Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szupi76

szupi76 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Engem az érdekelne hol lehet megtudni milyen számú piacon vagyok.

2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Az alábbi linkre kattintva megnézheted:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/piac-mit-miért-érdemes-venni-eladni.17364/#post-924296

Másik lehetőség a piac:
    lépj be a piacodra, az aranylevelű fát keresd meg. Lapozz el a lista végére, a legdrágább ajánlatokhoz. Keresd az egy darabos ajánlatokat. Az ár tizedesvessző utáni része jelenti a piacszámot.
    Az enyém 5000,10 Tehát a 10-es piacon vagyok.

3. krimhildus

krimhildus Járnitanuló

Sziasztok! A Házavatónál hol találom a 6. feladatot,hogy megkapjam a dekorokat?

4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!

limara1965 kedveli ezt.
  5. otto0017

otto0017 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Hogyan tudom érvényesíteni a firkász keresést?
    Mit kapok érte?
    20 napig kapjuk?

6. limara1965

limara1965 Utánpótlás-írogató

7. Kata7555

Kata7555 Haladó

Szia ! A házavatónál megkaptam a felhősort, de a dekorációs elemeket nem tudom kirakni, mert azt írja ki, hogy nincs az eszköztáramba. Köszönöm a választ..... Szép napot

8. pemcc

pemcc Járnitanuló

Nem találok leírást- Hogyan tudom érvényesíteni a belépő oldalon a firkászt-
    mit kapok ma érte?
    Segítséget kérek
    köszönöm

9. krimhildus

krimhildus Járnitanuló

Köszönöm! Ez teljesítve! A dekorok maradnak az eszköztárban?Bármikor kirakhatók lesznek;);)?

10. sznekata0924

sznekata0924 Törekvő

A FIRKÁSZ event egyik kelléke az EGY NYOM.
    Hol találom ?
    Köszönöm.

11. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia otto0017!
    Ezt a dekort kapod, amennyiben mind a 20 nyomot végigjárod:
    upload_2020-4-1_8-49-30.png
    A 20 napra vonatkozó kérdésedet nem egészen értem, hogy miből gondolod, hogy 20 napod van rá?
    Ezt a dekort "örökbe" kapod, ha a 20 keresés megvan, és nem 20 napra, hanem kizárólag csak a mai napra szól a keresgélési lehetőség.
    Sok sikert!

12. Havasi_Gyopár

Szia blackcica!
    A központ felé elment a kérdés, de még nincs hivatalos információ arról, hogy akinek még nincs paszuly a birtokában az hogyan tudja végigjárni a 20 keresést.

13. Havasi_Gyopár

Szia Kata7555!
    Mivel a felhőt sikerült megszerezned, mellette megkaptad a 3 dekort is. A rendszer azért nem érzékeli, mert ezek plusszos dekorok, vagyis önmagukon kívül, még további ajándékot is kapunk a learatásukért.
    Ez azt jelenti, hogy először egy üres területre kell kihelyezni, és 10 aratás után, amelyek következtében leadták a plusz jutalmukat, törölni kell azokat, és csak akkor tehetők fel a felhőre.

https://board-hu.farmerama.com/threads/házavató.19292/#post-1083280

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

14. pemcc

pemcc Járnitanuló

ha rákattintok a firkászra, nem történik semmi
    mit csinálok rosszul?

15. Havasi_Gyopár

Szia pemcc!
    A belépéskor a hirdetőtáblánál találsz arra utaló egymást követő nyomokat, firkákat, hogy milyen útvonalat kell megtenned ahhoz, hogy megszerezhesd a Firhkász dekort. Ennél többet itt mi nem írhatunk, nézz át az event csevegőbe, ott mindent megtalálsz erre vonatkozóan. A mai napra érvényes a keresési lehetőség!

16. Havasi_Gyopár

Szia krimhildus!
    Gratulálok! Akkor ezek szerint megvan a felhőd is.
    Csak egy javaslat: minél előbb kirakod a dekorokat, hogy a plusz ajándékukat az aratások során megkaphasd, annál előbb ki tudod azokat rakni a felhőre, mivel a menüben nem sok hasznát látod. ;)

17. Havasi_Gyopár

Szia pemcc!
    Ha még több farmról is ugyanezt kérdezed, akkor sem adhatunk mi, moderátorok több támpontot.
    Viszont a csevegőben a játékosok minden, erre vonatkozó dolgot leírhatnak, mint ahogy le is írták.
    Kérlek olvasd el.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. Havasi_Gyopár

Szia sznekata0924!
    A belépéskor a hirdetőtáblánál találsz arra utaló, egymást követő nyomokat, firkákat, hogy milyen útvonalat kell megtenned ahhoz, hogy megszerezhesd a Firhkász dekort.
    Ennél többet itt mi nem írhatunk, nézz át az event csevegőbe, ott mindent megtalálsz erre vonatkozóan.
    A mai napra érvényes a 20 nyomra a keresési lehetőség!

19. Goldros

Goldros Fórumlakó

sziasztok!!
    Nekem sem a bahán sem az erdei tisztáson nincs nyom.. igy nem tudok tovább haladni:(
    Gazda: GoldrosID: 16719200

fcsilla kedveli ezt.
  20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A Hírek felületének firkász kereső ablaka a legnagyobb segítség.
    Ott látszik, mi következik, hol kellene keresgélni.
    Minden találat után frissül a hírek ablakos kép... ezért azt kell használni.

A firkász csevegő topicban képes segítséget is találsz.
    Olvass, keress olyan posztot, amihez link is tartozik... sokan ezzel segítettek magukon, vagyis a 20 firka is megkerült.

Havasi_Gyopár, Matold és -ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.