Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. fraudragon

fraudragon Fórum bárója

fraudragon ID 8329699

2. antika037

antika037 Utánpótlás-írogató

antika037 ID 3434014
    Napok óta nem tudom használni a malmot és nem tudok ajándékot küldeni. Remélem, jó helyre írtam és tudnak segíteni. Köszönöm!

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszönöm az adatok pótlását.
    Ellenőrzésem alapján még nem vagy készen Ingrid sárkányhajójával, így egyelőre hiába várod, még el sem kezdődött a 20 óra ketyegése.
    Még nem került pipa az utolsó feladatodra, a Felhőig jutottál el eddig.
    upload_2025-12-4_12-6-13.png

Az utolsó feladatba eddig 24 Keserű pengét adtál be. Amint teljesíted a feladatot, megkapod az első Viking erőlevest, s ekkor fog indulni a 20 óra.
    upload_2025-12-4_12-7-3.png

Sok sikert a folytatáshoz!

macimami1958 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Dolphin

Szia,
    benéztem Hozzád, de sem a Malomban, sem az Ajándékküldésnél nem látok semmiféle problémát.
    Gond nélkül tudnék indítani bármilyen tápot:
    upload_2025-12-4_12-23-20.png

És az ajándékozási felület is rendben működik
    upload_2025-12-4_12-39-47.png upload_2025-12-4_12-40-35.png

Tudod kicsit részletezni, hogy mit tapasztalsz? Hogy jelentkezik a probléma Nálad? Tudsz esetleg képet hozni a problémáról, vagy a logokról?
    <<Leírás a hibalogokhoz>>
    Kliensben vagy böngészőben játszol? Böngésző esetén javasolt a Firefoxot kipróbálni.
    Amit javasolni tudok, az a beragadt Sütik törlése, majd egy gép újraindítás utáni friss belépés.
    Várlak vissza a bővebb információkkal, ha a fentiek nem segítenek.
    Megértésedet köszönöm!

antika037 kedveli ezt.
  5. antika037

antika037 Utánpótlás-írogató

antika037 3434014
    Nem tudom, mi történt de mostmár működik. Köszönöm!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.12.25, 13:49
    Dolphin kedveli ezt.
  6. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

sziasztok ! Ingrid felszereléséhez miéert nem tudom beadni a cserepeklet? több ezer van és hiába kattintok a fejlesztésre. semmit nem csinál.

id 22211372

7. Dolphin

Szia,
    az Íjászlőtérrel kapcsolatban volt egy Közlemény.
    Fontos, hogy az eventterületről nyisd meg ezt az építményt, s akkor fogsz tudni beadni.
    Másik épületből megnyitva a feladatsort, nem fog működni a beadás ehhez az Építményhez.
    A kép illusztráció:

Sok sikert!

8. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Úgy érzem nem nekem való ez az egész. Túlkoros vagyok hozzá. Azt olvastam, hogy a Városi projektben 1 FA-ért cserélhető egy feladat (nincs prémiumom). Mivel évekkel ezelőtt meggondolatlanul kiváltottam a Gyopárt, de arra se nézek, ezért értelemszerűen cserélni akartam a feladatot. Nos, az 1 FA-t levonta, de semmi változás. Ez így nem korrekt.
    szeva50 ID: 2531158

9. Dolphin

Szia,
    arra vonatkozóan nincs semmi garancia, hogy nem ugyanolyan témakörű feladatot kapsz egy cserét követően.
    Mivel ki van váltva Nálad a Gyopár, így bármelyik nap kaphatsz ilyen feladatot, szerintem érdemes benézni arra a területre újra, hátha most megtetszik.
    Ha nem, akkor sajnos a 7-napos sorozatért járó jutalmakról le kell mondanod.
    Megértésedet köszönöm!

10. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Szia , nálam nem ez az épitmény van. de hiába kattintok arra ami ott van , akkor sem engedi beadni a kért 300 faanyagot. kérlek szépen ha lesz egy kis időd nézz rá mit nem csinálok jól. id 22211372