Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pankotaiildiko

pankotaiildiko Járnitanuló

Annyit szeretnék kérdezni, lehet hogy nem jó helyre írok, hogy miért nem enged be a játékba.Azt írja, hogy a jelszó nem jó.Az este még jó volt, reggel nem enged be.
    yoda1215
    33033100

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, kérj a bejelentkező oldalon Jelszóemlékeztető segítséget.

Előfordulhat az is, hogy nem a megfelelő azonosító adatokat írod be vagy egy régebbi mentést használ a géped, a mentett jelszavak gyűjteményben.

3. pankotaiildiko

pankotaiildiko Járnitanuló

El van mentve a jelszó,erre a farmra is azzal lépek be.

4. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Kedves Csocsoovb! Az érdekel, hogy pontosan mi volt abban a 60 db ládában! Főként, hogy tenyészállat volt-e benne. Az is érdekelne, h lehet az, h nem írta ki, h mii volt azokban a ládákban, de az valószínűleg kideríthetetlen már!
    Köszönettel: Éva0315 ID: 44903957

5. mamarygen

Szia!

A 60 bontott Áhítatos láda tartalma:
    Valentin-napi cserép 21 db, Esküvői váza 13 db, bájital 7 db, A szerelem aromája 3 db, Édes rózsalekvár 9 db, rózsa 4 db,
    Csókhal 2 db, Repülő elefánt 1 db.

Valószínűleg gyorsabb kattintásokkal bontottad a ládákat: 2021-04-06-án 00:19:12 órakor. (Ebben az időben 3 nagyobb mennyiségű ládacsomag került bontásra nálad)
    A rendszer által küldött összesítő információk megjelenésére várni érdemes, hogy minden frekventált adat megérkezhessen a gazda számára.

Éva0315 kedveli ezt.
  6. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Kedves Mamarygen! Köszönöm szépen a válaszod! Amúgy ez szuper tartalom! Ezek szerint kicsit türelmesebbnek kell lennem! Vírusmentes, szép napot neked!

7. lyuk99

lyuk99 Utánpótlás-írogató

Szervusztok!
    Segítséget kérek! A Gazdaköri feladatok szintekhez való kötődését keresem, de a Farmerama Enciklopédiában nem találom. Például azt szeretném megtudni, hogy "A sziget hőse", vagy a "Tök más testvérek" hányas szintnél válik elérhetővé. Előre is köszönöm, ha kapok egy linket a szintenként teljesíthető gazdaköri feladatokról!

8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem konkrétan ehhez a hibához, de mégiscsak hasonló eset: már nem először fordul elő, hogy a megrendelők kiszolgálásánál egyszer csak nem jönnek a megerősítő ablakok (nem is hiányoznak, mert rettentő sokat kell rájuk várni). Akkor fordult elő, ha közben a szezonban szintlépés is volt, és annak az ablaka után már nem jöttek az egyes beadások utáni felugró ablakok a jutalmakról. Szóval van olyan, hogy nincs ablak. És nem voltam gyors, kivártam a kattintással az ablakokat szépen; már tudom, hogy így működik.

-ágianyu33- és HéricsBáró kedveli ezt.
  9. mamarygen

Szia!

A gazdaköri feladatok mindegyik táblázatában a fejlécben megtalálható a szükséges szint megjelölés.

A sziget hőse (113. szint)és a Tökmás testvérek (122. szint) táblázata ezen a linken elérhető:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-7#post-845555

10. mamarygen

Szia!

Köszönöm a jelzésedet.

Sajnos sok helyen előfordul, hogy kimaradhat az információs ablak. Vagy annyit késik, hogy lemondunk a várakozásról.

A szezonos részben még több anomália is fellelhető.

Ezekkel a gondokkal kapcsolatos jelzések a központba már eljutottak, más országok moderátorai is továbbították észrevételeitek. Folyamatos ez a problémajelzés, a javításra várnunk kell.

11. senki81

senki81 Junior szaki

Üdv. Találkozott valaki belépési hibával mostanában? Nekem a Firefox már háromnegyed órája tölt folyamatosan. Az előírt protokollt végigvittem (süti takarítás, stb) a birkák 100%-on futnak, megjelenik a szomszédok sáv, villog az eventóra, sőt még a hírek is bejön, de ha ki x-elem csak a talicskázó birkák futnak tovább. A kilens működik, sőt a Chrome is bejön idővel, de ott nem tudok pörgetést gyorsítani... Utána tudnátok nézni?

Köszönöm.

12. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia senki81!
    Nem tudom, hogy hogyan állsz a Ccleanerezéssel?
    Milyen rendszerességgel alkalmazod, ugyanis az a leggyakrabban alkalmazható hibaelhárítónk.
    Nekem is Chrome-n, meg a kliensen is megy a játék, ezért ha a Chrome-n tudsz játszani, akkor ne erőltesd a Firefoxot, hiszen a Chrome is ugyanúgy alkalmas a gyorspörgetésre is.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. Dodi2015

Dodi2015 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Meg tudnátok nézni hova tűntek a csillagaim? 87 volt és tegnap pedig nulla. Ma már 10 van és nem csináltam gazdakörit, örülök ha egy belépéssel és pár F5-tel le tudok aratni.Előre is köszönöm a választ. Farmnév: Dodi2015 ID: 55024292

14. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

A kollégám ellenőrzése alapján 2021-03-27 10:08:49-kor fogyott el a csillagod. Ami nem tegnap volt!
    Azóta már szereztél újabb csillagokat 2021-04-03-án több darabban, összesen 10-et.

15. Dodi2015

Dodi2015 Utánpótlás-írogató

Szia Swallow! Köszönöm a választ, de nem állítottam, hogy tegnap tűnt el. Azt szeretném tudni, hogy mire ment el? Elnézést a zavarásért, de annyit kell ki-be lépni és frissíteni, hogy már nem tudom követni... A rendszer tegnap még nullát mutatott és ma már tizet, gondolom egy kicsit lassú... Köszönettel és üdvözlettel: Dorián

16. Swallow

A kollégám ellenőrzése alapján, a víztartály illetve a trágyadomb növelésére költötted a csillagjaidat.
    2021-03-27 10:08:49 ; 2021-03-27 10:07:02 mindez 2 x 45 csillagba került

Dodi2015 kedveli ezt.
  17. pecástündér

pecástündér Fórumszaki

Sziasztok!
    Kedves modik tudna valaki segíteni?
    Szeretném a krókuszt FA-ért kivenni a nemesített növények közül, de nem engedi.
    Frissítettem, takarítottam, FA van, de odanőtt a szentem. :(>:(
    pecástündér
    ID: 18105172

18. Swallow

Szia!

Továbbítottuk az általad jelzett problémát a központ felé, dolgoznak a megoldáson.
    Addig is a türelmedet kérjük, köszönjük!

19. pecástündér

pecástündér Fórumszaki

Köszönöm szépen.

20. Swallow

Szia!

Valóban problémás volt, de a kollégám megoldotta Neked, eltávolította, így most már szabad a hely, és használhatsz másik nemesítést.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.