Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Nem vetettem el....aratás után mentem és akkor láttam, hogy nincs mit vetni.
    A kicsi farmokon mindenhol ott van....csak itt a nagyon maradt le!

2. -greycat-

-greycat- Aktív író

Géppel tettem ki, és a FELSŐ, XXL-es félig érettre rakta a fejlesztést, ott újraindult az érés, viszont a raktárból eltűnt az XXL-es. Kinél kéne reklamálni? Azért nem túl gyakori fafajtáról van szó. A régi ilyenkor a fejleszthető alap-fára rakta a fejlesztést...

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Kollégám ellenőrizte:

2021-04-17-én 14:04:19-kor jóváírta a farmodon a rendszer a kezdő 10 magot.
    Nincs prémium tagságod, ezért kaptál csak 10 darabot.
    Mivel most nincs egy darab magod se, valahova elültethetted és törölhetted őket. :(
    A rendszer 5 óra múlva fog számodra jóváírni 5 magot.

zsozso577 kedveli ezt.
  4. Othep

Szia.

Kollégám megállapította, hogy ennek a 3 részes eventnek az első részét Te már maradéktalanul teljesítetted.
    Ezért nem jelenik meg Neked az event.
    Számodra tehát ez a rész befejeződött.
    De mivel az event vasárnap estig tart, ezért addig minden emlős tenyésztéséért kapni fogod a jelvényt.
    Beadni már nem fogod tudni őket, hanem majd visszaváltják ennek az eventrésznek a végén.
    Visszaváltási érték - emlősök jelvénynél - az első küldetést követően: (29 TP + 20 CSP) / 1 db

Jövő hét végén majd Hüllőket tenyésztünk.

zsjudit és -vadocka70- kedveli ezt.
  5. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrizte a fákat.

Az esőerdőben kint van 1 db Zsabotikábafa XXL fejlesztésű fa, és 1 db alap Zsabotikábafa érésben.
    A fás menüben +1 db Zsabotikábafa alap fa.
    Az ellenőrző panel adatai alapján ez a készleted ebből a fából.

Ha úgy emlékszel, hogy két Zsabotikábafa XXL fejlesztéssel rendelkezel, akkor kérlek, adj támpontot, hol, mikor szerezhetted ezeket a fejlesztéseket.
    (szükséges lenne a kutatáshoz ez az adat)

6. -greycat-

-greycat- Aktív író

Köszönöm a gyors választ. A zs.fákat azt hiszem, eventből szereztük úgy, h. 1 alap + (alap+) XXL. Kitéve ez volt, ahogy most is ez van. Tegnap éjjel lapozgattam a raktárat, és akkor láttam, h. van benn még egy alap és egy XXL-es fejlesztés (ezeket nem tudom, mikor szereztem, talán nyereményből bomlottak ki). No, akkor kirakom a kinti alapra a fejlesztést - hajnali negyed egy tájban. Géppel raktam ki, ahogy írtam, egyet villant, és se ki nem helyeződött, se nem maradt a raktárban, eltűnt. 80 FA, ha meg akarnám venni... -greycat-

7. Othep

8. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

Elnéztem!!!

Igazán lehetne a kosarak közt különbséget tenni,egybe van az egész-így nagy a hiba lehetősége,hogy valaki olyat vesz amire már nincs szüksége

Útjelző bokor-útjelző tüskebokor szinte semmi különbség az elnevezésben!!!

Meg ha megnézed most van 2 db ablak is a vásárláshoz aminek így semmi értelme,szét kellett volna szedni az első részhez lévő kosarakat,meg külön ami a teliholdas részhez kell
    Vagy esetleg direkt van így hátha eltéveszti aki kosarat akar venni? .....

Utoljára szerkesztett: 17.4.21
  9. Othep

Nem eventben lehetett hozzájutni legelőször ehhez a fához, ezeknek a fáknak a fejlesztéseihez.
    Baha fejlesztéssel érkezett a játékba, vagyis a Maja majmok templomában kellett kiváltani a hozzáférést.
    ekkor: https://board-hu.farmerama.com/threads/Újdonságok-a-bahamarama-szigeten-2019-02.17771/
    A kiváltást a templomban 2019-03-01 14:33:01 órakor megtetted.
    Sajnos, nem találtunk adatot, hogy hol, mikor szerezhetted a fejlesztést.
    A játék naplója szerint most 1 db Zsabotikába XXL fejlesztéssel rendelkezel.
    Nincs olyan egyébként, hogy a játékból eltűnik valami magától.

10. Othep

Sajnálom, hogy ez történt.

Nem hiszem azonban, hogy rosszhiszeműen kellene hozzáállni a helyzethez.
    Egy szándékos megtévesztés hosszútávon semelyik félnek sem előnyös.

11. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

Igen lehet igazad van a hozzáállásommal,viszont amiket leírtam az igaz.Elég megtévesztő ez így ....

12. Othep

Valóban, ha siet valaki, vagy csak a figyelme lankad egy kicsit, fennáll a tévedés lehetősége itt, ezt nem vitatom. :)
    Viszont a témát lezárom, mert ez nem a Segítségkérő topik témája.
    Sokkal inkább a Panaszkönyvé.

Kuzdern kedveli ezt.
  13. enikö32002

enikö32002 Junior szaki

szép napot, ez a játék ujjabban teli van meglepetéssel de most már csak nevetek ID 9475300 enikö 32002 eltünt a traktor a farmomrol és nem tudok aratni sem vetni csak kézzel. aszédült szántorol a többin mmég meg van de meddig az titok köszönöm ha megkeresi valaki további jó játékot

14. Othep

Szia.

Ez a baki most nem a játék számlájára írható.
    Az aratógépet kitakarja a Hangyaboly termetes fája.
    A lombkorona csúcsánál kukucskál a gép, balra fenn. :)
    Helyezd át az ólat, és máris arathatsz.

enikő.png

Kuzdern kedveli ezt.
  15. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

koszonom

Othep kedveli ezt.
  16. hercsi71

hercsi71 Utánpótlás-írogató

Nagyon köszönöm. pedig már elmult április 1. további jó játékot icu

Othep kedveli ezt.
  17. whiteswam11

whiteswam11 Törekvő

Szia!ID:21206344 Megkaptam a paradicsomos felhőt felraktam a kitevőket de az utolsót a Stílusos kertészkedést nem találom . Á másik kérdésem miért nem kapok jegyet a horgászáshoz ? És még egy szürkét jelez a visszalépést jelző, mindig ki kell lépnem a játékból mert azzal nem tudok. Bocsi a sok kérdésért. A válaszokat köszönöm.

18. Othep

Szia.

- A Horgászutalványok megszerzéséhez beadtad a megszerzett Paradicsomzsetonokat a Macinál, a Vizililiomokhoz?
    - Rendszeresen aratod az órás leveleket?
    Eventismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/titkos-tó-eventeken-átívelő-esemény-2021-április.21076/
    - A Stílusos kertészkedés dekor megszerzéséhez végeztél a Pinceszinttel is?
    Eventismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/paradicsom-küldetés-2021-április.21082/
    - Ha pedig már megszerezted a dekort, nem raktad ki valahová? Felhőre, vagy területre?
    - Azt nem tudom megfejteni, hol szürke a visszalépést jelző, kérlek pontosíts!
    Bár lehet, hogy egy sütitörlés megoldja majd a problémát.

19. farmrobi

farmrobi Utánpótlás-írogató

Sziasztok a paradicsomzsetonból miért nem kaptam meg az előrészben járó 4db zsetont vagy valamit rosszul csináltam./ farmrobi ID 13578504/ Köszönöm ha valaki segít. :)

20. Othep

Szia.

Ebben a hozzászólásban megnézheted, mely pontokon szerezhetsz Paradicsomzsetont.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...rilis-eventcsevegő.21080/page-10#post-1193016
    Ha az egereddel rámutatsz arra a pontra, amelyre el szeretnél jutni, szétnyomott paradicsomok mutatják meg odáig az utat.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.