Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Brühühűűűűű:cry::cry:Szép álmokat.

CoralineJones74 kedveli ezt.
  2. edina203

edina203 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A segítségeteket kérném az "adatszolgáltatás a fehér ablakos hibáról" szóló megoldásnál. Az 5-k ponot meg tudtuk csinálni. a 6. pontnál elakadtunk, mert a "katt erre a linkre:" után nincs adat. Melyik linkre kell kattintani, ahova be kell másolni txt fájlt?
    Köszönöm.

3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönjük hogy segíteni próbálsz! :)
    De a fejlesztők már elég adatot gyűjtöttek a délután folyamán. Több adatra már nincs szükség.

4. gelu59

gelu59 Haladó

Sziasztok,Kliens, nem szeretném letölteni,zavaró a mostani betöltés,meddig várható lassú betöltés?

5. makkancs05

makkancs05 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, nekem nem tölt be a játék,a kliens verziot nem lehet letölteni ,mit tegyek?

6. maralblex

maralblex Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A piac használhatatlan legalábbis nekem- bahamás tápot nem találom, állatot nem tudok venni mivel képtelen vagyok előcsalogatni őket.ID.:45922419

7. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

Jó reggelt. Tegnap nem tudtam belépni, asszem 26százaléknál megálltak a birkák. De ma reggelre sikerült, és a paszuly aratás is simán ment a kliensben. Köszönöm a válaszod. :)

8. jusztin40

jusztin40 Fórumszaki

Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni , sajnos nem tudok játszani nem jön be a farmom először be jött de olyan volt mintha be szedtem volna , vagyis be arattam volna ! :( Mindent meg csináltam amit le kelet tölteni és most meg csak egy fehér lap jön be bármit csinálok ! :( ID 12271975
    Segítségeteket előre is köszönöm

9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ez nem plusz fejlesztés, csak még nincs megoldva, hogy a rendszer megjegyezze az aktuális helyzetet - nem csak itt, hanem a paszulyon, a gazdakörben, stb.
    A ládáknál átmenetileg megoldás lehet, ha a keresőbe beírod, hogy lád.

vihence és .kutty. kedveli ezt.
  10. .kutty.

.kutty. Fórumlakó

Szia!
    Ezt értem, de azt már nem, hogy miért áll ki - akár csak tesztelésre is - a t. cég ilyen feles állapotban?! Miért nem oldja meg előbb ezeket az ideg-gyilkos dolgokat, és majd csak aztán tesztel? Hiszen most olyan állapotot "tesztelünk", ami - remélem - VÁLTOZNI FOG, így aztán nem igazán értem, hogy mire való ez az egész? (Arról már nem is beszélve, hogy a minimum az lett volna, ha ebben az állapotban nem indít eventet a BP.)

edit196942 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Mert ha nincs event, akkor a játékosok egy része vállat von, és nem lép be addig, amíg vissza nem kapcsolják a Flash-t. Az egész tesztnek pont az a lényege, hogy lehetőleg minél többen próbáljanak játszani. Minden esemény, a sikertelen belépések is, újabb adatokat adnak a kezükbe ahhoz, hogy tudják a mostani állapotot javítani, a gépparkunkhoz ácsolni. Ezt sehogy máshogy nem lehet megcsinálni.

vihence kedveli ezt.
  12. GreenmesteR

GreenmesteR Haladó

Sziasztok! 3 szor rámentem most a trivia pontos kérdésekre kipipálta és tovább engedett, de sem a kérdést nem tette fel, sem a pontot nem kaptam meg !

13. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Nem nyilik meg a lakat

14. gelu59

gelu59 Haladó

Letöltöttem,semmivel se gyorsabb.

15. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Üdv kedves Modi és Mindenki! Sajnos elvesztettem egy csomag kártyámat, mivel lefagyott a rendszer, kiírta, hogy hiba történt a felhasználás során és kész. Nem kaptam vissza a paklit, már beenged a táblára, de nincs mivel játszanom. Gazda: aida2330ID: 14654588

16. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Jelenleg egy "terheléses" tesztelés folyik.
    Ezt követően a központnak már lesz rálátása arra vonatkozóan, hogy melyek a javításra váró feladatok.
    Bízunk abban, hogy minden gyorsabbá és élvezhetőbbé válik a későbbiekben a játékon belül.

vihence kedveli ezt.
  17. Wellwisher

Szia!

A fejlesztők folyamatosan dolgoznak a megoldáson.
    A kliens verziót már megpróbáltad letölteni?
    Amennyiben a gépeden rákeresel és felleled, akkor töröld ki teljesen.
    Később próbáld meg újra letölteni, mert folyamatosan dolgoznak a fejlesztésén, javításán.

vihence kedveli ezt.
  18. Wellwisher

Szia!

Ugye tudod, hogy a flash támogatás megszűnik, így szükséges a változtatás.
    Az önálló klienst letöltötted?
    Ha igen, akkor azzal sem tudod a játékot elindítani?

19. Wellwisher

Szia!

A piacon van lehetőség kiválasztani, hogy farmos, vagy bahás dolgokat keress.
    A két kis épület erre szolgál a képen.
    Alatta vannak legördülő sávok, melyekre kattintva ki tudod választani, hogy mit keresel (növény, állat, táp, stb...)
    Próbáld meg ezeket használni!
    Névtelen2.png

20. Wellwisher

Szia!

Töröld le a gépedről teljesen az önálló klienst.
    Később próbáld meg újra telepíteni.
    A földek és fák beérése csak akkor fog látszani, ha a beállításoknál az animációt bekapcsolod!
    Névtelen2.png

.csicsergő. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.