Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. URBANICS

URBANICS Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Unityben vettem észre, hogy sokszor az üvegházat nem tölti be, csak az oldal frissítése után. Ehhez kapcsolódik az a hiba is, hogy növény nemesítése közben, a felső sorban, ahol a 9 bónusz van, nem jelöli, hogy melyek azok a bónuszok, amelyeket már korábban megszereztem vagy éppen aktívak. (Ellentétben a Flash verzióval) Tegnap azt is tapasztaltam, hogy az óra nem számlált vissza a nemesítésnél, csak frissítés után.

https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2020/12/04/a20d8e24497457ff840f3027f2e2565a.png

https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2020/12/04/63537f0877e04a45c427f2aa7afb056c.png

Gazda: URBANICS ID: 19131185

2. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia URBANICS!
    Köszönjük a jelzésedet.
    Sajnos még vannak hibák a Unityben. Ezek javítása még mindig folyamatban van. Reméljük, hogy mielőbb helyreállnak a hibás dolgok.
    Türelmet kérünk, és javasoljuk, hogy a hibásnak észlelt folyamatokat egyelőre Flash-ben játszd.

URBANICS, Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. Búvész

Búvész Haladó

Sziasztok! A Unyti böngészővel nem tudom elérni a fórumot egyetlen ablakot nem enged megnyitni a Firefox az ajándék kűldőn kívül!
    Azt írja ki a Firefox nem engedélyezi megnyitni a felugró ablakokat! Egyik farmomon se! ID 55447500 most a google böngészőn léptem be a Flash böngészővel,hogy jelezni tudjam! Köszönöm ha utána néztek mert így minden hírről lefogok maradni!

4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Neked kell a böngészőben engedélyezni a felugró ablakokat. A címsor alatt van erről egy üzenet, és a jobb oldalon egy gomb, amivel megteheted.

-ágianyu104 és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  5. Bubi-55

Bubi-55 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Az lenne a kérdésem,hogy a kutya és a malac miért nem ébred fel.
    A tyúk és a kecske már a 12-es szinten van,a kutya és a malac a 3-as szinten.
    Gazda: Bubi-55 ID: 38032616

6. Havasi_Gyopár

Szervusz Bubi-55!
    A kutya és a malac is arra vár, hogy beadd hozzájuk amit kér a játék. És mivel nem szürke a beadási kép, van is hozzá a kért termékből (legalább egy beadásra való). Csak rá kell kattintanod egy általad kiválasztott beadási képre:
    upload_2020-12-4_14-38-34.png

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. Bubi-55

Szia.Ez a kép pont olyan mintha nálam készült volna.
    Értem amit mutatsz,de már háromszor meg etettem őket,mégis alszanak

8. Havasi_Gyopár

Szia Bubi-55!
    A kép nálad készült, hisz segítséget kértél, és csak így tudunk segíteni, ha konkrétan megnézzük az eventablakodat.
    Flash-ben játszol, vagy Unityben? Ha nem Flash-ben vagy, akkor zárd be a farmodat és nyisd ki abban.
    Firefoxban vagy Google Chrome-ban? Ha a Firefox makrancoskodik nálad, akkor vagy Chrome-ban, vagy Microsoft Edge-ben nézd meg.
    Nem Microsoft Explorerben! az felejtős, a Unityben meg pláne.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939-vagyok.Még délelőtt irtam, hogy mi van.Tamás kérdezte Unity vagy Flash. Még most tudok válaszolni.Unity. A Flash az jó. De most probálom az Unityot azért, hogy hogy megy mert tegnap jobb volt.Ha igy lessz januártól akkor meg kell válnom a farmeramátol.Kedves Tamás most probálj hozzászolni az előzőhőz is.Most négyen vannak előttem az előző irásomig.Most várom a választ, miért nem tölti be a földeket , csak forog a napraforgó.Az a két birka állandoan ugrál.Lehet, hogy helyettem is.

10. Bubi-55

Szia.
    Google Chrome-ban szoktam de most az Avast böngészőjében vagyok és Flash-ben játszom.
    Többet kipróbáltam, beadás után csak elszürkül a beadandó terület de az állatkák csak alszanak.Már takarítottam,újra indítottam a játékot sőt a gépet is.Unityben nem is nagyon fogok tudni játszani mert 90% körül megy a processzor.

Köszönöm,hogy utána néztél.A 4.-ik színtől felébredt a kutyuskám.Azt hiszem most már minden rendben lesz.

Utoljára szerkesztett: 4.12.20
  11. Havasi_Gyopár

Szia -kata1939-!
    Tamás Board-Admin kollégám pillanatnyi távollétében én válaszolok neked.
    A Unity program sajnos még tartalmaz hibákat, ezért még folyamatosan javítják a fejlesztők.
    Az előzetes információk szerint lesz egy letölthető változat is, aminek a közzétételét a jövő hétre irányoztak elő.
    Ha most problémás a Unityben a játékod, akkor azt tudom javasolni, térj vissza ideiglenesen a Flash verzió használatára.

12. Havasi_Gyopár

Szia Bubi-55!
    Kérlek, térj vissza a Chrome-hoz, és Flash-be, ugyanis a Farmerama játék "nincs jóban" az Avast browserrel.
    Saját tapasztalat is, abban nekem sem ment a farmozás, amikor kipróbáltam, még Flashben sem, Unityben meg pláne nem.
    A Unity bevezetésével kapcsolatban kiadott, vonatkozó közleményben leírt, ajánlott böngészők között sem szerepel az Avast a farmozáshoz.

13. bamargo52

bamargo52 Járnitanuló

Sziasztok.A segitségeteket kérném Új bankkártyám van. Szeretném a számát átírni de nemtudom hogy hol kell. Ha vásárolni szeretnék farmaranyat nem engedi .Lehet hogy elrontottam valamit mert az állapot felmondásra katintottam. A prémium gazda rész is nem aktiv.

ID.1943833 bamargo52

14. Havasi_Gyopár

Szia bamargo52!
    Jól kezdted el, mert így van először törölni kell a jelenlegit, amit az "Állapot felmondással" kell kezdeni.
    Sőt az ablak alsó részénél törölni is tudod az eddigi vásárlásaidról szóló információkat.
    Ezután el kell indítani egy vásárlási folyamatot. Ekkor feldobja a bankolási program a kártyatípus, mint fizetőeszköz kiválasztásának lehetőségét. A kiválasztás után kitöltöd a kért adatokat.
    Ezt követően fog kérni egy biztonsági kódot, amit a bank SMS-ben küld el neked,
    A kártyákhoz beállítható az internetes biztonsági kód egy olyan egyedi kód, melyet az internetes vásárlás során a bank megküld a kártyabirtokos mobileszközére. 2020. szeptember 14-től a szolgáltatás használata kötelező
    • az Európai Unión belül, ha az adott kereskedő unión belüli banktól (vagy más pénzforgalmi szolgáltatótól) vesz igénybe kártyaelfogadói szolgáltatást,
    • az Európai Unión kívül, ha az adott kereskedő bár unión kívüli banktól (vagy más pénzforgalmi szolgáltatótól) vesz igénybe kártyaelfogadói szolgáltatást, de alkalmazza az internetes biztonsági kód szolgáltatást.
    Ezt kell az előjövő ablakba beírni, és megindulhat a tényleges vásárlás.
    Ha nem akarsz vásárolni most, akkor a "Vásárlás"-ra való kattintás helyett ki tudsz lépni, az adataid rögzítésre kerülnek.
    A prémium gazda előfizetéssel kapcsolatban tudni kell, hogy a prémium villában ellenőrizni tudod, hogy a jelenlegi mikor jár le. A lejárat előtt 3 napon belül már meg lehet indítani a prémium tagság újbóli megvásárlását, hiszen jelen helyzetben nem tud automatikusan meghosszabbodni, mert a hosszabbítás nem névhez kapcsolódik, hanem kártyaszámhoz. A farmnév és kártyabirtokos másodlagos tényezők jelen esetben, ezért a kártyaszám adatok változása után az első vásárlás manuális, viszont az azt követők már automatikussá tehetők.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. Búvész

Búvész Haladó

Szia! Köszönöm szépen megpróbálom megkeresni mert nem nagyon értek a géphez!

-BombadilToma- kedveli ezt.
  16. Havasi_Gyopár

Szia Búvész!
    A farm ablakban katt a bal felső sarokban levő lakatra. Ha fölé viszed az egeret, akkor kiírja: Oldalinformációk megtekintése.
    upload_2020-12-4_17-36-24.png
    utána a kijövő ablakban katt az Előreugró ablakok beállításra, ahol engedélyezheted az előreugró ablakok megjelenését.
    upload_2020-12-4_17-41-56.png
    Ez az engélyezési beállítás csak erre a weblapra fog vonatkozni, vagyis ha alapban tiltva van a böngésző Beállításoknál, akkor a felugró reklám stb. nem zavarja a böngészésedet. Itt viszont nagyon hasznos.

17. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Szia! Toma és a Te segítségeddel sikerült beállítanom! Köszönöm mind kettőtöknek a segítséget!

18. ldikó60

ldikó60 Törekvő

Sziasztok! Két farmot csinálok, az Ildikó2-n idegbetegséggel tudok "dolgozni". Az ldikó60-on ma még nem sikerült betölteni, előjönnek a birkák, kb. fél centi zöld csíkkal, és ott áll, semmit nem csinál. Bezárni sem tudom, csak úgy, ha a böngészőben mást nyitok meg.

19. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Flash vagy Unity verziót használsz?
    Próbáltad más böngészőből belépve a játékot?
    Kitakarítottad a számítógépet a ccleaner programmal?

20. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Sziasztok! A gótikus történet felhősort mikor lehetett megszerezni??? Lehet pont akkor voltam kórházban??? Kószi a választ!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.