Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia csippike!
    Bizonyára új topikot nyithattál, amihez nincs joga egy játékosnak, hacsak előzőleg nem kért és kapott rá engedélyt.
    Most ugyan jó helyre írtál, mert ez az egyik segítségkérő topik, itt mindenki választ kap a kérdésére.
    Ellenben ahhoz ismernünk kellene a konkrét kérdést, ill. problémát, amit viszont nem írtál le.
    Látom, a "Minden egyéb kérdés ide" topikba is írtad, hogy nem tudod leírni a problémádat... Azt törlöm.
    Ha kérdésed van ide írd le most, és megnézzük mit tudunk segíteni.

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! Amikor feltettem a kérdést még általános témák címke szerepelt ott! Elnézést ha közben váltott! Igen a Hóegérrel kapcsolatban kérdeztem! Köszönöm szép napot! Sikeres eventet!

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  3. csippike

csippike Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a kedves szavaidat. Valószínű, hogy nem tudtok segíteni,mert az én problémám az, hogy elég öreg gépem van, és az igaz, hogy Windows7 program van rajta, de eléggé elévült.Legalábbis ezt mondta egy ismerős, aki segíteni akart. Én már sok sok éve játszom ezzel a kedves játékkal, és csak ez az egy szórakozásom van,mert a 18 %-os tüdőmmel nem tudok semmit sem csinálni, vagy elmenni valahova.Pénzem nincs, hogy esetleg lecseréljem a gépemet, de ezt nem azért írtam, hogy sajnálatot keltsek.
    Esetleg, ha van valakinek valami ötlete,hogy mit lehetne tenni, azt nagyon megköszönném. Az is igaz, hogy rengeteg dokumentum van a gépen, ami nagyon fontos,és nem szabad letörölni őket.
    Bocsánat, tudom, hogy nem tudtok segíteni ezen, de legalább egy kicsit elmondhattam a gondjaimat.
    Köszönöm szépen, hogy meghallgattatok.
    Üdvözlettel: csippike ID 21876393

4. Havasi_Gyopár

Szia csippike!
    Sajnos valóban nem tudunk új gépet adni senkinek, de pl. a letölthető kliens megoldás lehet számodra.
    Kérlek keresd meg bagolyban Wolf[Black] játékostársunkat.
    Ő már sokaknak segített, hátha neked is tud.
    Itt tudsz olvasni tőle, és az aláírásában szerepel a farmneve is, ami nem azonos a fórumnevével, és amire küldheted a baglyot.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-alapú-játék-csevegője.20350/#post-1154139

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. csippike

csippike Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm.És tudom, hogy nem tudtok gépet adni, de ez is segítség nekem.
    Köszönöm.
    csippike

-ágianyu33- és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  6. hunorkám2

hunorkám2 Törzsjátékos

Sziasztok! Lehet, hogy nem ide tartozik, de azért leírom akkor is, ha nem válaszoltok rá. Habár, ilyen még nem volt.
    Annyira csapni való az Unity verzió, hogy szavak nincsenek rá. Nagyon nehezen megy rajta a játék! Már kétszer is letöltöttem, de az sem segít a dolgokon. Tudom, hogy a Flash-t nem ti szüntetitek meg, nem azért kell váltani az új verzióra, de már hosszú idő telt el, hogy próbálkoztok az új verzióval. Aratni olyan nehéz rajta kézzel, hogy inkább nem is játszom, mert idegesítő. Az is egy borzalom, hogy 5-10 percenként kidob. A gépem nem a csúcs szuper, de nem is a legrosszabb, tehát, ez nem lehet akkora gond. Tudjátok, nem mindenki játszik pénzért, és nem mindenki tud vásárolni farmmunkásokat. Tudom, hogy minden kezdet nehéz, na, de ennyire? Feltételezem, hogy jó szakemberek dolgoznak már hónapok óta, és ezért nem értem, hogy miért nem lehetett még olyan szintre vinni a működését, hogy tovább tudjuk élvezni a játékot mi is, akik nem tudnak fizetni érte! Ha fizetős lenne, akkor az ilyen nyavalygók, mint én is nem zaklatnának benneteket, hanem tudomásul vennénk, hogy számunkra itt a vége! Pár nap múlva csak az új verzióval lehet játszani, ezért szeretném megkérdezni, hogy lesz -e, és ha igen, akkor mikorra várható az a továbbra is élvezhető játék?
    Szeretek vele játszani, hisz már több éve itt vagyok, csak ezzel játszom, semmi más játék nem érdekel.
    Válaszotokat előre is köszönöm!

ID: 54543070

7. Bbarby74

Bbarby74 Utánpótlás-írogató

Sziasztok én kerestem, de nem találtam a főfarm szintlépéseit.
    Tudnátok segíteni 89-es a farmom és 99.106 549 tapasztalat pontom van, mindennap játszom és elég régóta nem léptem szintet csak ezért kérdezem.

8. Havasi_Gyopár

Szia hunorkám!
    A hozzászólásodból arra lehet következtetni, hogy a letölthető klienssel játszol.
    Azt ugye tudod, hogy csak egyszer szabad letölteni?
    Amennyiben mégis letöltöd akár szándékos, akár véletlen rákattintással, akkor előtte le kell törölni a vezérlőpultnál a Programok eltávolítása és módosítása résznél, valamint a letöltő mappában, különben problémák léphetnek fel.
    Ha most több feltöltéssel van fenn a kliens a gépeden, akkor mindent töröljél, és telepítsd újra. Ezután csukd be a böngészőt és csakis a Szalma Pali asztalon levő ikonjáról indítsd ezután mindig a játékot. Jobb egér használatával a tálcán is megjelenítheted ezt az ikont. De a lényeg, hogy mindig a Szalma Palit indítsd, és ne a webes felületen használd, és onnan indítsd minden alkalommal.
    A program minden indításkor frissíti magát, ezért is elégséges egyszer feltenni a számítógépre.
    Lassan, türelmesen várj a betöltésre a kliensen, a farmos dolgokat egyenként végezd el, ne "sürgesd" a több, "egymás nyakára" kiadott paranccsal a játék működését. Sajnos ez nem a régi játék már, itt ne a "gyors" feladatvégzés legyen a fő szempont.
    Kíméld magadat is a feszültségektől, valóban játssz, nyugodtan, kényelmesen.

Koppi, mamszi5107 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. szabo1984

szabo1984 Aktív író

Szia szeretném kérdezni hogy a vadaskertbe miért nem lehet az állatokat meg etetni rendes táppal pedig táp van !

10. Havasi_Gyopár

Szia!
    Ha ellenőrzést kérsz a farmodra farmnév és ID szám kell hozzá.
    Addig nem tudjuk megnézni a hiba okát.
    Ha több Vadaskerted van, akkor azt is írd meg, hogy melyikkel van gondod, melyiket nem tudod megetetni?

11. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

sziasztok.

elnézést, ha már valaki felvetette ezt a problémát. az unity-ben nem megfelelően működik a farmvisszarendező, nehéz kiválasztani, melyik elmentett területett szeretném vissza rakni, mert az elmentett terület helyén csak egy felkiáltójel látható. köszönöm.

12. Havasi_Gyopár

Szia rybar49!
    Sajnos a hiba nem újkeletű.
    Azt javaslom, hogy Flashben rendezd vissza a farmodat (belépő ablak, farmkeret jobb alsó saroknál a Flash feliratra kattintással), és bízzunk benne, hogy azt is mielőbb javítják.

13. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

Szia
    Nekem az van, mégsem tudom a ládáimat kibontogatni.Néha egy-kettő sikerül, de úgyanúgy többször kellki-belépni. Pedig nemcsak saját gépemen, henem a gyerekekén is próbáltam,az 1 kicsit gyorsabb, de ládákkal nem boldogult. ID.:19987092

14. Havasi_Gyopár

Szia -sanale-!
    Nekem simán ment a ládabontás Flashben.
    A váza ikonnál az elhasználódó fülön a keresőbe beírtam a lád szót (már évek óta így bontom, de itt a Fórumon is több helyen, többen leírták már), és akkor csak a ládákat hozza ki, és utána szép sorban lehet nyitogatni.
    Persze a gép takarítás az bizonyos időközönként mindennemű használatkor kell és ajánlatos.

15. lazarre20

lazarre20 Járnitanuló

Érdeklődnék, hogy bankkártyával miert nem tudok vásrolni sem FA sem szupertrágyát? Azt írja hogy "válasszon egy másik fizetési formát" A kártyán természetesen van pénz, mindig ezzel fizetek itt a játékban....
    Segítséget megköszönném, addig is szép napot.
    Gazda: lazarre20 ID: 10189591

16. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

köszönöm a gyors választ, legyen szép estéd.

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  17. szabo1984

szabo1984 Aktív író

Szia erdei tisztáson van szabo1984 ID.33152097

18. Havasi_Gyopár

Szia szabo1984!
    A kollégám ellenőrizte, és az egyik állatnak, a tehénnek nincsen táp lekeverve, így azt nem tudod megetetni, azért nem tudod elindítani a Vadaskert érési folyamatát sem.
    upload_2021-1-8_17-17-59.png

-ágianyu33- kedveli ezt.
  19. Havasi_Gyopár

Szia lazarre20!
    2021.01.01.-től módosult az internetes fizetési eljárás.
    Az OTP-nél már november elején kiértesítették az összes ügyfelüket az internetes vásárlás változásáról.
    Ez teljesen független a BP-től!
    Akinek internetes hozzáférése van a számlájához, annak a fiókjába is kiment az értesítés a változásról és a sikeres vásárláshoz való teendőkről.
    Akinek nincs, annak papíralapú értesítő levelet küldtek.
    2020. November 2 óta az OTP-nél ez az eljárás:
    - Beírod a kártya adatokat.
    - Tovább.
    - Megjön az SMS kód (feltéve ha be van állítva).
    - És kell a Telekód csak úgy történik meg a fizetés.
    Telekód: Kártyához tartozó bankszámlaszám utolsó 3 karaktere. (nem a kártya száma!). Ezt kötelezően meg kell változtatni, amíg nem változtatod meg, addig nem tudsz vele fizetni.

Itt tudsz telekódot változtatni:
    Bal oldali menüsorban: Új feliratú opció Betéti, hitelkártyák

Vagyis amíg ezek a dolgok nem történnek meg, addig sikertelen marad az internetes vásárlás.
    Ettől függetlenül, ha bármi probléma merül fel, azt minden játékosnak magának kell a bankjával egyeztetni, és rendbe tenni.
    -----------------------------------------------------------
    Egyes játékosi visszajelzések alapján náluk elégséges volt, hogy törölték a korábbi kártyaadataikat, majd újból rögzítették azokat a rendszerben, és azt követően sikeres volt a vásárlásuk.
    A törlést a banki felületen az "Állapot és felmondás"-ra való kattintással tudod elvégezni.
    A törlés után feltétlenül egy ki-belépés szükséges, hogy a rendszerben is rögzüljenek a változások.

20. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

Sziasztok! Nekem sem működik a ládák felbontása. Beírom, hogy "lád", megnyitnám az elsőt, és valóban nem ugrál, hanem semmit sem csinál, lemerevedik. Bezárni sem tudom, a böngészőben újra kell nyitnom a farmeramat.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.