Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

köszönöm

2. Hadesz23

Hadesz23 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nem tudom, hogy jó helyen teszem e fel a kérdést. Répás- almás csatni érdekelne. Lekvárfőzőben 4. szinten lehet készíteni, de nem tudom, hogy ha elérem a szintet, akkor annak a receptjét külön kell megvásárolni vagy valami küldetésnél is megszerezhető vagy elérhető lesz e egyből?

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kérek töled farmnevet és ID-t, hogy utánanézhessünk.

4. Othep

Szia.

A receptet vásárlással tudod majd megszerezni, ha eléred a 4. szintet.
    A Gazdaboltban (Piros kosár) lesz kapható.
    De érdemes a vásárlással megvárni egy Gazdaraktár vásárlási akciót, amikor is a farmaranyért kapható dolgok féláron vehetők meg.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Hadesz23

Hadesz23 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a gyors választ!

Othep kedveli ezt.
  6. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

boszi 52 ID 17777046

7. Othep

A kolléga megtalálta Neked, másik felhőre tetted: a Medencecápa-sztorik felhősorra.

8. iron_cat

iron_cat Fórum-zöldfülű

Tamás, köszönöm a választ, csak jót akartam, mikor a problémát leírtam, szeretném, ha javítható lenne. Tisztában vagyok a nehézségekkel és nagyon jó, hogy a team ennyit foglalkozik a unity verzióval!

9. Othep

Szia.

Tamás jelenleg nincs szolgálatban, ezért én válaszolok helyette.
    Köszönjük, hogy jelezted, amit tapasztaltál.
    Tamás arra hívta fel a figyelmedet, hogy ez nem egy hibáktól mentes játékváltozat még, ezért érdemes az ezekkel foglalkozó topikba benézni, hátha ott már szerepel.
    Ha nem szerepel, akkor pedig hibajelentésre is ezt a topikot kellene használnod legközelebb: https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-hibajelentések.20022/
    Az első hozzászólást pedig mindenképpen olvasd el és tartsd be az ott kérteket!
    (Így biztosítható, hogy nem a fórumról kell összevadásznunk az információkat a fejlesztőknek, hanem megvan/meglesz minden egy könnyen elérhető helyen.)
    Köszönjük, ha így teszel!
    Tehát semmi rosszat nem tettél, csak éppen rossz helyen jelezted a tapasztalataid. :)

Hasznos lenne a fejlesztőknek, ha kitöltenéd a “Adat gyűjtő kérdőív”-et, hogy lássák a gépparkot.
    Kis segítség a kitöltéshez: https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-hibajelentések.20022/page-10#post-1130328

10. avonbanya

avonbanya Járnitanuló

sziasztok megcsináltam egy gazdaköri feladatsort teljesen végig és úgy eltűnt mintha ott sem lett volna ,régen ott maradt kipipálva és nekem kelett továbblépni hogy eltűnjön,sajnálom nem tudom melyik volt

11. Othep

Szia.

Azért ellenőrizd le, hátha beugrik melyik feladat volt az, ha megnézed a Befejezett feladatok között.
    Ha ellenőrzést kérsz, farmnevet és ID-számot kérek és (valószínűleg már csak holnap) megnézi egy ellenőrzésre jogosult kolléga.

12. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Jó reggelt! Tegnap óta gondolkodom, hogy írjak-e. Nem tudok a CTRL billentyűvel fákat, ólakat gyorsan kitenni mert csak 1 darabot tesz ki, utána fel kell engednem a ctrl-t és újra lenyomni, hogy megint kitegyen 1 darabot. Több böngészőben próbáltam és Unity-ban is. Mindenhol ez a helyzet. Új gépem van pár napja de nem gondolom, hogy emiatt valami elállítódott volna a farmon. Valami tipp, hogy mitől lehet? User sadrika97, ID 2096495

Utoljára szerkesztett: 5.10.20
  13. serenge3

serenge3 Junior szaki

Voltak kecske tejfáim
    Eltűntek, sem U.ben, sem flasben, sem a polcon nincsenek.
    Hogy lehet ez?

serenge3
    ID: 47610747

14. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Valóban voltak. Addig, amíg egy másik farmodra át nem küldted őket cserenapon.
    Kérlek, jegyezd fel, hogy mikor melyik farmodra mit küldözgetsz! Valamint azt is, hogy éppen melyik farmodon vagy és ott éppen mit keresel.
    Segítünk mindenkinek, ahogy csak tudunk, de időnként úgy érzem, hogy visszaélsz a jóindulatunkkal. :(

15. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Sziasztok ! A ráktavacska tápkeverése ill piaci vásárlása megszűnt ? Kérem szíves válaszotokat .

16. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!

A rák normál állat lett. "Bekerült" a szentélybe. Ezáltal annyi ólat tudsz venni csengőpengőért, amennyit csak akarsz. Nem kell azzal a pár ólacskával bajlódni, amit eddig meg tudtunk szerezni.
    Ha aranybanánért kiváltod a ráktavacska szobrot, minden újra elérhető. A tápkeverés, a piac stb.

Kérlek ezt olvasd el! Sok hasznos dolog van benne a változásról.
    Katt a zöld szavakra!
    https://board-hu.farmerama.com/threads/%C3%9Ajdons%C3%A1gok-a-bahama-szigeten-2020-szeptember.19912/

mária4702 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Köszönöm a válaszod pár infórol lemaradtam .

BackOffice kedveli ezt.
  18. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia sadrika97!
    Van egy tippem, mivel ahogy írod, a farm beállításait nem változtattad, lehet, hogy az egér beállítását kellene ellenőrizned és/vagy módosítanod. Ezt elvégezni, illetve kipróbálni csak te tudod. A Gépházban keresd meg az Eszközök beállításainál az egeret és ott állítsd középállásba.
    Bár ha véletlenül ráduplázol a kattintással, attól is megszűnhet, mint "építőmunkát" segítő eszköz, a Ctrl billentyű hatása, és újból el kell kezdeni a műveletet.

19. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Szia!
    Úgy látom, töröltétek az írásomat.
    Az U. hibáira nem is kérek választ.

Mivel nem tudok Unityre belépni, akkor sajnos abba kell hagynom a játékot. A prémium automatikus fizetését hogyan tudom leállítani?

20. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Ha töröltek egy posztot annak oka van. De a Unity hibatopikban a mai posztod nem törölte senki.
    Tamás írt választ neked:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-hibajelentések.20022/page-12#post-1130744

A unity még teszt fázisban van. Sok a hiba és a fejlesztők dolgoznak rajta. Többek között egy olyan lehetőségen is, ami a gyengébb gépekre, egy a számítógépre letölthető verziót tartalmaz.
    Ne temesd még a játékodat nem érdemes. Játssz továbbra is, a megszokott Flash verzióban.

A prémium előfizetést a bank fejlécén, elsőként az állapot és felmondás fülre kattintva, és a megnyíló ablakban az adatok törlésével tudod felmondani.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.