Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórum ismerője

köszönöm szépen megpróbálom, most is a klienssel játszom, de a böngészőt kipróbálom.

2. pötöm95

pötöm95 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A segítségeteket szeretném kérni, megcsináltam a Szülinapi készülődés eventet, az összes feladatát, és mégsem tudom ki tenni a kitehetőket a sapkáshoz. Mi lehet a probléma? pötöm95 ID:46841577

3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    A fejlesztéseket rátetted? Csak akkor tudod a futtatóba tenni,ha felfejlesztetted őket. :)

4. tifani56

tifani56 Junior szaki

Sziasztok segitséget kérnék hogy hol lehet frissiteni +a pillanfok vagy is a lepkék véget nem lehet játszani köszönöm szépen tifani56

5. pötöm95

pötöm95 Fórum-zöldfülű

Igen rátettem, de most látom, hogy valamiért én a 2. fejlesztést nem kaptam meg, pedig megcsináltam a feladatot.!

6. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Mit szeretnél frissíteni? Igazából böngésző és kliens alapon is működik az F5

7. |Tamás|

Szia!

Mit keresel konkrétan?

8. pötöm95

pötöm95 Fórum-zöldfülű

Szia.!
    A szülinapi készülődés eventet megcsináltam teljesen, és nem kaptam meg valamiért a 2. fejlesztést, és így nem tudom a futtatóba tenni a kitehetőimet. És így nem is kapok bónuszt sem. pötöm95 ID:46841577

9. oncogito_

oncogito_ Haladó

Nagyjából döcög. de a táp keverése siralmas. Egynél többet képtelenség keverni és nem lehet kijelölni a kedvenceket.
    Aztán a tápkeverés után szinte lehetetlen más területre menni, mert kifagy.
    Van remény, hogy ez valaha javulni fog?

10. |Tamás|

3 dekor közül melyikről van szó?

11. |Tamás|

12. pötöm95

pötöm95 Fórum-zöldfülű

Mivel az utolsó feladatban kaptuk meg a mindháromhoz a fejlesztést, így mind három dekorra gondolok. Olyan mintha nem fogadta volna el az utolsó feladatot.

13. oncogito_

oncogito_ Haladó

Félreérthető voltam.
    Nem a gyorsaságra írtam, hogy döcög, a gyorsasággal nincs gondom, a klienst használom.
    A döcögést az un."finom hangolásra" értettem. Lehet, hogy a tápkeverés módján is csak finomhangolás kell (bár nekem nagyobbnak tűnik a probléma) csak azt szerettem volna tudni, hogy ezzel foglalkoznak-e.
    Tehát nem lehet kiejlölni kedvencet, nem tudok egynél több tápot keverni és ha másik területre akarok átmenni keverés után, kifagy.

14. |Tamás|

Megnéztem, a 10-es ablakot nem teljesítetted az eventben.

15. |Tamás|

Rengeteg mindennel foglalkoznak, köztük azzal is, de nem tudjuk megmondani, hogy mikor lesz jó. Saját tapasztalatom az, hogy betölti a kedvenceket rosszul, rá katt a mindre, majd vissza a kedvencekre, akkor már betölti rendesen. Természetesen nem így kellene működnie, de jobb mint ha egyáltalán nem lehetne elővarázsolni. Én sem szeretem lapozni az egész listát mindig.

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  16. pötöm95

pötöm95 Fórum-zöldfülű

Ezek szerint tényleg nem fogadta el :(
    Amin egyébként nem kellene meglepődnöm, hiszen mióta a unity van azóta az is előfordul, hogy elfelejti hogy learattam már területeket és kezdhetem előröl. Szuper hogy feleslegesen csinálom az eventet.

Utoljára szerkesztett: 20.1.21
  17. oncogito_

oncogito_ Haladó

Igen, erre rájöttem én is, de a bahás tápnál ez egyáltalán nem működik.
    Nem a magyar csapatnak mondom - de ha az illetékesek tényleg rengeteg mindennel foglalkoznának, már minden jól működne. :(

18. sznekata0924

sznekata0924 Törekvő

Csak nagyon óvatosan és suttogva merem megkérdeni.....
    Kitalálta-e már valaki, hogyan lehet szédülés - szemrángatózás mentesen a pörgetést megcsinálni ?
    Kb.200-at lepörgettem event indulás előtt alig 40 perc - szörnyű volt - ez NEM játék......
    Úgy tudtam megcsinálni, hogy egy A/4 - es lappal letakartam a monitoron a teljes forgó malmot......
    És még a teljes képet is megrángatják.... ez ám az igazi szemgyilkosság !
    Kedves Support, nem terhelni akartalak a panaszommal, csak elmondani és kérdezni.......
    Köszönöm szépen

Andzsi1971 kedveli ezt.
  19. kriszta70707

kriszta70707 Fórumlakó

Sziasztok!
    Egy olyan problémába ütköztem, hogy most a szülinapi event kezdésekor a Szédült Szántón és a Tölgyesben szegfűt vetettem a röpik miatt. Nálam nemesített növény, és ezek a nemesítések bent is vannak a kosarakban. (Igazából már napok óta ott vannak.) Az érésidő rövidül 12%-kal, a víz hatékonysága nő 8%-kal, és a trágya hatékonysága nő 10%-kal. Ám amikor elvetettem a növényt, meglocsoltam, megtrágyáztam, akkor látom, hogy ugyanúgy 11h 33 percet ír ki, mint régen, amikor még nem voltak nemesítéseim. A nemesítés után már 9 h 35 percnek kéne lennie az érésidőnek.
    Rá tudnátok pillantani?
    Köszönöm szépen!
    K.

20. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Ha valaki pörgetni akar, és ezért elindítja a kereket, akkor az pörögni fog, mást nem is tud csinálni, hisz arra utasították.

kriszta70707 és -ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.