Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Nekem nem jött eamilem
    Megmondanátok a kódot?

2. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia mamóka1cc!
    Mindenkinek ment e-mail, aki megadta azt a BP felé.
    A jelenlegi kód szerencsédre nem farmra testre-szabottan jött, így az egyformán minden farmra érvényes, és 2020. április 23.-ig váltható ki: STAYHOMEFARMERS
    Ajánlom figyelmedbe ezt a tech közleményt, mert ha kimondottan farmra szóló kódot kapunk, akkor nem tudsz mástól kapott kódot érvényesíteni, úgyhogy a te érdeked, hogy rendben legyen a leveleződ!
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hírlevél-kérése-és-lemondása.19193/

3. BRóbert3725

BRóbert3725 Fórum-zöldfülű

Hello..
    Hogyan lehetséges hogy kaptam 1 millió TP-t egy ilyen TP-s ládából és ugrottam vagy 40 szintet egyszerre? Vagy ez szabályos egyáltalán?
    ID:56242882

4. Havasi_Gyopár

Szia BRóbert3725!
    Szerencséd volt, hogy ilyen összegű nyereményt kaptál. Ez is kell a játékban. Ha nem lehetne kapni, és az által annyi szintet ugrani, amennyit neked ugrott, akkor a rendszer nem engedte volna ;).
    Úgyhogy nyugodt légy, rendben van a dolog, és további sikeres és szerencsés játékot kívánok neked.

5. anyicska78

anyicska78 Járnitanuló

Többször kiléptet a játékból,én nem léptem ki,miért van ez?

Kincső52 kedveli ezt.
  6. Kincső52

Kincső52 Haladó

Nálam is ugyanez a helyzet, meg a két másik farmomon is. Sőt, egyiken sem tudok előfizetni a turbó malomra, mert csak a sárga háttér jelenik meg, a fizetési lehetőség nem.

anyicska78 kedveli ezt.
  7. Havasi_Gyopár

Szia anyicska78!
    Nem kaptunk ilyen értelmű jelzést, hogy probléma lenne a játékkal.
    Több dolog is befolyásolhatja, túl sokan vagyunk a neten, lehet, hogy sok ablakod van nyitva egyidejűleg... vagy a gépednél egy Ccleanerezést kellene lefuttatni.
    Sajnos látatlanban nehéz fix találatokat adni a problémára.

8. Havasi_Gyopár

Szia Kincső52!
    Megnézted másik böngészőn is? Ott sem tudsz előfizetni turbó malomra?
    Kérlek végezz egy Ccleanerrel való tisztítást a gépeden, mert nagy valószínűséggel, lehet, hogy régebbről beragadt sütik akadályozzák a helyes működést. Utána indítsd el újra a gépedet.

9. anyicska78

anyicska78 Járnitanuló

10. anyicska78

anyicska78 Járnitanuló

Inkább az lehet,hogy sokan vagyunk a neten,mert egyébként mindent úgy csinálok,ahogy szoktam,nem vagyok kezdő,220 szint !
    Köszönöm!

11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Reggelt!
    Háromszor próbáltam megvenni. A kódot elküldi és ez a vége. Gondoltam ide hozom! :)

12. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Másik böngészőből is ezt írja ki? Kérlek próbáld meg másikból is.

13. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

Sziasztok.Hol keregethetek a csereberes napok alkalmabol?

14. |Tamás|

Szia!

Fórumon a Spam sarok altopicban van a cserés topic
    https://board-hu.farmerama.com/forums/spam-sarok.647/

Itt ajándékozol, meg kell bíznod a csere partneredben, vagy választod azt, hogy a "léghajón" a biztonságos cserét választod.

15. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

Koszi

16. zsani_apja

Szia!

Chrome dettó! Ugyan azt írja ki.

17. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nem tudom a Pinkie Pie sütit megenni. Egyszerűen nem engedi, nem zöldül be a kéz, hogy rá tudjak kattintani. Másnál van ilyen gond?

18. |Tamás|

Akkor sajnos marad a Support, de az viszont szinte biztos, hogy a tojásról lemaradsz, ha csak nem másik fizetési módot választasz.

Sali~*.* kedveli ezt.
  19. |Tamás|

Szia!

Azért fordul elő ilyen, mert minden aktív bónuszod már meghosszabbításra került.

Kuzdern kedveli ezt.
  20. zsani_apja

Nem baj Tamás, túl fogom élni. Pár éve még bele betegedtem volna.... :D ;)

Sali~*.* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.