Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

A problémám a következő: Volt 339 Farmaranyam,vettem egy Jégcsap felhősor csomagot,és le is vonta a 199 Farmaranyat. De ha ki akaom tenni a kitehetőket,visszadob,hogy vegyem meg a felhőt! De mint írom megvettem!!
    Kérhetnék segítséget,hogy most mi a teendőm?
    Persze frissítettem és ugráltam az Unityből a Flasra is. De a felhőm még mindég üres!

Most megint frissítettem,stb.. és megvan a felhő! :)

zali1111 és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  2. totu_erika

totu_erika Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    Érdeklődnék az unitivel van kis problémám a lassusága remélhetőleg majd megoldódik mert még a kliens letöltésével is lassu. De ha aratok vetek vagy bármit csinálok a farmon a bahamákra csak ugy enged belépni ha elötte teljesen kilépek majd belépek. A szédült szántón a térkép tábla alatt jobbra egy nagy ciklámen téglalap van személy szerint nálam a pulyka festőtelep helyett igaz tudom gondozni a ciklámen téglalapot de hát na. Illetve kérdezném a kliens letöltése után a farm nem nyitható meg teljes képernyős méretre ezen lesz változás?

3. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A javításokon folyamatosan dolgoznak a központban.
    Mivel nem működik minden kifogástalanul, ezért 2021. január 11-ig biztosan elérhető a játék a flash verzióban is.
    A farmkeret jobb alsó sarkában van kihelyezve a választógomb.
    Névtelen1.png

A kliens képernyőméretének változtatására lehetőség van a beállítások fülön belül.
    Névtelen.jpg

klé79 kedveli ezt.
  4. hugineni

hugineni Aktív író

nem müködik a piac

5. Wellwisher

Szia!

Egy ki és belépéssel frissítd a játékot.
    A 2 db kártyapakli a rendelkezésedre áll.

klé79 kedveli ezt.
  6. Wellwisher

klé79 kedveli ezt.
  7. Bugyogos54

Bugyogos54 Fórum-zöldfülű

Sajnos nekem is. Az aratóval kb 1 óra alatt tudom leszedni az összeset. Állandójan csak tölt borzasztó. Élvezhetetlen a játék.

8. Wellwisher

Kedves Játékosok!

Ismételten megkérünk Mindenkit, hogy ebbe a topikba segítségkérés címén írjon.
    Ez a hely nem csevegő, nem a tapasztalatok megosztására szolgál!
    Arra találtok a fórumon megfelelő részleget.
    Az alábbi lehetőségek közül választhattok:

Névtelen4.jpg

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. Filonka56

Filonka56 Junior szaki

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hol találok információt a gyümölcskenyérről! Nagyon sokszor találkozok ezzel a kérdéssel az event során.
    Gazda: Filonka56 ID: 4862059

10. zali1111

zali1111 Fórumprofi

Sziasztok!
    Nem találtam jobb topikot a kérdésnek, de mielőtt csalódás érne:
    a Jégcsap felhősor csomag csak a növények/állatok/terményes ólaknál ad plussz % TP-t/TTP-t? Azaz farmtárgyakra nem, ugye?
    zali1111

11. Évamama51

Évamama51 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Jó lenne, ha az új verzióban lenne lehetőség frissíteni, az esetleges, sajnos most gyakran előforduló "lefagyások" esetében. Ilyenkor se kilépni nem lehet, sem mást csinálni. Csak egyszerűen becsukom a gépet és kész. Köszönettel Évamama51

zali1111 és köbüki51 kedveli ezt.
  12. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Nekem is az a problémám, ami az előttem szóló *PrimaDonna* gazdatársamnak.
    Unityben bekevertem 3 kártyapaklit, de amikor el akartam játszani akkor a "Something went wrong. Please try again."
    üzenet jött elő. Átléptem a flashbe, de ott már nem voltak meg se a paklik, se a gazok.:(
    A farmnevem ricsi908, id számom: 53876660
    Köszönöm előre is:)

13. zali1111

zali1111 Fórumprofi

És esetleg, ha az elhasználható dekorok felhasználásakor nem ugrana vissza mindig az elsőre, újból kell lépegetni vissza???

14. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumlakó

Sziasztok!
    A játék folyamán gyakran felugrik egy ablakocska ezzel a szöveggel:
    svchost.exe - Alkalmazáshiba
    ---------------------------
    A(z) 0x00007FFD4A017D12 címen található utasítás a(z) 0x00007FFD31103590 memóriacímre hivatkozott. A kívánt adatok a(z) 0xc0000242 státuszú I/O-hiba miatt nem kerültek be a memóriába.

A program befejezéséhez kattintson az OK gombra.
    ---------------------------
    OK
    Tudnátok erről valami felvilágosítást adni, hogy mi ez? És miért? Eddig nem volt.
    Gazda: Böbebaba60 ID: 4507014

Előre is köszönöm szépen a választ!

15. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Fionka56!
    A gyümölcskenyér nem más, mint a Karácsonyi süti, ami a mesterségek völgyében, a Pékségben állítható elő a 4. szinten, piacképes, így a piacon vehető és/vagy eladható:
    upload_2020-12-18_13-17-15.png

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. ferencznebiro

ferencznebiro Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segitséget kérnék eltünt minden sz égigérő paszujrol' nem tudok vásárolni sehol' a belépéssel is gond van ha a farm valamely részére kell átlépni' kérlek nézzetek rá a farmomra hogy mit csináltam rosszul Köszönettel ferencznebiro ID21917943

17. Havasi_Gyopár

Szia ferencznebiro!
    A programot folyamatosan javítják, ezért türelmet kérünk.
    Amíg lehet játszani Flash-ben, addig játsszál abban.
    Elérhetősége: a farmkeret jobb alsó sarkában kattints rá a Flash verzió szóra.
    Belépés-Flash-verzióba.PNG

18. Havasi_Gyopár

Szia ricsi908!
    Egy kis türelmet kérek, jelenleg nincs a közelben olyan kolléga aki bemenne a farmodra megkeresni.
    Amint lesz, megírjuk.
    Köszönöm a megértésedet.

ricsi908 kedveli ezt.
  19. kollármargit52

kollármargit52 Junior szaki

Sziasztok! Kevertem 1 kártyapaklit és eltűnt! Már kétszer ki-be léptem, és semmi. Köszönöm, ha utánanéztek.
    kollármargit52 ID 44680490

20. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

A kliens alatt nem tudok a gazdakörbe beadni semmit, lefagy az egész!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.