Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia csokiszeletke!
    Nem csak a takarításon múlik, hogy valaki tud-e játszani a gépén. Az nem csak hasznos, hanem szükségszerű is.
    A gépének a kapacitásától kezdve, a háttérben esetleg feleslegesen futó programok, az általa használt internet sebesség és még több más dolog befolyásolhatja a játék futását.
    Itt tudsz olvasni az eszközök alkalmasságának feltételrendszeréről:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Önálló-kliens-letölthető-unity-alapú-számítógépes-alkalmazás.20373/
    Továbbá ajánlom figyelmedbe az itt leírtakat:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Összefoglaló-a-magyar-moderátor-csapattól.20533/

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Sziasztok.
    A helyzet a következő.Tegnap este fél hétig tökéletesen ment a játék.Semmi problémám nem volt.Azóta viszont elkezdődött valami ami még most is tart.Este még csak lefagyogatott a játék,belassult.Mára már a belassulások mellé rengeteg megjelenítési gond is társult.Két három területváltás aratás után nem lehet az üvegházat használni.Na jó.F5 a megoldás.Üvegház elérhető,de gazdaköri elveszti minden kinézetét.Eltűnnek az ikonok.F5 és láss csodát gazdaköri működik,üvegház nem.Normál farmról átlépek baha szigetre és ananász ikon helyett a medve vagy a pocok ikonja fogad.Az egy dolog hogy fejlesztések,javítások vannak,de tegnap óta megduplázódott a törölni való süti és egyéb sallang.Lehet hogy a központban még nem hallottak erről a bölcs mondásról.Ha nem megy jól a kupi nem a bútorokat kell lecserélni.És most már szerencsésnek érzem magam hogy bele se kezdtem az eventbe.Ki hangsúlyozom nem veletek van gondom bajom moderátor csapat.Tudom nektek sem könnyű.

Szomszika és Galadriel kedveli ezt.
  3. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Kérlek, próbálj meg a CCleaner nevű programmal egy tisztítást végezni a gépeden.
    A géped tisztításához részletes információkat itt találsz:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Nem csak a takarításon múlik, hogy valaki tud-e játszani a gépén. Az nem csak hasznos, hanem szükségszerű is.
    A gépének a kapacitásától kezdve, a háttérben esetleg feleslegesen futó programok, az általa használt internet sebesség és még több más dolog befolyásolhatja a játék futását.
    Nagyon fontos, napi rutinnak kell lenni a takarításnak, a gyorsítótár törlésének, a böngészők előzményeinek törléseinek. Van, amikor akár többször is érdemes naponta takarítani, mert a több farm több és másféle sütit tárol a gépen. Összeakadhatnak, egymás működését befolyásolhatják. Terhelik az egyébként jó teljesítményű gépeket is.

4. csokiszeletke

csokiszeletke Utánpótlás-írogató

Pontosítok és köszi, amit írtál.Ez a 4. nap, most végre megint beléptem,hosszú ideig nem ment, előtte évekig minden rendben volt.100%-on birkák pörögnek még mindig. Ha a kezdetektől jó volt a gépem, nem most romolhatott el.Ha jól gondolom, a gépem szerint ma van március 4-e, tehát kb. február közepétől nem tudtam belépni és ezzel nem vagyok egyedül, mert állandóan visszaolvasok a fórumon.Nem tehetek mást, beletörődtem.Aratni lehet, átlépni másik területre nem.A szomszédaim nem kapnak ajándékot, mert az is 100%-on pörög.Ez van.

5. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Szia Swallow.
    Nálam minden farmerama ablak bezárása után törlődnek a sütik és egyéb adatok.De én is naponta többször elvégzem a törléseket.Mint említettem tegnap estig tökéletesen működött a játék.Napi rutinból csinálom a törléseket még ma is.A net sebességem 93 Mbit/s.

Galadriel kedveli ezt.
  6. Swallow

Szia!

Klienses és webes verzióban egyaránt ez a helyzet, sajnos. A jelenlegi helyzetre megoldására, semmilyen használható ötletet nem tudok neked javasolni...
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Összefoglaló-a-magyar-moderátor-csapattól.20533/

7. papirocska

papirocska Törzsjátékos

A kerekkerék nem adja hozzá a party pörgetésen nyert 2 pörgetést , kiléptem, beléptem akkor sem . ID:7825742. Köszönöm ha tud valaki segíteni.

8. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét
    Ütöget a guta, mert a tisztára suvickolt gépemen délelőtt alig-alig tudtam belépni, és normálisan játszani. Délután óta viszont sehogy sem vagyok képes belépni. 100%-on talicskáznak a birkák és annyi. Még jó, hogy nem eventelek, akkor már megütött volna a guta.
    Jó lenne, ha javítanának, én fizetek ezért a játékért.

DZA001 kedveli ezt.
  9. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

Köszi a választ..DE! Én úgy emlékszem, hogy a jobb oldali képrészletben kellett eddig keresni a különbséget, most meg a balon. Ezt azért elmondhatta volna valaki.-.-

10. Swallow

Szia!

A kollégám ellenőrzése alapján megkaptad a nyert 2 party pörgetést.

11. papirocska

papirocska Törzsjátékos

Köszönöm már megjelent töbszöri ki be lépésre.

12. cuudy

cuudy Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen :)

ChocoBounty kedveli ezt.
  13. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia CoralineJones74!
    Változatlan a 3 játék elhelyezkedése az eventablakban, mint ahogy az event leírás végében is megtalálható:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-nagy-hajsza-6-2021-március.20990/#post-1187373
    upload_2021-3-25_21-42-5.png
    A baloldalon:
    Idő alapú tárgykeresős játék
    - 90 másodperc alatt a lehető legtöbb tárgyat meg kell találnunk a képen.
    - Az eventablak alján egyszerre négy tárgy neve jelenik meg. Ha megtaláltuk a képen a tárgyat, kattintsunk rá. Ekkor eltűnik a tárgy és a neve is az eventablakból.
    Középen:
    Normál módú tárgykeresős játék

- 1 helyszínen 1 mini játék alkalmával 10 tárgyat kell megtalálnunk (a 60-ból).
    - Erre bármennyi időnk van, de ha gyorsak vagyunk, kaphatunk időbónusz pontokat is.
    - Az eventablak alján egyszerre négy tárgy neve jelenik meg. Ha megtaláltuk a képen a tárgyat, kattintsunk rá. Ekkor eltűnik a tárgy és a neve is az eventablakból.
    Jobb oldalon:
    Különbségkeresős játék

- A képernyőn egy helyszín két egyforma részlete látszik, de a jobb oldali képről 10 tárgy hiányzik. Ezeket kell megkeresni.
    - Erre bármennyi időnk van, de ha gyorsak vagyunk, kaphatunk időbónusz pontokat is.
    - Nem látható a teljes helyszín mind a 60 tárggyal, hanem csak egy részlet. Ezek a részletek változnak. (Tehát egyszer az udvar jobb széle látszik, máskor a bal széle, vagy a közepe.)

14. freud1973

freud1973 Utánpótlás-írogató

Tegnap este 10 után nem ment a játék. Én 23.30-ig próbáltam, de semmi nem ment. Aratni sem sikerült az eventen.

szöszi50 kedveli ezt.
  15. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Milyen problémába ütköztél?
    Ugyan én aludtam, de voltak fent kollégák, ő tőlük sem látok jelzést, illetve nemzetközi jelzést sem olvastam, hogy gond lett volna a játékkal. Ilyen hosszú problémáról biztosan lett volna értesítés.

16. freud1973

freud1973 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Konkrétan nem lehetett belépni. Ccleaner-t is futtattam, totál semmi sem jött be, csak pörgetett szépen, utána az a felület jött be, ami minden animációtól mentes. Nem hiszem, hogy csak nálam lett volna ilyen probléma. Ja, a fórum sem működött. Netem volt, mert minden mást behozott.

szöszi50 kedveli ezt.
  17. csms1972

csms1972 Utánpótlás-írogató

Nálam is ez pontosan ugyanez volt. Futtatam cleanert, 2x újraindítottam a gépet, aztán valamelyik farmra be lehetett lépni, gyorsan meg tudtam csinálni, de a következőnél már megint nem töltött be. Végül már éjfél elmúlt, mire sikerült végre weboldalon keresztül belépnem, és az event miatt aratnom és vetnem. Eleinte a farmerama weboldal sem töltött be rendesen. 2 farmra a kliensen keresztül tudtam belépni, de a másik kettőre egyáltalán nem engedett be, csak baritalicskázott.

18. Magdi1954

Magdi1954 Junior szaki

25 este 11 nem lehetett belépni így nemtudtam aratni pedig ezért maradtan fent

19. |Tamás|

Milyen böngészőből próbáltad? Nézted esetleg másikból? netalán a kliensből?

20. |Tamás|

Szia!

Milyen böngészőből próbáltad? Nézted esetleg másikból? netalán a kliensből?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.