Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Optex2

Optex2 Járnitanuló

Sziasztok. A régi játékon szerintem minden egyszerűbb volt. Pl. A vázánál tovább az elhasználóba lépve a különlegességeknél. Mért kell minden eggyes kinyitott tárgy után mindent előröl kezdeni? És nem keresgéllni szeretnék, ahol már kinyitottuk a tárgyat, és nem is meghatározott esetleg beírott tárgyat szeretnék, hanem egyszerűen sorba kinyitogatni a tárgyakat, erre valaki kitalállta, hogy miden egyes kinyitott tárgy után előről kell kezdeni. Nem a komplikációt kérem. Tudok róla, hogy nem csak nekem nem tetszik. Szeretnék egy egyszerű választ, nem pedig körül írogatva -- válasz lényege kihagyva. Már elnézést. Üdv.

sipka44, 19domi69 és vidraszabina kedveli ezt.
  2. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Tegnap óta nem tudok egyik farmterületről sem belépni a gazdakörbe, és a megrendelőkhöz! Egyedül a városban a főépületből! Tehát a bal oldalon az első ikon nálam nem aktív. Esetleg elállítottam valamit? :wuerg: Buta kérdés, Ti ezt nem tudhatjátok!xD
    Gazda: Domos52 ID: 14286674

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem kitalálta valaki, hogy mindig visszaugorjon az elejére, hanem még nem oldották meg, hogy megjegyezze az aktuális helyzetünket. Sem itt, sem máshol. Nem írtad, de feltételezem, hogy ládákat bontasz. Írd be a jobb felső sarokban a keresőbe, hogy lád. Ekkor csak a ládákat mutatja, és szépen sorban ki fogod tudni nyitogatni. Mivel mindig az első oldalon vagy, a visszaugrás nem fog zavarni.
    Szia!
    A fagyásokhoz nem tudok mit hozzátenni. Nálam, egy jóval gyengébb gépen, viszonylag lassú nettel, a klienssel minden gond, lefagyás, talicskázás nélkül tudok játszani. Igaz, a rendszeremen minden a legfrissebb (frissítések kimaradása okozhat gondokat), és a rendszer tiszta mind fizikai, mind szoftveres értelemben. És nem játszom hajnalban, amikor a legtöbb ilyen jelzés érkezik.
    A képernyő felső részén lévő elemekhez hozzáférhetsz, ha átállítod a Beállításokban az Információ megjelenítése egérkurzoros mutatásra opciót (BE állásban legyen).
    A kliensben is szabályozhatod a méretet a Beállításokban, a Zoom funkcióval. Amúgy pont akkora, mint a böngészőben is.
    A keréknél egy kicsit lassabban kell kattintgatni; ha nem zajlott le még a folyamat, és átkapcsolsz a másik kerékre, nem tudod indítani, nem jelenik meg a háromszög. Egy ki- és belépés a keréknél megoldja.

Utoljára szerkesztett: 8.2.21
  4. pufic70

pufic70 Fórum-zöldfülű

Szia! Sokat kinlodok mostmar a jatékkal,de legjobban az zavar hogy a felugro jelzeseket nem tudom torolni.Hiaba megyek és torlom hogy ne ugorjon fel,nincs eredmenye. Nem tudok aratni sem azon a teruleten.Mit csináljak még?..

Optex2 kedveli ezt.
  5. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Nekem is pónilovaglás van a leszedhetetlen helyen! Én kétnaponta mintegy 40 kattintással tudom leszedni. Egy ideig a dekor nyugati oldalát kattintgatva tudtam rávenni, hogy learatódjon, ma reggel szerintem inkább észak, észak-nyugat volt a nyerő, alaposan meglepődtem.

bigman001 kedveli ezt.
  6. -BombadilToma-

Sziasztok!
    A képernyő felső részén lévő elemekhez hozzáférhettek, ha átállítjátok a Beállításokban az Információ megjelenítése egérkurzoros mutatásra opciót (BE állásban legyen).

-ágianyu33- és süti11 kedveli ezt.
  7. süti11

süti11 Fórum-zöldfülű

Koszonom,megprobálom../ez a masik farmom/. Itt viszont az aratásnál az állatoknál learatom,utána fényes és várni kell kell hogy megetessem,vizet adjak.Bosszanto egy kicsit..

19domi69 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  8. -BombadilToma-

Próbáld úgy, hogy végigmész az állatokon, és learatod, aztán mindegyiket kiganajozod, majd mindegyiket megeteted, és végül vizezel - mivel van gyors vizezés, ezt amúgy is érdemes így csinálni. Gyorsabb, mint minden egyes ólat külön-külön aratni-almozni-eteni-vizezni, majd a következő ólat ugyancsak, ...
    Ráadásul, amikor a gyorsvizezést bekapcsolod, akkor látod, hogy van-e olyan ól, amit nem sikerült megetetni.

GA-BI-O-Farm, -ágianyu33- és retiev1 kedveli ezt.
  9. retiev1

retiev1 Utánpótlás-írogató

Koszi,megprobálom.. De a masik problémém hogy a fagyos szezonnal ha kész vagyok nem enged kilépni,csak forog a virág.Zeljesen kikellene kapcsolni és ujra belépni ha folytatni szeretném a játékot..

10. bigman001

bigman001 Utánpótlás-írogató

Szia! Értem és akkor amit írtam hibákat el is juttatod nekik? Mert csak így lehet nekik segíteni véleményem szerint. És a másik csak az én véleményem, hogy nagyobb dolgot fektetnek az új és újabb eventeknek a pénz miatt, mint hogy javítsák a hibákat! Előbb fusson jól a játék és csak utána legyenek az eventek. bigman001 ID: 2766135

11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Rengeteg visszajelzést küldünk még attól függetlenül is, hogy valaki írna nekünk. Mi is játékosok vagyunk, mi is szembesülünk a problémákkal. Természetese minden hibáról is adunk nekik visszajelzést, azonban a javításuk már nem rajtunk múlik.

sipka44 és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  12. bigman001

bigman001 Utánpótlás-írogató

Csinálhatnának egy olyan olyan elérhetőséget ahová egyből be lehetne ezeket a hibákat küldeni a fejlesztőknek. És a játékosok segítségével közösen összeraknánk egy hibamentes játékot.

13. margo5951

margo5951 Utánpótlás-írogató

Szia.Mi a teendő ha valaki több farmon játszik?? Nekem van három Egyre be tudok lépni a másik kettőre nem. A frisiést le töltöttem folyamatosan használom. Segítségeteket előre is Köszönöm.

14. |Tamás|

Mennyivel lennél előbbre, ha közvetlen beküldhetnél egy hibajelentést? Akkor sem lenne előbb javítva + ugye mivel nemzetközi játékról van szó, angolul kell, míg a játékosok X %-a magyarul küldené be, azt nem is említve, hogy 1 hiba bemenne 500x amire nincs szükség... Ez jól van így, csak hát a fejlesztők összekaphatnák magukat a hiba javítások terén.

tavirózsa1, senga77, -ágianyu33- és 3 más kedveli ezt.
  15. |Tamás|

Szia!

Meg kell próbálni másik böngészővel, vagy klienssel.

-ágianyu33- és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  16. sznekata0924

sznekata0924 Törekvő

ID: 3376229
    "Az ajándék torony fejlesztés" dekor megvan,
    de nem találom magát "Az ajándék tornyot".
    Ha majd lesz időd, segítenél megkeresni ?
    Napok óta keresem......sikertelenül.......
    Köszönöm szépen.

17. |Tamás|

Szia!

Helytelen az User ID, Kérlek ellenőrizd.

18. sznekata0924

sznekata0924 Törekvő

ID: 33746229
    Elnézést kérek, kihagytam egy számot.
    Remélem, így jó.
    Az UNITY farm tábláján nincs alól kiírva az ID szám,
    egy régi füzetbe találtam meg.
    Hol lehet hivatalosan megtalálni ?
    Köszönöm szépen.

19. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Tamás kollégám megkereste neked, Az ajándéktorony 2 néven, kerge kert, jobb oldali szekció bal alsó része a dekoráció lelőhelye.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. sznekata0924

sznekata0924 Törekvő

Megvan a vörös cicás dekor !
    Köszönöm szépen, soha nem találtam volna meg.....

Havasi_Gyopár és -ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.