Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

2. nyunyóka86

nyunyóka86 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Régen jártam itt,most pár napja folytattam a farmot, de rengeteg új dolog van itt. kérdésem leginkább a bahamával kapcsolatban lenne, már nem emléxem hogy tudok oda fát venni, illetve a panda illetve teve óllal mi van? kiváltottam a hozzáférést, de nem tudom hogy hol juthatok hozzá? meg egyáltalán mik ezek a hozzáférések? az arany banán csak szint lépésnél kapunk, azt venni nem lehet esetleg? köszi. jó játékot

3. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ha hosszas kihagyás után kezdtél újra játszani, akkor nagyon fontos az újdonságokat megismerned az Enciklopédiából.
    A szigeten úgy juthatsz új állatokhoz/növényekhez/fákhoz, ha a maja templomban aktiválod azokhoz a szobrokat. Utána tudod megvenni a tárgyakat vagy vásárolni terményeket a piacon.

dalmata10 kedveli ezt.
  4. .jani2222.

.jani2222. Aktív író

Sziasztok kérdezném okos telefonrol lehet játszani

5. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

6. FalusiBika

FalusiBika Aktív író

Sziasztok!

Hogyan tudok kirakni 10DB almás répás csatnit a piacra egyesével,mert az áruk száma és az árucsomagok felajánlását nem engedi 10-10-re állítani.

7. Kinguska96

Kinguska96 Járnitanuló

Sziasztok !
    Azt szeretném kérdezni hogy pörgettem egy Parti pörgetést és lefagyott közbe újra indítottam a játékot a pörgetést levette de nem tudom hogy mi lett vagy hogy kaptam-e valamit egyáltalán.
    id-17107435

8. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A piaci ajánlattétel ablakában lehet a csomagok számát kézzel megadni. Egyféle termékből max. 10 db ajánlatod lehet.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/piac-működése.947/

9. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Party pörgetésből Pünkösdi csokor volt a nyereményed ma 08:21:51-kor.

10. Kinguska96

Kinguska96 Járnitanuló

KÖszi szépen

_tHUNder_ kedveli ezt.
  11. Kincső52

Kincső52 Haladó

Sziasztok!
    Segítséget kérek! Hol találom meg a növények felsorolását fajták (gabonák, zöldségek, egyéb stb.) szerint? Régebben megtaláltam, akkor készítettem róluk képernyőfotót, de a Bahamán azóta több új növény is termeszthető, és azoknak nem tudom a besorolását.

12. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Erre gondolsz?

13. Bogika0809010

Bogika0809010 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    Lenne egy problémám:a 20.szinten járok,sok állatom van de sajnos ezek egy ideje nem mozognak.
    Mi lehet ennek az oka?
    Remélem jó helyen tettem fel a kérdésem,először írok a ide.
    Várom a válaszotokat.
    Bogi

14. aquapark

aquapark Utánpótlás-írogató

sziasztok, szeretnélek megkérni, hogy a supportnak irtam levelet, mert nem kaptam meg a farmaranyat, 50 db, hogy másik telefonszámot adtam meg, és eztküldjétek már el, sajnálom elnéztem, 06******, köszönöm a segitséget, további szép napot mindenkinek

Rendben, telefon szám kivétel ( privát) |Tamás|

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.1.15
  15. |Tamás|

Szia!

Amennyiben a beállításokban kikapcsolod az animációt, akkor nem mozognak az állatok. Ezzel kíméled a gépedet, könnyíted a játék működését. De ezt bármikor vissza tudod kapcsolni. Kérlek ellenőrizd a beállításokat.

16. |Tamás|

Szia!

A fórumból kivettem a telefonszámodat, hiszen ez egy privát adatod.
    Ezzel az üggyel kapcsolatban a Payment Support az illetékes, Kérlek fordulj hozzájuk. Amennyiben írtál már nekik, akkor Kérlek várd meg a választ és cselekedj úgy.

dalmata10 kedveli ezt.
  17. nyunyóka86

nyunyóka86 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segítséget

_tHUNder_ kedveli ezt.
  18. ltzsanett

ltzsanett Fórum-zöldfülű

Szia!
    Név: ltzsanett
    User ID: 18490216
    Remélem tudsz segíteni. :)

19. |Tamás|

Szia!

Nekünk sikerült rendben belépni hozzád. Minden rendben működik. Komfort termőtalajon is van már igaz gaz, de az a belépés, aratás hiánya.

-Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Szükséges lehet ellenőrizni, hogy a számítógépeden hány program fut egyszerre, függetlenül hogy internetet használ vagy nem, mert nagyban tudja rontani a farmozás élményét.

-Ellenőrizd az internetsebességed, ne csak a letöltési adatot nézd meg, hanem a feltöltési adat is számottevő, illetve a Ping értéke is fontos.
    Ehhez ez az oldal tud segítségedre lenni :
    http://www.speedtest.net/

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az
    << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

-Töltsd le a ccleaner programot (ingyenes, magyar nyelvet is tartalmaz) és
    pucold ki vele a géped.
    http://www.szoftverbazis.hu/szoftver...__magyar_.html
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd a programot.
    Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert
    akkor nem tisztítja ki a gépet. A beállításoknál válaszd a haladó menüt, és a
    24 óránál régebbi fájlok törlése sorból vedd ki a pipát!

20. Bogika0809010

Bogika0809010 Fórum-zöldfülű

Szia Tamás.
    Köszönöm a segítségedet és a gyors választ .Most már minden működik.
    További szép estét.
    Bogi

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.