Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ida58

ida58 Utánpótlás-írogató

Szép jó estét!
    Az elmúlt órában vásároltam a piacon több 300 db ananászt, de a pajtámba nem került be, viszont az árát a csengőpengőmből levonta! :cry::cry::cry: Megköszönném, ha utána néznétek

2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Én szívesen segítek (utánanézek), amennyiben megadod a szükséges információkat:

ida58 kedveli ezt.
  3. ida58

ida58 Utánpótlás-írogató

Előre is köszönöm :)
    ID: 41822065

4. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Csak 200 darabot vásároltál négy tételben, 50-es kiszerelésben.
    A pajtában jelenleg 266 db ananász van.

5. ida58

ida58 Utánpótlás-írogató

Hááááát, akkor valamit nagyon elnéztem!..... így jár az aki nem teszi fel a szemüvegét :D
    Köszönöm szépen és elnézést, hogy fárasztottalak!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.9.19
  6. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Azt szeretném kérdezni hogy a sörhesztivál eventnél az ezüst arany gyémánt feladatoknál különkülön kell számolni azidőt? Köszi

7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Igen. De szerintem a táblázat egyértelmű.

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Köszi.

Kuzdern és -BombadilToma- kedveli ezt.
  9. Mykuszy

Mykuszy Törekvő

Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem egy cserével kapcsolatban! megegyeztünk,ő elküldte,de én nem tudom viszonozni,mert nem szomszéd és nem tudom szomszédnak felvenni,mert "tele van" szomszédokkal!

10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A cseréhez, az ajándék viszonzásához nem kell a szomszédjának lennie nálad.

Elég, ha a bővebb körbe tartozó barátlistádra veszed fel.

A barátlistára vételhez a levelezésben kell legyen üzenet az illetőtől.

A levél - név mellett -melletti bal oldalon van egy kis négyzet - műveleti kapcsoló-, abba kell kattintani, így pipa lesz a levél, kiválasztottad a gazdát.

Alul a levelezős ablakban kizöldül a barátlistára vétel gomb. Azt kattintsd, így azonnal felkerül a listádra. Ajándékozhatsz számára akár a postáról, az ajándék kapcsolóval, de mindenki, a szomszédaid és a barátaid is automatikusan listára kerülnek, bárhonnan akarsz küldeményt eljuttatni számára/számukra.

BackOffice kedveli ezt.
  11. Mykuszy

Mykuszy Törekvő

Köszönöm szépen a gyors választ és sajnálom,hogy még vasárnap délután is nyomi kérdésekkel szórakoztanak a butusok:(

12. mamarygen

Nincs ezzel gond.

Azért vagyunk, hogy segítsünk.

A kérdések fontosak Akik itt írnak, választ várnak, választ vártál Te is.

Senki nem "buta", mert tanulni tud a tanácsokból, ugye? :)

13. csilluska1980

csilluska1980 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy mi ez a biztonsági kód regisztráció a banki vásárlásnál? Eddig ez nem volt, tudtam vásárolni. Mit kell csinálni? Köszi előre a választ

14. mamarygen

Szia!

Úgy vélem, hogy kártyával szeretnél vásárolni a banki felületen.

A nemzetközi pénzügyi szabályozás értelmében új rend van érvényben.

Biztonsági szempontok alapján a saját bankodtól kellene kapnod egy üzenetet, melyben arra kérdeznek rá, valóban Te kezdeményezed-e a vásárlást, kapsz a banktól egy kódot, amit a banki felületen az üres rubrikákba kell beírnod, hogy a tranzakció megtörténhessen.

Ez nem önkényesen a játékhoz kötött változás, hanem nemzetközi előírás!

Ha nincs üzeneted a banktól, amiben az egyedi, mindig változó kód megérkezik, akkor munkaidőben kell felvilágosítást kérned a pénzintézetedtől. Kérni a lehetőséget, hogy netes vásárláshoz kaphass kódot, amivel biztonságosan megveheted a célzott dolgot. (bárhol, ahol ilyen szolgáltatás lenne)

Amíg ezt az ügyintézést lebonyolítod, addig ajánlom, hogy a paysafecard formával vásárolj a banki felületen.

15. ibolyám

ibolyám Junior szaki

Nem végeztem búzás feladattal,és nem enged beadni,csak a megszakítás kijelzést kapom.Miért?
    Gazda: ibolyámID: 11339369

Köszönöm a segítséget.

16. mamarygen

Szia!

Ha az első küldetés gyémánt feladatát szeretnéd megoldani, indítani kell azt. (küldés gomb kattintása, a 30 perc idejű feladatért)

17. ibolyám

ibolyám Junior szaki

Pontosan így cselekedtem, de azonnal a megszakítás gombra vált.

18. mamarygen

Ezt látom a fő farmodon:

ibolyám.png

Indítsd el az aratást, kérlek.

Az időjelző ablakot a kis zöld gombbal eltüntetheted, hogy a munkagép ikonja, ablaka látható legyen az aratáshoz, majd újra ki tudod nyitni, hogy lásd, mennyit adtál már be.

19. ibolyám

ibolyám Junior szaki

Pontosan így cselekedtem, de azonnal a megszakítás gombra vált.[/QUOTE]

20. mamarygen

[/QUOTE]

A megszakítás gombbal nem kell foglalkozni, míg az aratásokat a belső időben meg tudod oldani.

Az időkorlátos kapcsoló most a küldés gombbal indul, mint eddig is.
    Ezután aratni kell, addig termelni a növényt, míg mindent elkészítesz.

A megszakítás gombot akkor kell kattintani, ha a termelésed nem fér bele az időbe. De ez magától is lekapcsol, ha az idő lejár.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.