Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. swarek

swarek Törzsjátékos

Sziasztok!
    Én azt szeretném kérdezni, hogy miért nem tudom ismételni a szezon utolsó szintjét? Tegnap óta fullon van a zöld csík, és nem csinál semmit sem, nem indul újra. A másik farmon viszont minden rendben van. Így nem értem, hogy ezen a farmon mi lehet a gond.
    Tudnátok segíteni?
    Köszönöm!
    Gazda: Szama ID: 1997550
    Hozok képet is arról, hogy mi a gond:
    http://prntscr.com/wgk0r9

2. Tank_Vica

Tank_Vica Junior szaki

Hali, jelenség nálunk is majdnem egy hete, v.ki írt ezügyben supportnak, 10 ismétlést enged utolsó szint, ami sehol sincs leírva....

(Szabálytalan a support válaszát nyilvánosságra hozni! A levéltitok megsértése senkinek nem lehetséges!)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.1.21
  3. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Nekem is "swarek" gazdával azonos problémám adódott. Én is képet készítettem róla : https://ibb.co/zX7z1jN
    Farm név : franyo121 ID : 36281016

4. muru69

muru69 Junior szaki

sziasztok jó lett volna valahol feltüntetni hogy megvan szabva az ismétlések száma akkor ma már nem szolgáltam volna ki a megrendelöket azt hittem hogy valami hiba miatt van teli a zöld csík köszi

5. hóember2003

hóember2003 Járnitanuló

Sziasztok! Learattam a Neon Pillangóbáb 5os szint, és a tojásmániás husvéti szállás dekorokat, amiknek az ólakra és terményesekre kellene hatással lenni +1 terméssel, de minden ólam az alap termését adja.
    ID: 37846148
    köszönöm, ha ránéztek!

Kuzdern kedveli ezt.
  6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem rendelkezel ezzel a dekorral Rackótól!

Az eddigi tapasztalatok alapján a Rackó napi belépési dekorok megszerezhetővé váltak a Farmárudában kisebb várakozási időt követően.
    Reménykedünk, hogy ebben az évben is így lesz.
    Kérlek, kísérd figyelemmel a közleményeket, a farmárudás híreket.

koko.54 kedveli ezt.
  7. Bubuka212

Bubuka212 Fórumprofi

Sziasztok hozzászólásban Youtube linket szabad használni ?

8. mamarygen

Szia!

Milyen feladatokat nem találsz?

Nevezd meg kérlek, miután ellenőrizted az elvégzett, befejezett feladatok csoportot is gazdaköri küldetésekben.

9. halak

halak Junior szaki

Sziasztok!
    Sokszor lefagy a gépem, Flash.- en, is , és a kliensen is, pedig most lett felújítva,(60000Ft)Előre is köszönöm a választ! az internet sebességem átlagban , letöltés5,08Mbit/ s, Feltöltés 1.26Mbit/s Késleltetés 164msec mi okozhatja a problémát? A gép adatait nem tudom hogy kell megnézni,.

10. mamarygen

Szervusztok!

A tapasztalatok alapján ebben a szezonos időszakban az utolsó 40. szint teljesítése egy bizonyos mennyiségig ismételhető.

Mi is a teljesítések alapján jutottunk erre a megállításra.

Nincs információnk arról, hogy ez miért történt.

Köszönjük a jelzéseteket.

11. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Jo reggelt!
    Köszönöm a valaszt,de szerintem valami nem stimmel.Öszinten nem tudom melyik honapban lehetet,de egesz evben minden eventet vegig csinaltam es Rakkotol is mindennap kivaltottam az ajandekot.

12. mamarygen

Szia!

Az érzelmes piknik elérhetősége: 2020. július 21-től volt.

Érzelmes piknik[​IMG]3.22:0029751x1Felhőkre és minden
    területre, a teliholdas
    területeket kivéve.
    2020.
    július

A napi belépési sorozatod nem teljes az elmúlt évre vonatkozóan.
    A dekor megszerzésének sincs nyoma az ellenőrzési panelen.

koko.54 és Kuzdern kedveli ezt.
  13. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! A holnap kezdődő eventről tudunk már valamit?

Kuzdern és mamszi5107 kedveli ezt.
  14. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz kedves "mamarygen"!
    Nem kötözködni szeretnék, de visszaolvastam BackOffice által írt "Ajándékozó szezon" előzetesét, amiben leírja hogy a "szezon utolsó szintje korlátlan számban megismételhető." Félreértés elkerülése érdekében szeretném előre bocsájtani, hogy nem őt, és nem a moderátorokat akarom hibáztatni. A BP ezen akcióját ahhoz az extrém esethez hasonlítanám, amikor a 100 méteres síkfutás célszalagját gépkocsival viszik a versenyzők előtt, amit sohasem érhetnek el.

mamszi5107 kedveli ezt.
  15. mamarygen

Szia!

A ma délutáni órákban lesz hirdetmény az új eventekről.

Türelmet kérünk!

16. mamarygen

Szia!

Kérlek, olvasd el ez a hozzászólást, melyet a linkről megnyitsz.

Van egy ténymegállapítás, van egy elfogadásra ajánlott érvelés:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/page-117#post-1159506

Köszönöm előre is, ha az olvasottak szellemében "értékeled" a téma további tárgyalását.

-ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  17. Zseve

Zseve Fórum-zöldfülű

Szia lenne egy problémám hogy a kerge kert és a villágítótorony résznél a legfelső kirakott tárgyat nem lehet leszedni a választ előre is köszönöm

18. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Köszönöm szépen!

Kuzdern kedveli ezt.
  19. margitraknepataki48

margitraknepataki48 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Segítséget szeretnék kérni megváltozott az email címem, és nem tudom az új email címemre átírni mert a régire küldi a kódot amivel megtudnám változtatni. margitraknepataki48 ID: 10994558

20. trabicsekes

trabicsekes Junior szaki

Mamika sokan használunk laptoppot én ő rájuk is gondoltam. okostelefon,meg fujjjj Papóka.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.