonon, hogy kell beállítani a flash-t, vagy megcsinálni, hogy ne a google-t adja be?
    A segítséget előre is köszönöm!
    GN

14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A Puffin Browser-rel kellene megpróbálnod a játékot.

Töltsd fel a telefonodra az áruházból, és indítsd el az alkalmazást.

Előfordulhat, hogy pár másodperces reklámot kapsz, de áthidaló megoldásként (ha nem fizeted elő) ez az út járható lehet.

Eddig ez a lehetőség volt a leggyakoribb, amiről itt a Játékosok hírt adtak.

genka53 kedveli ezt.
  15. GN12

GN12 Haladó

Köszönöm!
    Működik, igaz kicsit lassú, de nyaraláskor egy "gyors" aratásra azért megfelel.

16. ági1948

ági1948 Törekvő

Sziasztok.
    Egy kis segítséget szeretnék kérni. A Red savinat kitehetőt úgy kiraktam, hogy most nem találom. Sajna igy a felhőt nem tudom aktiválni.
    ID 11340677
    Előre is köszönöm.

17. mamarygen

Szia!

A "Red Savinát adó automata" dekort a Zuhatagok szigetén találod.

Középtájon, a vízválasztó bal oldalán kutass!

Red Savinát
    adó automata
    [​IMG]baha területek8:005 db/aratás840Gazdaköri feladatsor
    3/5 gyémánt feladatban

18. ági1948

ági1948 Törekvő

Nagyon köszönöm. Megtaláltam.

19. horv.haj

horv.haj Fórum-zöldfülű

Sziasztok !ID: 21831151
    Én nem kaptam még egyetlen sárkányorsót sem pedig van tenyésztésem! Ugyhogy semmit sem tudtam csinálni a 3 tánc a szélben! Megnéznétek mi a hiba? Köszönöm

20. mamarygen

Szia!

A feladat, a harmadik hétvégén:

Sárkányorsó (felröppenő)
    Érkezhet:
    • kizárólag 2019. július 19. 14:00 óra és 2019. július 21. 23:59:59 óra között "aratott" tenyésztésekből
    • Ajándékba NEM küldhető
    • Varázsfa NEM adja
    • Gazdabolti vásárlással

Még nincs veszve semmi, kérlek, vállald be a tenyésztést, hogy sárkányorsókkal meg tudd oldani a leadásokat:

A gazdaköri feladatsor beadandói és nyereményei:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.