Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Az önálló kliens program farmos részében, a szokott jobb felső 3 ikonos kapcsolónál a beállítások menüt kell lenyitni.
    Az első oldalon: a "téma" kapcsoló fölött közvetlenül látható a zoom kapcsoló. Nagyítható a kép onnan.

Remélem sikerrel jársz a kép méretének beállításában.

2. Veg_

Veg_ Utánpótlás-írogató

Kösz, megvan. 150%on akkora, mint szokott. Nem hiszem, hogy gyakran fogom használni, a jelszavak miatt, de ha máshogy nem akar müködni, akkor alternatív lehetőség. Jóval gyorsabb a böngészősnél, az még teli problémákkal, oldalanként kétszer kell ujratöltenem. Tehát majd elválik, melyik lesz a jó megoldás :)

3. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Szia BombadilToma :)
    Csak egy 4-es számot láttam, ezért kérdezősködtem.
    Köszönöm szépen, jó éjt :)
    Zsófi

Sali~*.* és -BombadilToma- kedveli ezt.
  4. VaradiNorci

VaradiNorci Fórum-zöldfülű

hol lehet aktiválni a bónuszkódókat?

5. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Szia Norci !
    Itt próbáld meg :

A bónuszkódot az játékban a felső menüsorban, az Egyéb menüben (4) lévő "papír/toll" ikonra kattintva lehet megadni:

Az Ajándékkód menüre ha kattintunk, a következő kép fogad minket:

Itt a pirossal keretezett részben tudjuk az ajándékkódunkat beírni, már amennyiben rendelkezünk ilyennel.

Remélem tudtam segíteni ! :)
    jf​

6. vukicsgabi

vukicsgabi Aktív író

Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Ma pár perce vettem egy "piccolo" titokzatos ládát, de nem találom sehol.Tegnap szerintem megszereztem egy ugyanilyen ládát az event játékában, de azt sem találtam sehol. Azt hittem én rontottam el valamit, de most nagyon figyeltem hogy mit csináltam. Szeretném tudni, hogy honnan lehet elévarázsolni ezt a ládát. Segítségeteket előre is köszönöm!

7. vukicsgabi

vukicsgabi Aktív író

8. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Dekortárgyak alatt kell keresni. Olyan mint egy titokzatos fa/ól csak dekorból.

9. vukicsgabi

vukicsgabi Aktív író

Szia Tamás! Én is ott kerestem, de most sem találtam meg. Már végignéztem az egész dekor elhasználodóit de nem találom. Valószínűleg bennem van a hiba, pedig szemüvegben nézem. Légyszíves segitsél hátha neked sikerülne megtalálni. ID 9542762

10. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

„Piccolo” titokzatos láda néven pedig megtalálható 2 db a menüdben.

Szűrőt állítsd a mindre, keresőbe meg kezd el beütni, hogy pic ki fogja hozni.
    Technikai problémák miatt sajnos nem tudok belépni hozzád képet készíteni, csak ellenőrző panelen tudom megnézni a tényeket.

BackOffice kedveli ezt.
  11. vukicsgabi

vukicsgabi Aktív író

Szia Tamás! Elnézést, de én az elasználódó fül alatt kerestem. Köszönö szépen!

12. krimhildus

krimhildus Járnitanuló

Jó reggelt! Katasztrófa ez az utóbbi két hét! Egyik verzió sem működik hibátlanul! Idegölő lett ez a kedvelt játék!
    Az UNITY élvezhetetlen! ha véletlenül betölt, legalább30 perc szenvedés! Az új kliens betöltése a hatodik próbálkozásra sikerült ,
    a beígért gyors játék sem jött meg! Nem jelenik meg teljes képernyőben,összezsugorodik,és nem engedi nagyobbítani!
    Laptopon játszva alig olvasható, sajnos a gyorsaság sem javult! Mindent megpróbáltam a képességeim határain belül, nem vagyok számítógép szakértő, minimális technikai hozzáértéssel rendelkezem! Az életkorom és krónikus betegségem miatti "bezártság" miatt, ez volt a legkedvesebb szórakozásom, de a sokszori sikertelen próbálkozások, idegölő várakozások, a vérnyomásomat is fölvitték!
    Mit lehet tenni,hogy szórakozás legyen ez a játék?

lala3654 kedveli ezt.
  13. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Azt szeretném kérdezni hogy a flash verzió most hétvégén le lessz-e kapcsolva mint azt előzőekben emlitették? Köszi

14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, maradj higgadt!
    Ha az önálló klienst sikerült betöltened a gépeden, akkor már fogsz tudni játszani.

A kis képernyős farm a beállítások menüből nagyítható.
    Jobbra fent a 3 gombos kapcsolóban a középsőt kattintsd. A játékbeállítást ikont kell választanod.
    A "téma" sor felett egy új opció látható a kliensben. Ez a zoom, a nagyíthatóság helye. %-osan tudod növelni a kép, a farm méretét.
    Tedd meg, kérlek!

Van egy ismertető hivatalos közlemény, érdemes elolvasni, értelmezni.
    Lesz még módosítás, kiegészítés is, várnunk kell rá.
    DE! Ha a gépen működik a farm, akkor tudsz játszani, és ez nagyon fontos érv.

További erőt kívánok, sikeres játékot!

Ha szükséges, írj! Igyekszünk segíteni.

Köszönöm.

Sali~*.* és Evita-55 kedveli ezt.
  15. nagyika5670

nagyika5670 Utánpótlás-írogató

Sziasztok légyszíves csináljatok már valamit mert napok óta nem lehet játszani a farmokon nagyon idegesítő köszönöm

mucus252 kedveli ezt.
  16. krimhildus

krimhildus Járnitanuló

Köszönöm a választ! Az a gond, hogy a betöltött kliens, keret nélküli,sem a beállítások menü, sem a
    "téma" sor nem látható, így nem tudom beállítani a kép nagyságát! Belépés után visszaugrik a kicsinyített képernyőre!

17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az ablak jobb felső sarkában van 3 zöld gomb. A középső a Beállítások. Kinyitva, a legalsó ikonnal jutsz el a játék beállításaihoz. Itt találsz egy zoom funkciót, amivel növelheted az ablak méretét.
    Ha nem látod a jobb felső 3 gombot, akkor az ablak tetején középen, egy kicsi, zöld alapon fehér háromszöget találsz; azzal nyithatod le a felső információs sort.

18. -Aryka-

-Aryka- Aktív író

Sziasztok!Nem látszik a beérett növény,lassú a pörgetés a keréken és mindenhol felugró ablak lassít

19. Bozolo

Bozolo Járnitanuló

szia
    a kezdetektől játszom a játékot nyugdíjas vagyok letöltöttem a kliens de hibát jelöl 5 jegyű kódot kért erre sms-ben kaptam egy 4 jegyű kódot képtelen vagyok aktiválni az ilyen naív művészeknek egyszerűbb megoldásra lenne szükség
    köszönöm
    igazad van a türelemre nagy szükség lesz

20. kerekkocsi2

kerekkocsi2 Utánpótlás-írogató

Ugye ez most csak egy vicc?Tegnap még minden rendben volt.Kérem vissza a tegnapi állapotot. Köszi.

tigrincs55 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.