Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Egy ki és belépést követően most már jónak kell lennie.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. pamacs76

pamacs76 Fórum-zöldfülű

Köszi meg van!!!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. kiserzso

kiserzso Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget,sikerült <3

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Beni062001

Beni062001 Utánpótlás-írogató

Szia Tamás
    Köszönöm szépen a segítségedet. Lehet, hogy csak kb.20x-ra ki- be kellett volna lépnem.Ugyanis kérésem előtt az sem látszott a gazdakörben, hogy bármit beadtam volna.
    Köszönön kitartó fáradozásotokat és türelmeteket!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. dinnye55

dinnye55 Utánpótlás-írogató

Köszönöm.

6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Minden alkalommal, régebben kaptál Hírleveleket a játéktól?

Be van kapcsolva a játékban a megfelelő oldalon a Hírlevél kérése opciód?
    Beállítások menü --> Hírlevél kérése
    A kép nem nálad készült!!!
    hírlevél.png

Mi itt a fórumon nem tudunk segíteni.
    Keresd fel a játék supportját - Általános kérdések - és kérj segítséget, hogy legközelebb már érkezhessen hozzád is hírlevél, amiben az ajándékkódok is megtalálhatók lesznek, amikor ilyen küldemény érkezne.

Felhívom a figyelmedet, hogy semmilyen személyes adatot, például e-mail címedet ne adj meg a nyílt fórumon! Veszélyes lehet!(Emiatt töröltem a hozzászólásodból!)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. gionvivien

gionvivien Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Ma reggel kevertem 1 konfetti ágyút és terveztem beadni, egy cowboy kalap és szupertáp, szezonpont lett volna amit kiváltottam volna. Nálam szintén megakadt, nem engedte beadni, és utána eltűnt a konfetti ágyú, a cowboy kalapot-szupertápot (fieszta táncparkett) nem kaptam meg. Tudnátok segíteni?
    gazda: gionvivien. farmID: 14917450
    előre is köszönöm

8. mamarygen

Szia!

Kérlek, lépj ki a játékból, majd térj vissza.
    Az eventes felületen látszani fog az elkészült és megkerült malomterméked, az 1db konfettiágyú már.

9. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Ma elég lassú az oldal, bejelentkezése is és a használata is, lehet tudni, meddig?
    Kliens be sem indul, egyszerűen ki is lép indulás helyett.

10. mamarygen

fcsilla, vízöntő és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. földbirtokos70

földbirtokos70 Junior szaki

Sziasztok ! 12/ó óta probálok egy kertett elvetni most 12.50 van probálnátok csinálni vele valamit , vagy végleg zárjam be. Köszönöm.

12. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    A játékban volt fennakadás, jeleztük a központba, és azt az információt kaptuk, hogy elhárították a hibát.
    Kérlek próbáld meg az alábbiakat: csukj be mindent, és indítsd újra a számítógépedet. (Nekem bejött, tehát ez már bíztató. Igaz, én lefuttattam egy CCleanerezést is, biztos, ami biztos.)
    Sajnos a teljeskörű tájékoztatáshoz még az ebben foglaltak is hozzátartoznak:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Összefoglaló-a-magyar-moderátor-csapattól.20533/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. Riniti

Riniti Járnitanuló

Sziasztok!

A napokban váltottam ki a szentélyben az acai pálma kamráját. El tudtam helyezni a fákat, le is tudom aratni őket, csak nem látszanak. A helyükön kis virág tekergőzik. Kliensben is, böngészős játékban is.

Nem tragédia, csak bejelentem, hátha mást is érint. Reméltem pár nap alatt elmúlik, de nem.

Riniti ID: 2885807

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Riniti!
    Köszönjük a jelzést.
    Sajnos ez a megjelenítési hiba ismert, és még nem került javításra.
    Szerencsére ha az "Információ megjelenítése egérkurzoros rámutatásra" kapcsoló a játék beállításainál "be" helyzetben van, akkor amint föléje húzod az egeret mutatja, hogy mi az.
    Elnézést a kellemetlenségért, bízunk benne, hogy hamar javításra kerül.

vízöntő, Riniti és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. Riniti

Riniti Járnitanuló

Köszönöm a gyors választ!
    Ez a funkció be van kapcsolva! Ezért is írtam: nem tragédia, hogy nem látszanak :)

Havasi_Gyopár és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !
    Nálam is ez volt a helyzet, pont ma pakoltam ki acai fákat, és amikor rátettem az xxl-es fejlesztést, szépen helyreállt, nem forogtak a virágok.

Riniti és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  17. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórum ismerője

Bevan kapcsolva

18. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Mikortól lehet ujra a keréknél hsználni a pörgetéstMert igy nagyon lassú Váűlaszod várom Köszi

19. Márkóka05

Márkóka05 Fórum-zöldfülű

Szereném megkérdezni,hogy hová ünek az állaok a piactérről?

20. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórum ismerője

sziasztok. most akartam elkezdeni a játékot, de nálam az eventórasem jelent meg.ki és bekapcs, megtörtént, de semmi. utána tudnátok nézni? köszönöm ID 17948992

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.