Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Míg jön valaki, aki megnézhetné, egy ötlet: kukkants be a malomba, nincs-e várólistán. Ha az eventablakból indítod, hajlamos a Bahás malom utolsó fakkjába pakolni, hiába üres a farmos mindhárom rekesze.

csopke1 kedveli ezt.
  2. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Szia Toma! :)
    Sajnos nincs ott,az az első amit megnézek.:)
    Köszönöm hogy segíteni akarsz!

Kuzdern és -BombadilToma- kedveli ezt.
  3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az ellenőrző panel adatai alapján ma reggel (2020-11-03 07:39:33) 1 db kártyapaklit kevertél a bahamás malomban amit rendben meg is kaptál.
    Éjjel szintén 1 db-ot készítettél csak, és többnyire az is volt a "trend" Nálad.

4. Zolecs

Zolecs Fórummogul

Sziasztok!
    Egy olyan kérdésem lenne..280 db gekkón múlna az üres gazdaköröm. Látom hogy lehet igényelni cserébe ajándékot.
    Ezzel kapcsolatban olvastam hogy fórumjátékok nyereményeként engedélyezett dolgot lehet kérni. Ezt kicsit nem értem.
    Lenne konkrétan egy dekor.. a "virágsziromeső". Működőképes lehet? :)

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Eventhez tartozó dekorról van szó, így az sajnos nem fog működni.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...zabályzatának-kiegészítése.10905/#post-257390

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Köszönöm!Szép napot! _)

Kuzdern kedveli ezt.
  7. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Sziasztok. Szeretném, kérdezni, én vagyok ennyire béna, hogy nem tudtam megszerezni az eventhez 35 kristályt? Van még 2 farmom az egyiken 138, a másikon 110 bontatlan ládával zártam. Lehet, hogy nem vagyok ezen a farmon szerencsés, de ez mégis ordító különbség. ÍD :16843238, bocsinet gazda. Lehetne utána nézni, hogy történhetett? Köszönöm szépen. Én a munkát elvégeztem, a gyümölcs meg a polcon maradt.

8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ezen a farmon mindkét felhőd már kiváltott. A dekor megszerzése azonban nem sikerült.
    Ne legyél elkeseredett, kérlek!
    bocsinet.png

-ágianyu33- és bocsinet kedveli ezt.
  9. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Köszönöm szépen, kedves vagy. De nem elkeseredett vagyok, hanem csalódott. Én a dekorért is megdolgoztam, de többet nem fogok miatta írni. Játszani szeretek, és fogok továbbra is.

Ribiszke, Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Csoknya

Csoknya Junior szaki

Segítséget kérnék! A túlvilági játékest eventen vettem egy túlvilági játékest felhősor 1-et és nem találom. Köszi előre is!

11. mamarygen

Szia!

Az összes felhősor beállításánál használtad a kereső funkcióval?

Esetleg a befejezetlen (szürke felhősor ikonja) opcióban sem látod a felhősort?

Ha segítséget kérsz, akkor add meg a farmnevedet és a farm ID-számát.

Ezek megadásával tudunk csak segítséget nyújtani bárki számára is.

Tedd meg Te is! Köszönöm.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. sznekata0924

sznekata0924 Törekvő

Szia !
    Rémálmom - BANKKÁRTYA CSERE.......
    Hogyan kell átírni a kártya számát - vásárlás miatt ?
    Köszönöm szépen.

13. mamarygen

Szia!

Első dolog, hogy kilépsz, majd vissza a játékba.
    A banki oldalon az Állapot és felmondás kapcsolót használva törlöd az adataidat. Ez csak adattörlést jelent, nem a meglévő már kifizetett kedvezmények rész törlődik.

Ezután ismételten ki kell lépned a játékból. Pár perc után visszatérhetsz, majd kezdeményezel egy vásárlást - kosárba helyezés, amihez az új kártya adatokat már be tudod írni.
    Kitöltöd a fontos, csillagos részeket, és a fizetést levezényled.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Sziasztok. Én is pont igy jártam. Még egy db. sötét kristályom hiányzik. A 17 db. ládából , kaptam 4 kristályt :(. Nagyon szomorú vagyok, hogy ez miatt nem lesz meg a felhőm. :(. Köszönném, ha meglehetne oldani, az egy kristályt. Üdvözlettel Zsóka. zsóka56 ID:1412578

Utoljára szerkesztett: 3.11.20
  15. Csoknya

Csoknya Junior szaki

Kedves mamarygen köszönöm a választ! Az a helyzet, hogy nekem még nincs teljesített felhősorom. Aktív ugyan az oldal, de még sosem sikerült teljesítenem egyetlen eventnél sem annyit, hogy felhősorhoz jussak. Ebből adódóan nem is igazán tudom miként működik, bár a tájékoztatót elolvastam. Hosszas ide-oda kattintgatás után egy szürke ikon kimutatta az általam vásárolt túlvilági játéksor 1-et, de úgy látom ez így önmagában nem ér semmit. CsoknyaID: 55719583

16. zsoka1953

zsoka1953 Aktív író

nem tudom nézni a mozit mert valami blokkolót ki kellene kapcsolni de nem tudom hogyan , segítsetek

17. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Csoknya!
    Engedd meg, hogy mamarygen kolléga időleges távollétében én válaszoljak neked.
    A Farmerama Enciklopédiában, mint egy Bibliában minden okosságot el tudsz olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/farmerama-enciklopédia.6738/#post-21618
    Kimondottan a felhőkről pedig az Égig érő paszuly fejezetben tudsz tájékozódni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/az-égig-érő-paszuly.592/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. HorváthFáta

HorváthFáta Utánpótlás-írogató

Akkor Ennyi? Hiába dolgoztam?

19. Havasi_Gyopár

Szia zsoka1953!
    A reklámblokkolót a böngésző beállításainál tudod ki-be kapcsolni.
    De ettől függetlenül ha nincs hirdető a Farmerama játékban (a moziban), a mozi akkor sem működik. Márpedig az utóbbi időben ez volt a jellemző a dologra.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. Havasi_Gyopár

Szia HorváthFáta!
    Sajnos semminemű más segítséget mi innen nem tudunk adni az event teljesítéséhez, csak amit az event leírásokban olvashatsz, és/vagy amit a játékosok és moderátorok megosztanak taktikaként a csevegőkben.
    Közben megnézte arra jogosult kollégám, hogy sajnos csak 75 boszorkányfőzetet sikerült kinyerni a játékból, azaz annyi minijátékot játszottál. Márpedig a tapasztalatok és a tesztelések alapján 80 minijáték alatt igen necces volt a kívánt összes mennyiségű sötét kristály megszerzése.
    Átlagos játékkal 100 boszorkányfőzetet is össze lehetett gyűjteni, ami lehetővé tette a több sötét kristály láda, s ezzel a sötét kristály megszerzését.
    A legjelentősebb dolog az ilyen típusú játékoknál az, hogy legsürgősebb a boszifőzetes üstöket "kilakatolni", hogy minél hamarabb és minél többször be tudjuk gyűjteni azokat.

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.