Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Egy ki és belépést követően most már jónak kell lennie.

2. |Tamás|

Szia!

Nekem onnan is megnyílik, de próbáld meg a városból (középen zöld épület), vagy próbáld meg másik böngészőből.

3. tündérkert

tündérkert Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Kaptam ajándékkódot a születésnapra, beírtam, de azt írja, hogy ez a kód nincs a rendszerben. Többször is ellenőriztem.ID:41390081

4. picur3156

picur3156 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget :D

5. |Tamás|

Szia!

Végén a csillagot beleírtad vagy sem? Nulla és O betűt nem keverted össze?

6. tündérkert

tündérkert Utánpótlás-írogató

Köszönöm, az o betűt kellett nullára cserélni

7. sarudi210678

sarudi210678 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segitséget

8. b.kata73

b.kata73 Junior szaki

Azután érdeklődnék hogy hiába vetek ültetek nem gyarapszik a db,olyan mintha a csatni nem működne,minden bónusz elérhető,igaz megnézni nem lehet de tettem hozzá még pluszt.Mi az oka?!A FA-t se lehet db -on venni.Dühítő!Az is érdekelne hogy kivan kapcsolva az animáció de még is mozognak az ólak,a felhősoron a dekorok szintén mozognak,de korábban viszont nem,alig tölt be sokszor kézzel aratni egy rémálom!Habár már ez a játék is.

9. |Tamás|

Szia!

Néha frissíteni kell, mint eddig is akár a csatni aktiválás után, akár aratás előtt, hisz le is járhatott közben a csatnid.
    darabos FA vásárlás (csúszka), igen, tudjuk, hogy nem lehet úgy venni, hibajelentés leadva, várjuk a javítását, mint ahogy sok mindennek. Animációkat ki kell kapcsolni, el kell menteni, és frissíteni utána, esetleg egy géptakarítás sem árt, mert a bennragadó sütik ezt befolyásolhatják még.

10. b.kata73

b.kata73 Junior szaki

Frissítettem 100-jára,ki be léptem,a felhőn mozognak a dekorok....a csatni lejáratát nem jelzi ki most se meg máskor se,egy nulla ez a játék.

11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Előfordul, hogy vannak mozgó képek még. A fejlesztők, a javítást végző informatikus tudják ezt, mert jeleztük, más nemzetetek moderátorai is írtak róla.
    Egyelőre így kell játszanunk, mindannyiunknak, míg nem lesz változás.

Az információs buborékok használatához a beállítások menüben a Tippek bekapcsolását meg kell tenni minden olyan gazdának, akinél hiányzik a fontos jelzés a munka végzésében.

Tedd meg Te is, hogy átnézed, módosítod a saját gépen a farm ablakában a beállításaidat.

Nehéz ez a stabilizációs időszak, türelem, elfogadás és a lehetőségek szerinti tevékenykedés az, ami megtehető mindenki részéről.

Ajánlom figyelmedbe az alábbi összefoglalót:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Összefoglaló-a-magyar-moderátor-csapattól.20533/

Együttműködésedet ebben köszönöm!

12. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

Üdv!
    Mikor marad az ültető menü ott amit ültetnék másik területen?
    Mikor marad a "Különlegesség menü ott ahol éppen tartok a beváltással,
    ha épp nem csomagot nyitnák ( ha nem fagyna ki sokszor ) és keksz
    után a " mézeskalács után a nyári csokrot nyithatnám és nem
    állnék neki az első oldaltól visszalépni a helyére,
    mert a z oldal az elejére léptet ahol nem kéne.
    Mikor tudom mobillal is megnyitni a játékot esetleg rövid időn belül?
    Hol a fenében vannak a fejlesztők, hogy egyszerűbb dolgot megoldjanak?

13. mamarygen

Szia!

Javaslom, olvasd el ismét az alábbi összefoglalót, különösen a kérdéseid vonatkozásában:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Összefoglaló-a-magyar-moderátor-csapattól.20533/

14. Babuxx

Babuxx Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni!Eltűnt a konfettiágyúm,beadásnál nem akarta bevenni,frissítés után meg eltűnt.Többszöri ki-belépés után sem jön vissza.Előre is köszönöm a segítséget.Babuxx ID13115481

15. mamarygen

Szia!

Egy kilépés a farmodról, majd visszatérés után már látni fogod az elbóklászott konfettiágyút a beadáshoz.

Nem elegendő a frissítés, ne feledd, kérlek szépen!

-ágianyu33- és Babuxx kedveli ezt.
  16. docibaba21

docibaba21 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nem tudom,hogy csak nálam van e probléma,de már idegesít.Nem működik a ládák bontogatása,a forgatásoknál nincsenek dolgok,se hogy mennyi van,leszedni ültetni is alig enged,a szezonba nem tudok beszállítani,mert nincs kép semmi ugyanúgy mint a forgatásoknál,a Vadaskertemben a kliens kezdete óta nem az első állatka van,hanem egy piros négyzet.A segítséget előre is köszönöm. docibaba21 ID: 51015680

17. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia docibaba21!
    Nem írtad, hogy melyik Unity verzióban játszol, de ha a webest használod, akkor még van olyan lehetőséged, hogy másik böngészőt is kipróbálsz, és ha az jobb, akkor azt használod. Ez a három szerepel a BP-nél a preferáltak között, amennyiben a géped is megfelel rá:
    Google Chrome, Firefox és Microsoft Edge.
    Ha ezek közül egyiken sem megy, akkor remélhetően a letölthető kliens lehet egy megoldás.
    A ládabontásra legalább száz hozzászólás/válaszadás látott már napvilágot a fórumon, melyek lényege, hogy az elhasználódó fülön a szűrőbe beírt lád szótöredékre kihozza az összes ládát, amelyeket azután sorban fel tudsz bontani.
    Ezen kívül az alábbi leiratot tudjuk csak nyújtani:

18. kpetra

kpetra Haladó

Hali!
    Két napja nem tudom kitenni a Zuhatagok szigetére az Acaipálma fákat!
    Csak kerekezik a napraforgó. Más fát ki lehet tenni.

19. docibaba21

docibaba21 Fórum-zöldfülű

A letöltött klienssel játszom,a problémák amiket írtam minden még ugyanúgy meg van sajnos :( A kibontást,úgy használom,ahogy írtad.Maga a kibontással van baj,hiába kattintok rá nem engedi kinyitni.Ma többször ki-be léptem,de semmi...

20. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia docibaba21!
    Sajnos ez a hibajelenség nem újkeletű, és szintén javításra vár.
    Ha nem sürgős a ládabontás, szerintem várj vele egy picit. Előbb - utóbb remélhetően ez is javítva lesz.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.