Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ilyenkor, ha ez a szituáció, akkor érdemes visszalépni, a többi farmos területen ténykedni. Majd később visszatérni a gazdaköri kiválasztott feladathoz.

Előfordulhat az is, hogy ki kell lépni a játékból, majd a visszatérés után más részen intézni a dolgokat, ezután a gazdakört használni.

Mivel nem írtad, hogy a webes felületen vagy a kliensben tapasztaltad a gondot, mindenképpen érdemes lehet egy alkalmi takarítást megtenni, az elhasznált internetfájloktól megszabadulni a játszhatóság érdekében.

Ha más jellegű a gondod, akkor hozz kérlek egy képet, ami segíthet a további javaslat megoldásában.
    Köszönöm előre is.

2. bogyófej

bogyófej Járnitanuló

Én köszönöm.Egyébként webes felületen játszom és ezt a dolgot csak ma tapasztaltam. Mindegy hányszor lépek ki vagy be.

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Elvégeznél egy takarítást, majd a böngészőben az előzmények törlését is?
    Mintegy frissítési céllal kellene ezeket végig vinni.
    Kérlek, ha megteszed, a visszatérést követően nézz be a gazdakörbe. Majd jelezd, van-e változás.
    Ha adsz ID-számot, farmnevet, akkor meg tudjuk nézni azt a gazdaköri feladatot, ahol a beadást nem tudod teljesíteni (annak nevét is add meg majd).
    Köszönöm.

4. stuccos12

stuccos12 Törekvő

Nagyon szépen köszönöm az utánajárást! Áldott Húsvéti Ünnepeket kívánok mindannyiótoknak!

ChocoBounty kedveli ezt.
  5. bogyófej

bogyófej Járnitanuló

Jó reggelt! ID 23798125 bogyófej.Gazdakörik Vörösbegy rögbiliga, A legnagyobb rajongó,Hatalmas kapokfa,A görbe erdő. De tulajdonképpen amelyiket csinálom mindegyik ilyen.Köszi.

6. granasyr

granasyr Járnitanuló

Köszönöm, megtaláltam. :)

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  7. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia bogyófej!
    A kollégám benézett hozzád, és a "be" állásúra tette a részletekben történő beszállítás kapcsolót:
    upload_2021-3-31_14-28-34.png
    Remélhetően ezzel megoldódik a problémád.

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. bamargo52

bamargo52 Járnitanuló

Sziasztok. Segitséget szeretnék kérni. prémium gazda vagyok és nem tudom megnézni hogy mikor jár le . ha rákattintok a prémium kezelésre kiléptet a játékból. régen mindig mutatta hogy mennyi idő van hátra.

bamargo52 ID 1943833

9. Havasi_Gyopár

Szia bamargo!
    A prémiumtagság hatályát a bankban tudod ellenőrizni.
    A banki felületen, a jobb felső sarokban megtalálható "Állapot és felmondás" kapcsoló.
    Arra rákattintva megjelenik a "Saját csomagok" rész, és ott láthatod az aktuális prémium előfizetésed lejáratának az időpontját. A kép illusztráció!
    Prémium-lejárat-genka53-farm.PNG
    Ha le akarod mondani, akkor a felmondásra kell rákattintani, és az ablak baloldalán alul törölni tudod a korábbi vásárlásokról szószó bejegyzéseket is.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. moncsiárpi

moncsiárpi Haladó

MOST SEM ÉRTEM---HOGY SEMMI NEM JAVUL----KI KELL LÉPNEM ÁLLANDOAN HA MÁST AKAROK VÉGEZNI A JÁTÉKBAN.

11. Havasi_Gyopár

Szia moncsiárpi!
    A fórum szabályzata tiltja a mondat kezdésen és a tulajdonnevek kezdőbetűjén kívüli csupa nagybetű használatát. Az egyébként is kiabálásnak számít az írott dokumentumokban, annak pedig nem itt van a helye.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/farmerama-a-fórum-szabályzata.6827/
    A Fórum Szabályzata mindenkire vonatkozik, ezért kérjük annak betartását!

Itt tudod ellenőrizni, hogy a géped megfelel- a kritériumoknak.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...tő-unity-alapú-számítógépes-alkalmazás.20373/
    Itt olvashatsz a gépkarbantartásról:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    És itt olvashatod a magyar moderátor csapat válaszát:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Összefoglaló-a-magyar-moderátor-csapattól.20533/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. bogyófej

bogyófej Járnitanuló

Köszönöm minden működik rendesen.

-ágianyu33- és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  13. woow015

woow015 Utánpótlás-írogató

Hol lehet kikapcsolni azt a hülye madarat? Nagyon zavaró.

14. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Hello!

Ez egy április 1-i játék, ajándék. Ha sokszor rákattintasz - mármint nem egy megjelenés során - ajándékot ad.

Szerintem aranyos, bár én is csak a reggeli kávé után tudtam értékelni igazán, addig nem voltunk egy ritmusban.
    Nem hiszem, hogy kikapcsolható, talán ma itt lesz velünk egész nap.

fcsilla és cyrano56 kedveli ezt.
  15. woow015

woow015 Utánpótlás-írogató

Köszi így már értem!

Namiamano kedveli ezt.
  16. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    A Farmeramába való belépés előtt kitakarítom a számítógépen (WiswCare365, Ccleaner) immár rutinból. A röpködő zavaró madarat betudom áprilisi tréfának, de azt már nehezen emésztem meg hogy az 5-ös szintű 5 db mesterségemből 4-et újra kellene kezdenem, mert jelenleg nem lehetek alkimista, pék, virágkötő és természetgyógyász. Szeretnék répás kenyeret sütni, mire felajánlja hogy még 4 mesterséget tanulhatok ki.
    https://ibb.co/HBrcSHR
    https://ibb.co/Z8TbL3R
    Lehet hogy a fejlesztők áprilisi tréfának szánták, de engem ez nem derített jobb kedvre!

17. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

1 Felhasználói név
    2: User ID?
    3: Mikor léptél mind az 5 mesterségben az 5-ös szintre?

18. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Kedves Tamás!
    Ha a mellékelt képeket megnéznéd, akkor azon minden kérdésedre ott a válasz! De hogy ne raboljam az idődet :
    1; franyo121
    2; 36281016
    3; Mivel 239-es szinten vagyok és a lehető leghamarabb léptem a mesterségek maximális szintjére, így pontosan nem emlékszem az időpontra, de talán 6-8 éve.
    Köszönöm a fáradozásod!

19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Minden mesterséged 5-ös szinten van. Be is léptem hozzád, illetve ellenőrző panelen is megnéztem.
    Kérlek tedd rendbe a számítógépedet, hogy friss, helyes adatokat jelenítsen meg.

20. -pekudli-

-pekudli- Törekvő

Hol tudok valami közelebbit olvasni a beugráló madárkáról?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.