Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Sanyoka1228!
    A szédült szántóról itt tudsz olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szédült-szántó-és-a-szomszédok.1824/
    Fontos tudni, hogy nem elégséges, ha mi jelölünk valakit szomszédnak, a szomszédságot az illetőnek el is kell fogadnia.
    Amíg nem fogadta el valaki a szomszédnak való felkérésünket, addig az ő ikonja homályosan látszik a szomszéd listán.
    Ha átvált élesre az ikon képe, attól kezdve számít igazán szomszédnak.
    Kapálgass csak rendesen ott is, és előbb utóbb kitisztul, ha legalább 12 visszaigazolt szomszédod lesz.

2. hugineni

hugineni Aktív író

Sziasztok.Valami hiba van a munkasok körül.A fö farmrol,meg a szedült szantorol.Ha jol szamoltam 511 db növenyt tudtam le aratni.Utanna tudnatok nezni?A farmnevem;hugineni, ID; 12368980.Elöre is köszi.

3. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia hugineni!
    A növény aratásának ellenőrzésére sajnos nincs lehetőségünk.
    Mikor arattad azt a kevés mennyiséget?
    Azt láttuk, hogy a RACS -ot 2021-04-21 14:14-kor aktiváltad, és 2021-05-01 08:14-ig aktív.
    A jelenlegi állapot szerint 1.536 db event növényed van.
    A mai napon 15:36-kor beadtad a 3. csillagos ablakba a 3. szintre kért 1 db távcsövet, amely ma, 15:35-kor készült el a malomban.
    Sajnos ennél többet nem látunk az ellenőrző panelon.

4. ideals2011

ideals2011 Törekvő

Sziasztok!
    Az előbb nyertem a parti pörgetésen két parti pörgetést, amit nem írt jóvá. Utánanéznétek? Köszi.
    ideals2011 ID: 27170900

5. -Ary-66

-Ary-66 Járnitanuló

szia nálam is rendszeresen lenyeli

6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Nagyon sok ellenőrzést végeztünk már ezzel kapcsolatban.
    Minden esetben hozzáadódik a megnyert PP a meglevőekhez.
    A jelenség oka, hogy már a kattintás pillanatában eldől mit nyerünk, és hozzáadódik a számlálóhoz a nyeremény.
    De ekkor mi még legtöbbször a pörgéssel vagyunk elfoglalva, és nem vesszük ezt észre.
    Javaslom, hogy a pörgetések megkezdése előtt jegyezzétek fel Ti is, amivel rendelkeztek, és így követni tudjátok a változást.

Ezt az írást is figyelmetekbe ajánlom:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ők-haladók-részleg.19471/page-29#post-1194986

7. aragorn*

aragorn* Haladó

Segítséget szeretnék kérni!

Miért nem tudok egyszerre több tenyésztést elinditani, valamiért csak egyesével engedi, másik farmon rákattintok hogy többel induljon el, ott lehetséges, nálam nem, miért

farmnevem: aragorn*

előre is köszönöm a válaszokat

8. Othep

Szia.

Van aktív Tenyésztőrobotod, az egyesével berakodni engedős farmodon?

Ha valóban aktív a Tenyésztőrobotod, ezt kell látnod:

Vagyis egy kis kombájnt számlálóval.

Ha bepakoltad a tenyészteni kívánt állatokat, akkor pedig ezt:

(A kép a saját farmomon készült illusztráció.)

Ahol több állatot be tudsz pakolni, lehet van aktív Munkás-előfizetésed, vagy Munkáskuponod. Ezek tartalmazzák a Tenyésztőrobotot is.

9. aragorn*

aragorn* Haladó

Köszönöm a gyors választ, igy már látom, nem nincs tenyésztő robotom

Othep kedveli ezt.
  10. swarek

swarek Törzsjátékos

Sziasztok!
    Lehetne kezdeni valamit a gazdakör hibáival? Kissé idegesítő, hogy ha beadok valamelyik feladatba akár csak 1 félét amit kér, akkor fogja magát az egész, és elugrik az adott feladatról, hogy még véletlenül se tudjam, hogy melyik gazdaköri melyik szintjénél jártam. Már így is rászűrök amire csak lehet, de elég sok feladat van még vissza, így ha mindig elugrik, akkor kezdthetem a lista elejéről megkeresni az adott feladatot, illetve azt a szintjét, ahova az előbb beadtam pár dolgot, de a harmadik beadása előtt elugrott....
    Így nem lehet játszani még a gazdakörivel sem! Mielőtt még, gép minden nap takarítva.
    Köszönöm!
    Gazda: swarek ID: 16506626

11. Othep

Szia.

Amikor így működik. én beírom a gazdaköri feladat nevét, vagy a név részletét a keresőbe, fölül.
    Így legalább az adott feladatnál marad.
    A szintekre azért nem árt figyelni.

12. swarek

swarek Törzsjátékos

Köszönöm! Lesz ez javítva, vagy szokjon hozzá az ember, hogy hol így, hol úgy nem működik?

13. Othep

Szia.

Régi motoros vagy már, tudod, hogy mi sem tudjuk, mikor, milyen sorrendben, milyen fontossági besorolással javítják ezeket az apró, ám rettentően bosszantó hibákat.
    De tudnak róla/róluk, és ha lassan is, de remélhetően elfogynak majd.

Annak idején a flash bevezetését is túléltük... :)

jutka190226 és Kuzdern kedveli ezt.
  14. andibanda.1

andibanda.1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segítséget kérek: a Titkos tónál paradicsom zsetonnal megszereztem az órát, de nem számolja az időt, és nem jelenik meg a vonal. Még eddig nem tudtam használni.
    Köszönettel
    andibanda.1 (ID11664330)

15. Othep

Szia.

Rákattintasz az adott levélre, majd oldalt a Használat gombra, aminek beéréskor zöldnek kell lennie?

(A kép a saját farmomon készült, illusztrációnak.)
    upload_2021-4-24_14-56-0.png

Hozz képet kérlek, a Te farmodon mi nem működik, mit látsz?

Kuzdern kedveli ezt.
  16. andibanda.1

Szia, igen látom, de az óra mellett nem jelent meg a csík, ami az időt számolja. Már nincs lakat az óra mellett. Hogyan tudom lefotózni a képet?

17. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Sziasztok!
    Beraktam dél előtt 90 db tenyésztést , de nem annyi volt mikor learattam. Az a baj, hogy automatikus rányomtam, és már el is jöttem az oldalról. A beadásnál derült ki , hogy nem lett meg a 90-ven tenyésztés. A 4. feladat első két részét akartam beadni. Légyszi nézzetek rá, ha tudtok. Diti54 gazda ID 26222139 köszi előre is :)

18. Othep

Kollégám ellenőrizte a helyzetet időközben.
    Sajnos azt az órát nem váltottad ki:

upload_2021-4-24_16-19-28.png

Látod, hiányzik a pipa mellőle. A farmpengő mellett pl. van.

19. andibanda.1

Szia! A probléma ott van, hogy az óra mellett nem jelenik meg az idősáv, ami bezöldül, ha készen van. Az óra ikonon már nincs lakat, de nincs idősáv sem. Sajnos nem tudom, hogy hogyan kell lefotózni, mert csak a főfarmról készít képet.

Igen, látom. Amikor kiváltottam, akkor sem jelent meg a pipa, csak a lakat tűnt el. Más színe is lett az ikonnak.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.4.21
  20. Othep

De azért nincs kipipálva, mert nem adtad be a Paradicsomzsetont, ami feloldotta volna.
    6 db Paradicsomzsetont kellett megszerezni és beadni. Minden levélhez 1-et.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.