Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem, már nem lehet mindennap pörgetni.
    Itt olvashatsz erről többet: Kerekkerék

Mivel vélhetően nagyon sok minden változott a játékban, kérlek olvasgasd az aláírásomban található Farmnciklopédiát, és persze kérdezz bátran, itt, a Segítségkérő topikok bármelyikében! :)

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia ismét!

Köszönjük a visszajelzésedet!
    Szép estét!

-Blanka882- és ördög0 kedveli ezt.
  3. Nikus79

Nikus79 Fórum-zöldfülű

Koszonom szépen !!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.7.19
  4. Goldros

Goldros Fórumlakó

jó reggelt.
    Nem tudom ide való amiröl irok . de majd eldöntitek.
    Nekem a haltenyésztésböl még egyetlen egy kagylócukorka nincs . igy hogyan tudom az eventet megcsinálni?
    köszönöm a választ..

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

User ID? Felhasználónév?

6. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Nem simán a halastavat tetted ki és halakat termelsz? A szerelemházba tett haltenyésztésre adja a kagylócukrot

Goldros kedveli ezt.
  7. Goldros

Goldros Fórumlakó

Alku: GoldrosID: 16719200
    © Bigpoint · Minden jog fenntartva

Nem olyan nincs , akkor miért kell ilyen event ?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.7.19
  8. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Dehogy nincs, ahol az állatokat tudod tenyészteni, halaknál ami kell az eventhez, ott tudod tenyészteni a bohóchalat, szivárvnyhalat stb., ott kapod a kagylócukrot

9. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Helo! volt nekem egy szemfogkefe üzemem ,de sehol nem találom. SOS
    ID24400208

10. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Jelenleg is van, az állatos menüdben megtalálod.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. zsuzsuka78

zsuzsuka78 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.A kakukkmama II,doki küldetése II. iszapfürdőzés II,és a kakukktojás II az nem ajándékozható?

12. interlala

interlala Fórumprofi

Szép Napot!
    Volna egy kérdésem, ma a bahán, az aranybanán beadásakor 35 arany banánért ki váltottam egy olyant hogy panda házi egyszeri kedvenc ajánlat, de nem tudom hogy mit takar ez a dolog? Várnám szíves válaszotok erre a rejtélyes kérdésre. köszönöm, interlala.
    ID:20489972

13. Kotkoda64

Kotkoda64 Járnitanuló

Sziasztok!
    Sajnos elég gyakran előfordul, hogy elindítok a malomban 3 féle táp keverést, és azt veszem észre, hogy egyszerűen abbahagyja.
    Ez egyrészt időveszteség (éjjel nem keveri a tápot), másrészt, ha veszek malmot, akkor pénzveszteség is.
    Nem lehet ezt valahogyan megoldani?
    Köszönöm.

14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nekem is többször volt már olyan érzésem, hogy a malom nem keverte le a tápokat: üres volt a malom, holott biztos voltam benne, hogy még bőven lenne dolga. Egy ideje viszont írom: mindig, amikor beteszek valamit keverésre, felírom, mikor kell lejárnia. Kb. fél éve csinálom, és nem sikerült hibán érnem a malmot. Ennek alapján kénytelen vagyok feltételezni, hogy a korábbi észleléseim tévesek voltak.
    Javaslom Neked is, hogy írd fel, mikor jár le a malom (és várj a kilépéssel a malom indítása után, hogy a berögzített adatok biztosan eljussanak a szerverig). Annál is inkább, mert a modik csak konkrét panaszt fognak tudni kivizsgálni: mit tettél be, mikor, és mikor kellett volna végeznie.

HéricsBáró, -Blanka882- és Katka54 kedveli ezt.
  15. Csoknya

Csoknya Junior szaki

Sziasztok! Segítségeteket kérem! A kikötői bazár eventben nyertem egy talányos tiki fát, (remélem jól olvastam, mert hamar leokéztam) sehol sem találom. Hol keressem? Köszi a segítséget előre is!

16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Itt mindent megtalálsz róla: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Újdonságok-a-trópusi-területen-2019-július.18288/
    Új dekor a Bambuszkunyhó.
    Az alapdekor, amiből a Bambuszkunyhó kifejlődik, "klasszikus tojgli". Neve: Pandatojás.
    A szentély 4. kamrájában 35 arany banánért tudjuk kiváltani a Panda házi kedvenc szobrot,
    a pandás/pandatenyésztős szobor sor legvégén.
    Így a dekor menübe kerül egy Pandatojás,
    ami a kihelyezés után 168 óra múlva "átváltozik" Bambuszkunyhóvá, ha learatjuk.

Tudnivalók az új dekorról

Neve
    ..............................
    Képe
    .................................
    Szükséges
    szint
    Érési idő
    (óra)
    TP/BTP kihelyezéstől függőenA tárgy méreteKihelyezhető
    Pandatojás[​IMG] 1. 168:00 5000 + 1 db Bambuszkunyhó 1x1Baha ültetvényre, esőerdőbe, zuhatagok szigetére, kincses szigetre és a házi kedvenc futtatóba.
    Bambuszkunyhó[​IMG]1.21:002100 + 10% tp/btp bónusz az ólak aratásakor 2 órán át1x1Baha ültetvényre, esőerdőbe, zuhatagok szigetére, kincses szigetre és a házi kedvenc futtatóba.
    Bambuszkunyhó II[​IMG]1.21:002500 + 15% tp/btp bónusz az ólak aratásakor 2 órán át1x1Baha ültetvényre, esőerdőbe, zuhatagok szigetére, kincses szigetre és a házi kedvenc futtatóba.
    Bambuszkunyhó III[​IMG] 1. 21:00 3000 + 20% tp/btp bónusz az ólak aratásakor 3 órán át + 1 db Egzotikus tápok ládája II 1x1Baha ültetvényre, esőerdőbe, zuhatagok szigetére, kincses szigetre és a házi kedvenc futtatóba.
    Fejlesztések szerezhetők:
    - Panda projektje gazdakörből
    - Tiki város nevű eventből (2019. július)
    Szia!
    A Bahán keresd a fás menüdben.

17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Akkor ajándékozható, ha még nincs összeépítve az előző tárggyal.

Ha már önállóan "megáll a lábán", akkor az összeépített, akkor csak a felhősorára lehet tenni.
    Vagyis nem cserélhető, nem ajándékozható.

18. Csoknya

Csoknya Junior szaki

Köszi, megtaláltam!

-BombadilToma- kedveli ezt.
  19. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok.
    Csak egy kérdésem lenne. Mikor maradhattam le egy felhősorról? Fényekősvénye1,Nem találom a kitehetőket sehol. Mind kész csak ez nem.

20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ez az a felhősor:

>>Fények ösvénye felhősor 1.<<
    • Lezárási idő: 22:00 óra
    • Kategória: Tárgyak sorai
    • Jutalom:
      • farm szint x 800 BTP
      • 1 db Flúgos állatok ládája
    • Részben tematikus felhősor, melyre meghatározott dekor elemek és 1 db 1x1-es dekor helyezhető rá. (Tűzzsonglőr, Tűzköpő, Tűztáncosok)

Ebben az eventben lehetett megszerezni a tárgyakat, de ezek olyan dekorok, melyeket előbb a külön adományok miatt ki kellett helyezni egy területre, aratni a hozományaikat, majd azt követően, ha mindet learattuk, ki lehetett tenni a felhőre.
    Nézz utána, kérlek szépen a linken beazonosíthatod a tárgyakat a farmodon. Persze csak akkor, ha az eventet teljesítetted végig.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-fények-ösvénye.18232/

incimami és -ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.