Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csinike61

csinike61 Fórum-zöldfülű

Szép napot, sziasztok!
    Segítségre lenne szükségem , a lekvárfőzőben elértem a 4. szintet, mármint teljesítettem.Sajnos nem adja fel a következő feladatsort, hogy az 5. szintre tudjak lépni!!Mi a teendőm?...köszi!
    Gazda: csinike61ID: 11353400

2. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Lépj be újra a lekvárfőzőbe kérlek, és ellenőrizd a szintjelződet. Még nem léptél végig a négyes szinten.
    Névtelen.png

3. csinike61

csinike61 Fórum-zöldfülű

Azt irja ki hogy nulla pontom van, és fehér a szint mező, csak a felkiálltó jel villog!

4. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    legyél szíves elvégezni az alábbi lépéseket:

5. csinike61

csinike61 Fórum-zöldfülű

6. csinike61

csinike61 Fórum-zöldfülű

Igen, bejött a kép, köszönöm szépen, a belépéssel kínlódtam, most forognak a napraforgók...de legalább tudom mi volt a baj!

_tHUNder_ kedveli ezt.
  7. kabóca1

kabóca1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem teljesítettem a "Matróztea"feladatsort jelezte,hogy megkapom a receptet de nem találom a szigeten előállítható receptek között sem máshol.

Köszönöm a segítséget Nünüke15

8. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A receptet akkor látod a természetgyógyász mesterségben, ha eléred az 5-ös szintet ami a keveréshez kell.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/természetgyógyászat.7139/

9. kabóca1

kabóca1 Utánpótlás-írogató

Az ID számom 21910783 Nünüke15 bocsika az előbb lemaradt,szóval Matróztea receptet keresem. Teljesítettem a gazdaköri feladat sort.Köszi

10. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A receptet akkor látod a természetgyógyász mesterségben, ha eléred az 5-ös szintet ami a keveréshez kell.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/természetgyógyászat.7139/

11. kakasdomb

kakasdomb Junior szaki

Sziasztok:) Megtudnátok mondani mi volt az utolsó ajándékom erős pipitől? olyan gyorsan továbbléptem, hogy nem emlékszem, hiába erőltetem az agyam:oops: Köszönöm.

ID34655801
    Farmnév: kakasdomb

12. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Tevekarám 2. szint: narancsot adott a szuperszomszéd.

13. Sandor1959

Sandor1959 Junior szaki

szép napot.Segitség kellene tegnap volt kb.130 farmaranyam,de ma reggelre csak 95 maradt.megtudnátok nézni hogy hova tünt el.köszi.
    farm nevem:sandor959
    id számom:26828390

14. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ekkor volt a legutolsó farmarany levonásod:
    2015-02-04 16:32:13
    36 farmaranyért felhősort vásároltál. Ha nem Te vetted a felhőt, akkor valaki, aki be tudott lépni a farmodba. Változtass jelszót.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-felhasználói-fiókok-biztonsága.6730/

15. Sandor1959

Sandor1959 Junior szaki

_tHUNder_ kedveli ezt.
  16. csikie

csikie Utánpótlás-írogató

Hali! Vízszintes 1X2-es földet hogyan tudom fordítani, mielőtt leteszem? Szédült szántó gazos-köves, pedig van 12 szomszédom. Mi egyebet tehetek még? Köszi :)

17. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A tárgyakat a szóköz billentyű használatával tudod forgatni kihelyezés közben. Kihelyezés után pedig a menüből a megfelelő gombbal.
    A csibetársaidat ne keverd össze a szomszédaiddal. Ha vannak csibetársaid, felkerülnek a szomszéd listádra, de nem vesznek részt a szántó kipucolásában.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szédült-szántó-és-a-szomszédok.1824/

csikie és ottoistvan kedveli ezt.
  18. VölgyiMarika

VölgyiMarika Járnitanuló

Sziasztok. Szeretnék érdeklődni, hogy mi a hiba, mert disznókat "termelek" ugyan, de malackákat nem kapok. Mit kell még csinálnom??

19. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Nem termelni kell disznókat, hanem a tenyésztelepben tenyészteni.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/164610/
    Bárány

Malacka

Bárányt és Malackát kizárólag tenyésztelep aratásakor kapunk! Az sem mindegy, milyen állatokat teszünk be a tenyésztésbe. Bárány kizárólag juhok tenyésztésekor jön, Malackát pedig kizárólag disznók tenyésztésekor kapunk!

20. VölgyiMarika

VölgyiMarika Járnitanuló

Jaj, nagyon köszönöm,

kifogásolható tartalom törlése
    _tHUNder_

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.2.15
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.