Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    A Zöld matróztea a Természetgyógyászat 5. szintjén érhető el. Ha már ötös szintű a Természetgyógyászatod, akkor azon a szinten találod. Amennyiben még nem vagy 5-ös szintű, addig nem láthatod, amíg el nem éred a hozzátartozó szintet.

2. norbee77

norbee77 Fórum-zöldfülű

szia
    állitottam az egeren
    belül maradtam a nyillal az ablakon,de semmi :(

3. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia Norbi,

a számítógép egér funkcióira gondoltam elsősorban.
    A Vezérlőpulton tudod kiválasztani az egér beállításait, ha valamilyen windows van a gépeden.
    Hátha sikerül, sok szerencsét:)

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Javaslom az operációs rendszer start menüjén keresztül a vezérlőpultban az egér tulajdonságait ellenőrizd. Az egérmutató beállításai címszó alatt a mutató mozgási sebessége a középső mezőben legyen. Remélem segít a megoldásban.

5. farmnagyi

farmnagyi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni,hogy a szülinapi event kapcsán az egyik "éjfél" talányos tenyészet jutalomból miért csak 3 db-ot kaptam??? Ne tudom melyik csomag,mert utólag tettem ki őket és akkor vettem észre a hiányt!
    Köszi a választ!

6. farmmester170

farmmester170 Fórum-zöldfülű

Lenne egy eventjavaslatom hol írhatom be?

7. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Egy olyan ablakot teljesítettél az eventben amiért éjfél talányos tenyészetet kaphattál. Ekkor 5 db-ot kaptál. Ennek időpontja:
    2015-01-30 18:14:20

Ezeket ma kiraktad, és kifejlődtek.
    • Vakondlak
    • Nyúlketrec 2. szint: narancs
    • Kecskeól 2. szint: narancssárga
    • Retró hódvár ++
    • Guanógyár 1. szint: sárga

8. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

9. Mary88

Mary88 Utánpótlás-írogató

Köszi a választ,akkor biztos egy régebbi nyeremény volt és elfelejtődött valahogy!

Anyósom helyett válaszoltam véletlen!

dupla hozzászólás összevonása
    _tHUNder_

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.2.15
  10. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Igen, azok régiek voltak, sima titokzatos tenyészetek. Ezek is kifejlődtek ma,
    • Juhakol 2. szint: narancs
    • Vakondlak
    • Mormotavacok

11. Szajoska

Szajoska Utánpótlás-írogató

Azt szeretném kérdezni,hogy nincs elírva a kakasüllő etetése ? Szerintem sok az a tápmennyiség amivel kell etetni, vagy ez egy különleges kakas ?

12. Ági4646

Ági4646 Utánpótlás-írogató

Szeretnék tanácsot kérni,hogy kell a tetszik szót aktiválni a hozzászólásoknál nem tudok rájönni. Előre is köszönöm a választ.

13. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Egyszerűen csak rá kell kattintani.

gabocagaba kedveli ezt.
  14. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A kakasülő tápigénye:
    65 búza
    45 kukorica
    Névtelen.png

15. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Az összes ezzel kapcsolatos információt itt olvashatod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/farmerama-játék-okostelefonon.491/

16. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok! azt szeretném megkérdezni a sárkánytojás mit ad? most váltottam ki Valdemártól de nem merem leszedni. várjam meg az eventet v. nyugodtan szedjem le. köszi zsjudit

17. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A különleges tojásokról itt olvashatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ojások-avagy-mi-is-van-a-tojáshéj-alatt.2108/

A Sárkánytojást Valdemár vándor vidámparkjában és csibementorként lehet megszerezni.

A sárkánytojás 168 óra elteltével kel ki (hasonlóan a Bagoly tojáshoz), de ezt is felgyorsíthatjátok a gazdaboltban kapható Tojáskeltetővel, így 1 óra múlva már kikel a tojás.

Az idő végén egyszeri 500 TP-ben részesültök és egy Házi sárkány tulajdonosai lesztek:

Szükséges idő: 10:00 óra
    Amit ad: +20% TP, 20 percen keresztül
    Bármelyik területre kirakható, de minden területen csak 1 darab lehet belőle.

Valdemár vándor vidámparkjáról itt olvashattok részletesen:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/valdemár-vándor-vidámparkja.7045/

A mentorrendszerről bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/csibeszoba-ahol-te-is-lehetsz-mentor.6849/

18. [Lencsilány]

[Lencsilány] Utánpótlás-írogató

persze, értem, nem is azért.... az eventek alatt is lehetett korábban kapni , most már nem divat...nem vagyok ingyenélő, csak ilyeneket jó nyerni :)
    Világos! Köszi a segítséget!

dupla hozzászólás összevonása
    _tHUNder_

19. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

köszi a választ! akkor még az lenne a kérdésem, hogy a kifejlődött sárkány minden területre hat bárhova is tettem ki?

20. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Igen. A beszedett bónusz a farmodon a bónusz jelzőben lesz majd látható.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.