Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Minden event kiírásánál szerepel a "várhatóan" kitétel. Keress csak vissza (én megtettem). Azon a képen is rajta van, amit pár hsz-sal feljebb Te magad hoztál.

2. GoodX

GoodX Junior szaki

üdv ! jelezném hogy nem müködik a játék folyton lefagy és nem nálam van a hiba !! hiába vennék szupertápot ha be sem lehet lépni a farmra mert tulterhelt a szerver.

3. (Erzsébet)

(Erzsébet) Fórumprofi

Sziasztok!Nálam sem működik rendesen!Lefagy...akadozik.

4. csibe-falat

csibe-falat Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Megpróbáltam elültetni géppel a kezdő 10 magot, de nem dolgozott a gép, gondoltam akkor majd kézzel. De nem tudtam, mert eltűnt az összes. Ki-belépés megvolt, ráfrissítettem, és még mindig semmi. Köszi ha ránéztek.
    ID: 22017326

5. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia GoodX!
    Unity/Web vagy Unity letölthető Kliens-ben játszol?
    A játékosok visszajelzései alapján az EDGE böngészőben kevésbé hibásan működik. Némi hiba fellépése esetén pedig egy ki-belépéssel megszűnnek azok.
    Ha nem megy webes verzióban, javasoljuk, hogy játssz vagy a klienssel, vagy amíg még lehet, a Flash verzióval.

zoldert és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. borbala70

borbala70 Járnitanuló

Hát mi van már megint nem tudom meg nyitni a gazdakört ,nem tudom mit kel ültetni .

Igen ez az új verzió sok játékost el veszit pl nekem öt szomszédomnak már majd nem piros a higany van aki a 221--es játékát hagyta abba :) De lehet én is ki lépek 127 es szint.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.1.21
  7. Havasi_Gyopár

Szia csibe-falat!
    A kollégák ellenőrizték, és arra a megállapításra jutottak, hogy valószínűleg a véletlenül kitörölted a kapkodásban.
    Sajnos meg kell várni, amíg a rendszer megadja az 5 db-ot (mivel most 0 a db-számod).
    De lehetőség szerint azt kézzel helyezd ki, majd lásd el a szükséges kellékekkel a gyorsabb termesztéshez.
    Ne kapkodj, kérjük, csak nyugodtan dolgozz, és feltétlen várd meg, amíg egy elindított parancs művelete annak megtörténtét nem mutatja.

8. csibe-falat

Kedves Havasi_Gyopár!

Egy másik farmon is elkezdtem az eventet, és hidd el nem töröltem ki semmit sem. Kitettem géppel 10 db sima földet, rányomtam az ültetés gombra és csak forgott a virág. Frissítettem, és mikor kézzel akartam elültetni akkor már 0 db-ot mutatott. Benéztem az aktuálisba, más is írja hogy nincs kezdőmagja.
    Nem tudom, hogy tudtam volna törölni, ha semmit sem töröltem, még azóta is úgy van a szédült, hogy 10 db üres sima 2x2-es vetőterület van kinn rajta.
    De hát így jártam. Azért mikor elolvasom máshol, hogy többen osztoznak a gondomon, megnyugszom, hogy nem én hibáztam. Persze nem örülök más bajának és a sajátomnak se, de kérlek ne írjátok hogy kitöröltem, mert nem tettem ilyet. Azért köszönöm, hogy megnéztétek, várom a következő 5 magot. Vagy nem...majd még eldöntöm.

9. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Pontosan mi a problémád a gazdakörrel?
    Kérlek részletesen írd le, mit szeretnél csinálni?

10. Havasi_Gyopár

Szia!
    Az ellenőrzés időpontjában nem volt meg, de most már megvan nálad is a kezdő mag, elnézést kérünk a kellemetlenségekért.
    Időközben kijött egy hivatalos értesítés is:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/eventnövények-kezdő-magjai.20504/#post-1162205
    További jó játékot!

vihence, senga77 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. borbala70

borbala70 Járnitanuló

Köszönöm szépen a választ .

Kuzdern kedveli ezt.
  12. csibe-falat

Köszönöm :) Addig legalább befejeztem a főzést.
    A lényeg, hogy megvan. Most már szaporodik is.
    További szép napot!

13. szoknya

szoknya Utánpótlás-írogató

sziasztok!
    Bocsánat, ha rossz helyen érdeklődöm, de fogalmam sincs, hol is keressem a választ.
    szóval: kb 5 éve abbahagytam a játékot, de 1 hónapja ismét aktívan visszatértem. Ma döntöttem el, hogy szomszédokat is keresek. Ezzel nincs is gond. Az a problémám, hogy frissítés után az egyik szomszédom címere mellett megjelent egy kis csillag. Halvány lila gőzöm sincs, hogy ez mi is lehet. Segítenétek?

14. Kékmadár1

Szia!
    A szomszédod szintet lépett. Ezt jelzi a csillag.
    Kattints a csillagra, és gyűjts be az érte járó tapasztalatpontot.

és gratulálhattok a szintlépéséhez.

https://board-hu.farmerama.com/threads/szédült-szántó-és-a-szomszédok.1824/

-ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  15. szoknya

szoknya Utánpótlás-írogató

óóó. nagyon szépen köszönöm a válaszodat! további szép estét kívánok ♥

16. fontebuona

fontebuona Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segítenétek abban, hogy a Piccolo láda miket adhat és mik a jellemzőik? Valahogy sehol nem találom.

17. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Szia !
    Parancsolj, itt megtalálod !

"Piccolo" titokzatos láda
    Érési idő: 05:00 óra
    Mérete: 2x2
    Amit ad: 500 TP/BTP
    3 farmaranyért azonnal kibontható.
    Kihelyezhető: főfarm, szédült szántó, erdei tisztás, kerge kert, baha ültetvény, esőerdő, zuhatagok szigete, kincses sziget

NAGYON FONTOS!
    Jól gondoljátok meg, hová teszitek ki, mert ha (+)-os dekor fejlődik ki belőle, muszáj ott hagynotok, hiszen ha kitörlitek, elveszíti speciális tulajdonságát.
    A "Piccolo" titokzatos ládából az alábbi dekorok fejlődhetnek ki:

NévHol található róla információ?
    Virágcsokor (+)>>KATT<<
    Kicsobbanó öröm (+)>>KATT<<
    Fényfesztivál (+)>>KATT<<
    Pogó show (+)>>KATT<<
    Levéltánc (+)>>KATT<<
    Havermackó (+)>>KATT<<
    Jack ajándéka (+)>>KATT<<
    Gyepek ura (+)>>KATT<<
    Virágfestés (+)>>KATT<<
    Kukacoskodás (+)>>KATT<<
    Multitaszking zseni (+)>>KATT<<
    Ingrid tanítványa (+)>>KATT<<
    A varázskalap (+)>>KATT<<
    Tündér termálforrás (+)>>KATT<<
    Végtelen kincskeresés (+)>>KATT<<
    Virágos dallamok (+)>>KATT<<
    Pöttyös ernyőgomba>>KATT<<
    Pocok légyfogó>>KATT<<
    Élőholt kincs>>KATT<<
    Varázsfa>>KATT<<
    Farmaranyfa>>KATT<<

18. GoodX

GoodX Junior szaki

szia ! az unity verziot használom hetek óta firefoxal most speciel müködik ,de gyakori az ingadózás.megoldás lenne az ingyenes farmmunkás mindenkinek ingyen.

19. Kékmadár1

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. cicanya

cicanya Haladó

sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy a szomszédaimtól hópelyhet kapok ajándékba és én hogy tudok küldeni? én nem találom.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.