Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

igen, lesz majd letölthető kliens apple gépekre is, azonban az elmúlt 2 hétben ünnepek voltak, ma meg még csak vasárnap van.
    Amennyiben lesz, közzé fogjuk tenni. Addig marad a böngésző alapú játék. Böngészővel ugyanúgy elérhető az Unity alapú játék.

2. evaszolga

evaszolga Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Segítségre lenne szükségem. Nem tudok bejelentkezni az Unity verzióba mert nem tudom a jelszavamat. Az e mail címemre meg nem érkezik a segítség ( csak ez van megadva). Idáig a facebookon keresztül tudtam belépni a játékba. Attól tartok, hogy 11 e után nem tudok majd játszani. Mit tegyek?

3. angisz697

angisz697 Utánpótlás-írogató

Sziasztok:)Van valami bibi a pulyka ólamnál csak egy lila folt van :)

4. mamaka54

mamaka54 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Lehet, hogy lemaradtam valami információ.Eddig MasterCard kártyával vásároltam . Most akartam venni farmmunkásokat, és nem engedi. ID 23807409

5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ez a pinkesedés egy ismert hiba.
    Reméljük, hamar javítják.
    Addig egy kis türelmedet kérjük.
    Lépj ki-be a játékból, térj át esetleg Flash-re, még 11-éig.

Kuzdern kedveli ezt.
  6. Othep

Szia.

A bankok 2021. január 1-jétől változtatásokat vezettek be az internetes vásárlásokkal kapcsolatban.
    A vásárlási folyamatot a bank szabályozta le mindnyájunk védelme érdekében (az övében is), amelyről minden partnerüket értesítették.
    Akinek internetes hozzáférése van a számlájához, annak a fiókjába is kiment az értesítés a változásról és a sikeres vásárláshoz való teendőkről.
    Akinek nincs, annak pedig papíralapú értesítő levelet küldtek.
    Keresd elő ezt a levelet, és ennek megfelelően cselekedj.

Ha ezeket a változtatásokat már végrehajtottad és így sem sikerül a vásárlás megpróbálhatod a mentett kártyaadataidat törölni, és újra bevinni.
    (- A banki felület fejlécén kattints az Állapot és felmondás kapcsolóra.
    - A megnyíló ablakban töröld a régi bankkártyához tartozó mentett adatokat.
    - Nagyon fontos! Ezután lépj ki a játékból, hogy a törlést biztosan érzékelje a rendszer.
    - Visszalépve a játékba már kezdeményezheted a vásárlást, megadva újra a kártyaadatokat.)

Olyan esettel is találkoztunk, amikor az OTP egy bizonyos bankkártyát nem fogadott el....

Ha semmi sem segít, vedd fel a kapcsolatot a bankoddal és a helyzet megoldásáig ajánlom a Paysafecard-dal való vásárlást.

7. wolysm

wolysm Fórum-zöldfülű

Szia!
    Farmunkás előfizetést vásároltam, de nem kaptam meg. A pénzt viszont levonta.
    Segitségedet előre is köszönöm.
    ID25759890

8. mamaka54

mamaka54 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget, de a fizetési módnál a MasterCard kártyát fel sem ajánlja, csak MasterCard hitelkártyát.

9. Othep

Szia!

Kérlek, vedd fel a kapcsolatot a játék supportjával.
    A kollégák majd segítenek:

A kapcsolatfelvételi űrlapon az Általános kérdések tárgyat válaszd.

Olyan e-mail-címet adj meg, ahol a support válaszát majd fogadni tudod.
    Írd be a probléma részletezéséhez ezt a címet, illetve át is tudod írni a játék által alapból beírt címet.

Részletezd konkrétan a problémát, legalább 140 karakterrel.

Kérlek, a velük folytatott levelezésedből már semmit ne hozz a fórumra, mert levéltitoknak minősül.

https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

10. pacsimacsi

pacsimacsi Törekvő

Sziasztok! Egyszer valahol láttam az összes eddigi kitehetőket egyben, abc sorrendben. Légyszíves irányítsál oda:)

11. Othep

Szia!

Kérlek, vedd fel a kapcsolatot a játék supportjával.
    A kollégák majd segítenek:

A kapcsolatfelvételi űrlapon az Általános kérdések tárgyat válaszd.

Olyan e-mail-címet adj meg, ahol a support válaszát majd fogadni tudod.
    Írd be a probléma részletezéséhez ezt a címet, illetve át is tudod írni a játék által alapból beírt címet.

Részletezd konkrétan a problémát, legalább 140 karakterrel.

Kérlek, a velük folytatott levelezésedből már semmit ne hozz a fórumra, mert levéltitoknak minősül.

https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

12. Othep

Szia.

Vásárlás után egy ki- belépés a játékból nem árthat.
    A jóváírt munkások a kombájn ikonnál kezdenek el ketyegni.
    Nézd meg Flash-ben is, illetve, ha már ott vagy másik böngészőből is.
    Ha semmiképp sem találod, vedd fel a kapcsolatot a játék supportjával.

13. katy5757

katy5757 Járnitanuló

Sziasztok egy kis segítség jól jönne miért nem tudom a ládáimat be váltani ? ott mindig le áll a rendszer

14. Othep

Szia.

Azt hiszem, ezt keresed: https://board-hu.farmerama.com/threads/dekorációs-tárgyak-és-matricák-listája.2617/

Viszont azt tudnod kell, hogy kapacitáshiány miatt 2019. nyara óta ez a táblázat nincs frissítve!

Van még egy ilyen lista: https://board-hu.farmerama.com/threads/dekorok-amik-nem-csak-tp-t-csp-t-adnak.16903/

és egy ilyen is: https://board-hu.farmerama.com/threads/meghatározott-számban-aratható-speciális-dekorok.16371/

Valamint az Enciklopédia is a rendelkezésedre áll további infókért: Farmerama Enciklopédia

jófarmerlány kedveli ezt.
  15. DITKE44

DITKE44 Haladó

Szia!
    Segítséget szeretnék kérni: Az éjféli verseny felhőjére való hasítsd az eget kitevőt sehol nem találom. Már háromszor végig néztem a felhőket, a kitehetős területeket, de nem látom. Nem hiszem, hogy kihagytam volna a 3. futamot.
    Köszönettel: Gazda: Ede2 ID: 32491061

16. Marcsi0819

Marcsi0819 Aktív író

Kedves Othep!

Én már végignéztem ezeket a témákat, sőt a dekoros táblázatot is, de sehol nem találom a "Piccolo" titokzatos láda leírását, s azt, hogy hol lehet beszerezni. Az Öribarik feladatot már megcsináltam, de sajnos nem azt a dekort adta, amit szerettem volna (így volt ez a legutóbbi társasjátékos eventnél is, ahol 3 ilyen ládát is lehetett szerezni), Multitaszking Zsenit. Sajnos a december elejei vásárlásáról lemaradtam.

Köszönöm szépen a választ.
    Marcsi0712
    ID: 35028376

17. Othep

Szia.

A kolléga a Világítótorony területén, a neved fölött találta meg.

DITKE44 kedveli ezt.
  18. Othep

Itt a láda leírása: https://board-hu.farmerama.com/threads/„piccolo”-titokzatos-láda.19886/

Mostanában elég gyakran beteszik akciókba, volt az Adventi kalendáriumban, van egy a jelenlegi szezonban is.

Biztos, hogy lesznek még beszerzési lehetőségek.

Marcsi0819 kedveli ezt.
  19. DITKE44

DITKE44 Haladó

Szia! Othep!
    Nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget, még így is nehezen, de megtaláltam.

Othep kedveli ezt.
  20. Marcsi0819

Marcsi0819 Aktív író

Kedves Othep!

Köszönöm szépen a reménykeltő választ:)

Kuzdern és Othep kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.