Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leslieef

Leslieef Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Én a neska48 ID 30923535 játékosa vagyok, és .... -Izsuzs ID 34494502, 72 éves vagyok és a területek csak nőlnek,így má nekem nagyon fárasztó. Jelenleg már csak 2 farmmal játszom,de öszintén a másik kettőt is sajnálom végleg abbahagyni,így ha időm engedi foglalkozom azokkal is.A furcsa az,-izsuzstól és tőlem elvették a szomszédolás lehetőségét is,pl.az ajándékozást.Röhely,hogy pont tőlem. köszönöm,ha válaszolnak,amit nagyon várok!

2. boszibabus

boszibabus Aktív író

Haló! Szép jó estét!
    Egy kérdésem lenne, de előre bocsátom lehet én vagyok a szerencsétlen.
    Ma délelőtt kevertem 2 ruhadarabot 1-et használtam fel, azt is csak félig, mert valami miatt közben eltűntek a darabkák. Most kb 10 perce kevertem 3 ruhadarabot a malomban, viszont mire lejátszottam volna a 3 minijátékot arra már csak egynek a feléig jutottam, mert a többi eltűnt. Én úgy értelmeztem a játékot, és ez előttieknél így is volt, hogy a malomban kevert ruhadarabok azt jelentik, hogy ha 1 db-ot keverek akkor egy táblát kapok amihez 6 db anyagot kapok amit fel tudok használni. Valamit félre értettem, vagy mi történt? Tud nekem valaki segíteni! Előre is köszönöm!

3. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szervusz Leslieef!
    Sajnos jelenleg nincsen itt olyan kolléga aki rá tudna nézni a két farmra, így csak sejtésre tudok hagyatkozni, mivel olyan nem létezik, hogy elvesznek szomszédolási és ajándék küldési lehetőséget. Ez alól az egyedüli kivétel a prémiumgazdaság megszűnése.
    Nem lehet az, hogy előtte prémiumgazda voltál, és amikor az letelt és nem hosszabbítottad meg, így az megszűnt, ami miatt csökkent a szomszédaid száma is és az ajándékküldési lehetőségeid száma 15-ről 13-ra?
    Amennyiben nem ez idézte elő a problémádat, akkor kérlek ismételd meg az ellenőrzési kérésedet, a két érintett farm megnevezésével, és ID számukkal, hogy majd a reggel jövő kolléga megnézhesse.

4. Havasi_Gyopár

Szia boszibabus!
    Egy malomtermék pl. így néz ki: upload_2020-3-19_23-14-36.png . Olyan, mint egy dominó, amely vagy két, egymással megegyező, vagy egymástól eltérő színű foltocskából áll.
    Ez pedig egy összerakott folt tábla. Nincsen olyan tábla amelyhez csak 3 malomtermék elég lenne.
    Ezek a pályaméretek vannak a minijátéknál: 5*5, 7*5, 5*7, 7*7, 9*7, 7*9, 5*9, 9*5, 9*9

Kérlek olvasd át az event leírásának a mechanikára vonatkozó részt, és akkor biztos, hogy jobban megérted az event menetét is:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/boldog-foltok-iii-2020-március.19269/

5. boszibabus

boszibabus Aktív író

Oké köszi. Tényleg nem olvastam el alaposan

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  6. levi5

levi5 Törzsjátékos

Köszi a gyors választ igy már megértettem igazán rendesek vagytok :)

7. aratogiu

aratogiu Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A Nagy bumm eventet teljesítettem, kb a 84. ik feladatig, tehát megszereztem a felhőt, sőt még az utána következő farmaranyakat is, ennek ellenére nem találom a felhőt. Mi történhetett. aratogiu 3042045 a számom. Köszi a segítséget!

8. Havasi_Gyopár

Szia aratogiu!
    Két event adatait és felhőit keverted össze.
    A Nagy Bumm eventben 20 feladatpont volt, amelyből 3 feladatpontot nem teljesítettél, köztük a felhőset is, ezért sajnos nem kaphattad meg a felhőjét.
    Emlékeztetőnek hozom az eventablakot:
    Nagy bumm-omnilayermar2020map.png
    A másikat, a Hopp az óra körül - tenyésztős eventet 60 + 51 sorral teljesítetted a két oldali beadásokkal, annak megszerezted a felhőjét és március 15. óta használod is.

9. sznekata0924

sznekata0924 Törekvő

ID: 33746229
    Növény + felröpi = 116 anyag van.
    Miért nem tudom lerakni ?
    Köszönöm

10. Havasi_Gyopár

Szia sznekata0924!
    Az eventes felületet megnyitod, majd az eventablakban rá kell kattintani a ruha kupacra, és oldalt mindjárt kirak neked a játék 3 ruhaanyagot. Megnézed mit kaptál, és eltervezed, hogy a játéktábán levő GOMB mellé téve az induló foltanyagot, és a melléje kapott másik kettőt, hogyan szeretnéd összeilleszteni. Gombnál kell kezdeni mindig, és a dominó játékkal megegyezően, csak az azonos foltrészek illeszthetők egymáshoz. Az oldalt, egymás fölött levő anyagoknál arra a felére kattints, amelyiket oda szeretnéd helyezni, és később is célszerű így csinálni. Ezután a játék felajánlja, hogy milyen pozícióban szeretnéd beépíteni, vízszintes, függőleges helyzetben, illetve forgatással, hogy neked megfeleljen. Ha ez megvan, akkor kattintasz egyet, és ezzel a mozdulattal már rögzítetted is. és akkor nem tud visszaugrani a jobbszélre. Lehet, hogy nálad ez maradt el, és ezért ugrik vissza. Utána folyt. köv.
    Itt részletesen tudsz olvasni a folyamatról: https://board-hu.farmerama.com/threads/boldog-foltok-iii-2020-március.19269/

Andzsi1971 kedveli ezt.
  11. interlala

interlala Fórumprofi

Üv Moderátorok!
    Csak egy nagy kérdés. Mért nem lehet cápafog gyárat küldeni? Most kapnák de nem engedi hogy az egyik farm társam elküdje nekem. Üdv interlala:20489972

12. Havasi_Gyopár

Szervusz interlala!
    Sajnos a küldhető dolgok listájába mi nem tudunk beleavatkozni.
    Amikor tegnap erről "beszéltünk", én azért is nem hoztam fel ezt a lehetőséget, mert nem akartam fölöslegesen reményt kelteni benned, mivel ez túl friss dolog még, és nem szokták ilyen hamar küldhetővé tenni.
    Talán a következő Ajándékozási és csere eventnél sikerül, de az is lehet, hogy addigra már saját gyártásban is meglesz.
    Addig sajnos türelemre van szükség.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Szeretnem kerdezni miert nem lehet küldeni ajandekba a Majusfa kitevöt,regen keresem öket most talaltam egy szemelyt aki küldene, de nemtudja.

14. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Valószínű, hogy a cserepartnered összeépített dekort szeretne küldeni, vagy fejlesztést. Ezek nem küldhetők.
    Csak alap dekorok cserélhetők.

koko.54 kedveli ezt.
  15. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Köszönöm a gyors valaszt,azt irja nincs össze epitve,kerdeztem tölle.
    Most kapcsolok,Majusfanak csak a alapjat lehet küldeni?a többi resze mar fejlesztes lenne.Volt mar pelda mikor az egeszet lehetet küldeni,ismerek is par jatekost akik csereltek,valamit nem ertek.

Utoljára szerkesztett: 20.3.20
  16. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A cserékre van egy alapszabály. Mindig az cserélhető, ajándékozható, ami megjelenik az ablakban.

Ha gazdatársadnál nem jelenik meg a küldhető tárgyak között, akkor sajnos nem cserélhető.

17. maszat2

maszat2 Utánpótlás-írogató

Szia!

A farmom neve:maszat2 ID szám: 11977567

Köszönöm a segítséged.

Szép napot kívánok

18. ÁGICICUKA63

ÁGICICUKA63 Fórum-zöldfülű

Szia!
    A lekvárfőzőben elértem az 5. szintet, megcsináltam a lekvárfőző nagymestert is, de nem adja be a 6. szintet.
    Mi a hiba?
    Üdv
    Ági

19. Kékmadár1

Kuzdern kedveli ezt.
  20. Kékmadár1

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.