Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Manócska969

Manócska969 Járnitanuló

sziasztok! Kérdésem lenne, hogy a felhősort hogyan tudom aktiválni. A paszulyos gazdakörinél elakadtam, mert nem tudok még denevért tenyészteni. Ritkán van borzongós nap, és az is olyan rövid, hogy sok sok idő kell hozzá, hogy letermeld ilyenkor a megfelelő növényt a kiváltásához. Lsd. holló tenyésztés is.. Venni meg még nem tudok, gyűjtögető életmódot folytatok ugyan, de a piacon olyan ára van, hogy nem tudnám megvenni. Valami más ötlet a felhősorra?

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Valószínű elkerülte a figyelmedet az event ismertetőjében az alábbi leírás:
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bálint-nap-2015.12060/#post-169820

3. Pintyő19

Pintyő19 Járnitanuló

Sziasztok! Leadtam az első feladatot és aztán kilőttem az ámor nyilakat amim volt. Most nem tudom folytatni a második feladatot mert nem zöldül be a kocka, hogy folytatni tudjam a többi leadást! Most akkor már nem fogom tudni leadni a többi növényt amit ültetek? Előre is köszönöm a segítséget!

4. Laboviti

Szia!
    Az Égig érő paszuly aktiválásához a gazdaköri feladaton keresztül vezet az út.
    Játékostársad fejlődési javaslatait az alábbi topicban olvashatod: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/fejlődési-taktika.11014/

5. Laboviti

Szia!
    Maradéktalanul teljesítetted a második feladatot?
    Kérlek ne feledd, 15 darab Kacsa Kata léggömböt kellene eltalálni ahhoz, hogy tovább léphess a következő feladatra.

6. Pintyő19

Pintyő19 Járnitanuló

Sajnos csak az első feladattal lettem készen és ezután lőttem ki a nyilaimat! :( Most ezután mitévő legyek? Hogy tudom folytatni?

7. Laboviti

Nem válaszoltál a kérdésemre: Le tudtál lőni 15 darab Kacsa Kata léggömböt?
    Amennyiben nem sikerült kérlek, készítsél még Ámor nyilat a malomban, így befejezheted a második feladatot.

8. Manócska969

Manócska969 Járnitanuló

9. Pintyő19

Pintyő19 Járnitanuló

Sajnos nem tudtam lelőni 15 darab kacsa kata léggömböt :( Ahogy tudom készítem a nyilakat! Köszönöm a segítséget!

10. ikivid

ikivid Haladó

Sziasztok! Egy picit restellem a kérdésemet, mivel már - lassan - négy éve játszom a játékot. De legutóbb az egyik játékostárs a beírásával elbizonytalanított. A bónuszokra vonatkozik a kérdésem: a felhősorok és egyéb kedvezményeket adó lehetőségeket mikor kell aktiválni? Eddig azt hittem, hogy azzal kell kezdenem. Mondom, megzavartak. Köszi előre is a választ.

11. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Mindig attól függ, hogy a bónusz mire érvényes. Ha egyszeri azonnali jutalmat, mondjuk tp-t vagy csp-t ad, akkor bármikor aktiválhatod. Ha pl. érésidőt vagy szaporulati időt csökkent, akkor mindig ültetés/etetés előtt kell aktiválnod, hogy az új szaporulatra már hatással legyen.
    Az Enciklopédiában van bónuszlexikon, ott minden bónuszról részletesen olvashatsz:

12. fankostepsi

fankostepsi Haladó

Szia!

Lehet, hogy nagyon szőke vagyok, de nekem sehogy sem jön össze a 0 perces hagyma. Egyéb gyorsítók nélkül is meg kéne lennie komforton csak víz és trágya használattal.
    Jelenlegi kiváltott és nemesített bónuszok:
    tölgy rúna 60 + 10 %, érésidő csökkentés 9 %, szupertrágya hatékonyság 25%, bioimádat 10 + 8%
    Ez nekem 112 %-ra jön ki, tehát eleve meg kéne lennie a 0 %-os hagymának.
    Akkor hogyan nincs meg?
    Tegnap este vetettem el komfortba és 9 ó 41 perc jött ki, kipróbáltam.

Köszönöm

13. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A 0 perces növény eléréséhez feltétlenül szükséges a szüreti event felhősora (gesztenyés felhő). A nemesített növényeknél a rekeszbe tenni a szupertrágya-imádatot (25%), ha több növénynél megszerezted, akkor mindegyiket beteheted. Megeszel egy fehér ártatlanságot és egy karácsonyi sütit, aktiválod a felhőt, komfort talajba elveted az általad kiválasztott nemesített növényt, szupertrágyázod, locsolni nem kell, és már arathatod is. A rózsa csak akkor lesz 0 perces, ha a rekeszbe mindkét szupertrágyás bónuszt beteszed.

14. fankostepsi

fankostepsi Haladó

Nagyon kedves vagy, hogy válaszoltál. De kérhetném, hogy olvasd el amit írtam, mielőtt a sablon választ beilleszted?
    Ugyanis nem rózsára kérdeztem rá, hanem hagymára és levezettem, hogy a már meglévő gyorsítókkal és nemesítőkkel együtt is meg kéne lennie a 0 percnek.
    Kérlek arra válaszolj, amit kérdeztem.

15. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Elolvastam a hozzászólásodat, a rózsa vagy hagyma kérdése a dolgon nem változtat. A nulla perces növényhez feltétlenül szükséges a gesztenyés felhősor. Ennek hiányában akármilyen egyéb nemesítő bónuszod van, nem lesz nulla perces a növényed.

Az event csevegőjében sok hasznos tanácsot olvashatsz.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/171488/

16. fankostepsi

fankostepsi Haladó

Szia!

Szerintem meg nem. Egyszerű matematika, néhány szám összeadása, ami még fejben is megy. Miután naponta számokkal dolgozom a 112 nálam több, mint 100.
    De erre már tényleg nem kell válaszolnod, miután az érdemi kérdésre nem kaptam választ.
    Majd a gangon, meg a csevegőben megkérdezem, hátha még néhányan elgondolkodnak rajta és összeadják a meglévő %-jaikat.
    Köszönöm, hogy időt szántál rám.

17. balu

balu Haladó

Valamit elszámoltál! Ez nálam 12,2 % ra jön ki az eredeti időből és csak azokat adtam össze amit ideírtál
    Számold újra úgy ,hogy a 100% -ból elkezded levonni a %-okat külön egymás után!
    Ha tévednék akkor bocsi!

18. inanna11

inanna11 Törzsjátékos

Sziasztok. A kérdésem az lenne, hogy az új tematikus Ámor felhősor hatással van-e a szupertáp előállítására..... Mert nem úgy látom sajnos. A választ köszönöm.

19. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

A bónuszok és a nemesítések esetében sem mindegy hogy milyen százalékokat adsz össze. Legyél szíves figyelmesen ellenőrizni a nemesítős bónuszok információs ablakát. Felhívom a figyelmedet újra, hogy a 0 perces növényhez feltétlenül szükséges a gesztenyés felhősor is!

balu kedveli ezt.
  20. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Az Ámor felhősor 10% malombónusza minden olyan tevékenységre érvényes, amit a malomban végzel, tehát a szupertáp előállítására is. 10:00 órás a szupertáp alap ideje, ennek 10% kedvezménye után az előállítási idő 09:00 óra.

inanna11 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.