Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. MissL

MissL Fórumprofi

Ugyanezt írtam tegnap 20.30-kor ide kétségbeesetten, hogy mi a sz.r van...én is 2332 körül álltam, majd semmi, de nekem még az eventes terület is eltűnt. Átrohantam másik gépre, online, és ott megjelent az eventes terület, de semmit nem mutatott a számláló, csak a 2557-et, pedig akkor nyomtam a tenyészeket. Remélem legalább annyi szorult beléjük, hogy a 2500-as jutalmat megadják nem a 4 ezreset.

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    sajnos egy technikai hiba folytán ki kellett vennie a Központnak az újdonságokat a Játékból, melyek ma délután kerültek ismét be.
    Itt találod a Közleményeket a témában.

A Játék naplójában ezen a farmodon nem látok Fürjtáp gyártás indítást az érintett időszakra vonatkozóan.
    Megértésedet köszönöm!

3. Dolphin

Sziasztok,
    most már elérhető a malomban a Fürj táp, tegnap egy hiba miatt kivette a Központ a Játékból az újdonságokat.
    <<Közleményeket>> a témában itt találjátok.
    További jó játékot!

4. Dolphin

Sziasztok,
    a malom lefagyás tegnap azokat a Játékosokat érintette, akik elindítottak Fürj tápot és az nem készült el addig, amikor a Központ egy hiba miatt kivette a Játékból az újdonságokat.
    <<Közleményeket>> a témában itt találjátok.
    A hiba a délelőtt folyamán elhárításra került.
    Amennyiben még mindig gond lenne a malomnál Nálatok, akkor kérlek, erre válaszolva, vagy új bejegyzést írva jelentkezettek újra, s figyeljetek rá, hogy segítségkérésnél minden esetben meg kell adni a Farm nevet és Farm ID-t.
    Megértéseteket köszönöm!

5. Dolphin

Szia,
    ha ellenőrzést szeretnél kérni, kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, ezek nélkül nem tudok segíteni.
    Egy hiba miatt kivette a Központ az újdonságokat, de tegnap 14 órakor visszakerültek ismét a játékba, így vélhetően már látod Te is a megvett ólakat.
    A <<Közleményeket>> a témában itt találod.
    Megértésedet köszönöm!

6. Dolphin

Szia,
    erre a kérdésre az Enciklopédiában találjuk meg a választ könnyen, az Állatok, termények, ólak fejezetben. A #2-es bekezdésben az Állatok vannak névsorban felsorolva, a #3-as bekezdésben pedig a Termények. A nevükre kattintva a részletes adatlapra jutunk.
    A Türingiai kecske adatlapját <<ITT>> találod.
    A Gazdaboltban tudsz ólat venni.
    További jó játékot!

7. Dolphin

Szia,
    sajnos nem volt Moderátor szolgálatban, így erre a kérdésre nem tudtunk válaszolni Neked.
    Remélem helyreállt a 10 perces frissítések során az egyenleged, s elérted a TOP-on a tervezett kategóriát.
    Egy ideig volt hiba, erről volt Közlemény, ami javításra is került (igaz, tovább tartott az ígért 15 percnél), de még az event ideje alatt rendeződött.
    Megértésedet köszönöm!

8. Dolphin

Sziasztok,
    nem tapasztaltunk az elmúlt napokban a piacon problémát.
    A TOP event miatt vélhetően nagyobb terhelést kapott, ez miatt előfordulhatott, hogy lassabban töltött be a kelleténél.
    A jövőben segítségkéréshez minden esetben hozzatok Farm nevet és Farm ID-t.
    Felhívom figyelmeteket arra is, hogy a Segítségkérő topikok nem csevegők!
    Amennyiben a játékkal kapcsolatos panaszotok van, azt a Panaszkönyvben tudjátok megírni.
    Ha továbbra is problémátok lenne a piaccal, akkor egy új bejegyzésben jelezzétek, Farm név és Farm ID megadásával, részletezzétek, hogy mit tapasztaltok, s azt is adjátok meg, hogy kliensben vagy böngészőben játszotok.
    Megértéseteket köszönöm!

9. Dolphin

Sziasztok,
    sajnos úgy adódott, hogy tegnap délután / este nem volt Moderátor szolgálatban.
    Ezért nem történt reagálás részünkről.
    A Központ észlelt hibát délután, erről kiraktam még a Közleményt, de utána sajnos dolgom volt. Igaz, hogy tovább tartott a hiba elhárítása mint 15 perc, de még az event ideie alatt helyreállt a dolog.
    Mi itt a Fórumon érdemben nem tudtunk volna akkor sem segíteni, ha itt lettünk volna, annyit tudtunk volna tenni, hogy belépve Hozzátok ellenőriztük volna a számláló aktuális állását, ami elvileg a 10 perces frissítéskor Nálatok is megjelent.
    A TOP eventek tapasztalata az, hogy az utolsó fél órában még sok beadás történik a Játékosok részéről, hisz Mindenki a tervezett sávban szeretne végezni, így vannak, akik sajnos kicsúsznak.
    Akinek ez a válasz nem elegendő, a Supporthoz tud fordulni.
    A bejelentésben olyan e-mailcímet adjatok meg, amit rendszeresen olvastok, mert a válasz oda fog érkezni (a rendszer által beírtat lehet módosítani, ha szükség lenne rá). A Supporttal folytatott levelezésből már ne hozzatok semmit a Fórumra, mert levéltitoknak minősül.
    A Supportról itt találtok bővebb információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    Ha esetleg problémába ütköztök a "Nem vagyok robot" igazolásában, akkor a képernyőméretet kell csökkenteni, ezt a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével tudjátok megtenni. A bejelentés beküldése után visszaállítható a méret (CTRL és + gomb, vagy egérgörgő segítségével).
    Megértéseteket köszönjük!