Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

3. ldikó60

ldikó60 Törekvő

A Flash működik rendesen! Az Unity verzióval van gondom. Most ebben a pillanatban töltött be, ma először!
    Ugyanarról a gépről csinálom a két farmot, az egyiket hosszú-hosszú idő után betölti /az Unity!/ nagy nehezen meg lehet csinálni, de ezt egész nap nem töltötte be.

4. Kékmadár1

Amíg van, nyugodtan használd a Flast. Nem kell, nem érdemes erőltetni a Unity verziót.
    A gyengébb gépek számára is készül egy letölthető verziója a játéknak.
    Ettől függetlenül érdemes szakemberrel átnézetni a gépet. Érdeklődve a lehetőségekről.

5. ldikó60

ldikó60 Törekvő

Szia! Én nyáron az eventezést fejeztem be, mikor az egyik eventet kb. 12ezer szupitrágyával csak félig tudtam megcsinálni. Azóta saját kedvtelésemre játszom, bele se nézek az eventekbe. Még sajnálom ezt a sok évet, amit itt töltöttem kidobni, de én is gondolkodom rajta.

Azt azért nem mondanám, hogy gyengébb gép, és rendszeresen karban van tartva informatikus által. Azért köszönöm a válaszod!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.12.20
  6. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Sziasztok Modik Brahán az elefánt mint munkagép és használom nincs animáció! Csak áll az elefánt mint báden szamara. Hálistenek sok hiba javításra került! Kösszi

7. Kékmadár1

Szia!
    Köszönjük a jelzést!
    Továbbítjuk ezt is.
    De hogy mikor javítják, az elég kérdéses még.

Technics11986 kedveli ezt.
  8. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Szia! Köszi mert Lilus imádja vacsoránál az etető székben ülve egyből forditja a fejét amikor elkezd trombitálni az elefánt imádja-:)

Kékmadár1 kedveli ezt.
  9. Kékmadár1

Játssz nyugodtan flash alapon, amíg lehet amíg nem javítják ezt a hibát.
    Had örüljön Lilus :)

Technics11986 és Kuzdern kedveli ezt.
  10. szinusz

szinusz Haladó

a unityval kapcsolatban kérdezem: hol bírom , csillogó elemeket kikapcsolni? szerencsére nem mozog, de ezek a csillagok folyton villognak. köszönöm. más: van- e most is különbség a unity és a flash játék között, (pl a teszt alatt csak a unityn volt vidámpark. )köszönöm
    Gazda: szinuszID: 1296664

rjolka kedveli ezt.
  11. -Xhexania-

-Xhexania- Aktív író

sziasztok olyan gondom van hogy a kedves óltörténetek felhősorra nem tudok az utolsó helyre(2*2) felrakni semmit az event kész a többi helyre sikerült csak oda nem :oops:

12. rjolka

rjolka Junior szaki

Az unityval kapcsolatba: Eddig mutatta ha beérett a zöldség a földeken, most nem mutatja, csak ha rákattintok a földre. Köszönöm szépen :)

rjolka ID:34111053

13. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

csillogókat nem lehet kikapcsolni, már nincs vidámpark :)

14. -BombadilToma-

Szia!
    Vegyél a városban, a gazdaboltban Békés izlandi vulkán kitehetőt 2500 CSP-ért.

-ágianyu33-, BackOffice és Kuzdern kedveli ezt.
  15. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Jó reggelt Kedves Modik! Megcsináltam a teljes eventet, de csak három felhőre kitehető dekort kaptam. Megvan a kincskereső, az ültess több fát, és a pimasz kártyajátékosok. A negyediket nem is jelzi ki, hogy mi lehet az, ha rákattintok a felhőre, nem ad ki semmit. Üres az ablak.

Gazda: lujza 5353ID: 17501746
    Segítenétek???

16. -BombadilToma-

Szia!
    Az Óltörténetek event felhője nem tematikus, azt teszel rá, amit akarsz. A felsorolt dekorok mind korábbi eventek nyereményei voltak. Ha nincs felhőre való 1x2-es dekorod, törölj le valahonnan egy kihelyezett 1x2-es dekort, lehetőleg minél értéktelenebbet, és tedd a felhőre. Hosszű távon pedig a Teliholdas kert nyitva tartásának idején készíts Múmiamedve kitehetőket ilyen célra. 1x1-es és 2x2-es dekorokat olcsón vehetsz a Gazdaboltban (pl. Víztartály és Békés izlandi vulkán). 1x2-es dekor is van, a Golfpálya, csak az kicsit drágább (500 000 CSP).

-ágianyu33-, lujza5353 és BackOffice kedveli ezt.
  17. szinusz

szinusz Haladó

a unityval kapcsolatban kérdezem: köszönöm a választ, akkor a jövőben egyforma lesz a játékhelyzet ha jól értettem, nem lesz megkülönböztetés.
    Gazda: szinuszID: 1296664

18. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Köszönöm szépen:):)

-ágianyu33- és -BombadilToma- kedveli ezt.
  19. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Milyen megkülönböztetésre gondolsz?

A flash meg fog szűnni. Csak a unity marad.
    De ez nem jelenti azt, hogy állandóan lesz benne vidámpark. A vidámpark NEM kötelező eleme a unity alapon futó játéknak.

20. -Xhexania-

-Xhexania- Aktív író

köszönöm sikerült:D

Kuzdern, -BombadilToma- és -ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.