Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szinusz

szinusz Haladó

üdv. ha nem jutottam el a manóműhely megszerzéséig akkor a harmadiknál nem tudok beadni. ünnepi koszorút és ezzel vége? köszi a választ szinuszID: 1296664

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

3. feladat igen, az elúszott. 4.-be majd más kell, azt tudod csinálni.

3. serenge2

serenge2 Junior szaki

Hogy lehet az, hogy havi előfizetéssel vettem munkásokat, s a paszulypatrónus előbb járt le?

4. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Puszi pacsi *****.BOLDOG KARÁCSONYT!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.12.19
  5. |Tamás|

Szia!

1: Hozzászólásod nem tartalmaz kérdést
    2: Nem panaszkönyv
    3: Nem pár darabos mennyiségben kell gondolkozni, ahhoz, hogy új nyereményt kapjuk, hanem 100-as nagyságrendben kell elmélkedni...

6. |Tamás|

Szia!

Úgy fordulhat elő, hogy veszel munkásokat, ami 30 napig tart. Játékból számtalan helyen lehet szerezni mondjuk vetőgépet, aratógépet, ez ugye hozzáadódik a vetőgép/aratógép stb idejéhez, de nem tudsz egyformán szerezni minden munkásból pluszban...

osztrak12 kedveli ezt.
  7. hakapeci123

hakapeci123 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítséget kérek nem tudom miért van ott az a pár gaz a szédült szánton,Kérlek segíts ID55904482
    kÖSZIKE A SEGÍTSÉGET.

8. |Tamás|

Szia!

Szerezz szomszédokat és kis idő elteltével majd eltűnik.

osztrak12 és hakapeci123 kedveli ezt.
  9. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

sziasztok

jack ajándéka vásárlás lesz mostanában?? már nagyon régen volt.....

osztrak12 kedveli ezt.
  10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Jack ajándéka dekor fizetős vásárlással valósulhat meg a játékban.

Ezeknek az akcióknak a megjelenése a központ kompetenciája. Nem tudjuk megmondani, mikor lesz aktuális, lesz-e a közeljövőben.

11. gizus1946

gizus1946 Utánpótlás-írogató

Jó estét mindenkinek!
    Tud valaki segíteni.nem tudom hogy juthatok a manómühelyhez,lassan vége a hétnek.

osztrak12 kedveli ezt.
  12. |Tamás|

GA-BI-O-Farm és osztrak12 kedveli ezt.
  13. hunorkám2

hunorkám2 Törzsjátékos

Sziasztok! Hiába írom be a bónuszkódot, azt írja, hogy érvénytelen. Mi lehet a probléma? "RENZOCOMEBACK"

14. |Tamás|

Szia!

Valamit rosszul csinálsz, ugyanis a kód érvényes az idézőjelek nélkül.
    Figyelni kell, hogy ne legyen szóköz sem előtte, sem utána, és lehetőleg kézzel írd be, ne úgy másold.

GA-BI-O-Farm, Hóvirág9004 és Kuzdern kedveli ezt.
  15. Marcsi561

Marcsi561 Járnitanuló

sziasztok
    bocsi de szinte sok helyen voltam,de sajnos nem tudom,hol kérjek segitséget amiota más számmal rendelkezik az sms szolgáltatás azota nem tudok aranyat venni már szervizbe is vittem a telot de semmi baja ráadásul a supportot sem értem,mert amikor pl az idöpontot kell beirni sajnos nem lehet kérek valakit aki ebben tudna segiteni elöre is köszönöm
    marcsi56 id 1620129

ui
    azt a választ kapom,hogy a szolgáltato tecnikai okok miatt nem áll rendelkezésemre

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.12.19
  16. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

17. LoweE

LoweE Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy nem-e lehetne üres felhősort szerezni vagy venni amire bármit kitehetek. Van sok olyan tárgyam amit sehova nem tudok kitenni mert nem fér el sehol. Köszönöm

osztrak12 kedveli ezt.
  18. |Tamás|

Szia!

Vannak alap felhősorok, ezeket nem tudom megvásároltad-e, illetve időnként akcióba érkezik olyan felhősor vásár (forintért) ami nem tematikus, csak adott méretű dolgokat lehet rátenni.

Egyéb más opcióban sajnos nem lehet üres felhősorokhoz jutni.

osztrak12 és Kuzdern kedveli ezt.
  19. radóci

radóci Járnitanuló

Sziasztok.A holnaptól ajándékba kapott felhősorra kirakható,rackó dekorok közül egy párat korábban kiraktam,egyéb felhősorokra.Hogy tudom onnan leszedni,próbáltam de nem sikerült,lehet,hogy azért mert még van idő a felhősor beéréséig?Köszönöm a segítséget.

20. |Tamás|

Szia!

Pontosan. Akkor lehet leszedni a dekort a felhősorról, ha nincs lelakatolva, azaz letelt a zárolási ideje.

osztrak12 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.