Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Megtettem, leírtam a hozzászólásomban,elég olvashatóan, Eredmény nulla!!! Ne haragudj, el sem olvastad, amit írtam.Minden működik, csak ez nem. Amúgy az ólakkal már gyorsan elfut a gőzös, az aranyat meg pláne gyorsan viszi.:):):)

Utoljára szerkesztett: 13.6.21
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Minijátéknál érdemes a grafika minőségét a legmagasabbra állítani, aztán a szokásos játékhoz vissza a legalacsonyabbra.
    Konkrétan Valdinál már a flash alatt is megfigyeltem, hogy érdemes volt néhány játékmenetként takarítani, mert jobb lett az elért eredmény általa.

Andzsi1971 kedveli ezt.
  3. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Szia! Köszönöm szépen, de évek óta azon van, a magason.

4. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Többszöri nekifutásra sem enged pinkie-t tenni a pajtából a rekeszekben lévő bónuszokra.

ID: 19980763

5. Othep

Szia.

Amennyiben már meghosszabbítottál esetleg egy bónuszt, még egyszer már nem tudod.
    Már nem pónijelet, hanem egy kis órajelet kell keresned az ablak sarkában, ahol a bónuszt mutatja.
    Vaan még egy eset, ami nem engedi meg, hogy hosszabbíts bónuszt.
    Amennyiben van Húsvéti pocok-lakod, és azzal már hosszabbítottál bónuszt.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...jások-házi-kedvencek.2108/page-3#post-1088071

Baby72 kedveli ezt.
  6. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Köszönöm. Valóban a pónit kerestem:).

Othep kedveli ezt.
  7. bonita333

bonita333 Rutinos

Elnézést kérek! Eszemben sincs kételkedni senkinek a szavában, vitatkozni pedig főleg nem! Én egy kérdést tettem fel, ennyi!
    A valós életben sem vagyok az a vitatkozós fajta nem hogy egy játékban!
    Egyébként pedig, mint ahogy írtam is, lényegtelen! Talán a szellemi képességemmel van baj, nem értem a trükkös játék lényegét :) :) :)
    Még egyszer elnézést!
    További szép napot!

Othep kedveli ezt.
  8. tyúkól1017

tyúkól1017 Aktív író

Szia! Nem vesztem el, csak a konyha fogva tart... Úgy csináltam, majd elolvasom a leírásodat, vannak olyan ládáim amikből x mennyiséget mindig bent hagyok - ez a vésztartalék - és a felesleget bontom 2-3 naponként egérrel. Az enter a Gazdakörben sem használható beadásnál. Mai tapasztalat: raktárból raktam ki ólakat, beírtam az első három betűt, új állat beírásakor nem ugrott oda, mindig ki kellett lépni és visszalépni, a beírásom megmaradt és azt az ólat mutatta is.

9. Sanyat

Sanyat Fórumszaki

Sziasztok.
    A raktárban, amióta az unity van mindig így ment, már volt olyan, hogy az elsőnél is csak kilépéssel ment a kívánt helyre, a másodikat soha nem lehetett megúszni, kilépés nélkül. Ez most nem javult, hanem romlott.

10. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Sajnos nem találom a "Titkos rakomány"-t Hiába keresem az ól-ba?

11. Othep

Szia.

Bahás Titokzatos rakomány II tárgyat kellene keressél a szigeti menüdben.
    Az ültetvényen és a Zuhatagok szigetén találod meg, mert az Esőerdőben a menüben sem jelenik meg a rakomány, és ki sem lehet helyezni oda - egy hiba következtében. (Sajnos nem javítják az akció idején ezt a felmerült problémát!)

Titokzatos rakomány nevezetű tárgyat pedig a farmos menüben.

Kuzdern kedveli ezt.
  12. sarudiK2005

sarudiK2005 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Azt n szeretném megkérdezni. hogy a fonálfarmot hol tudom megszerezni. Ugyanis selyemfonalam van tehát apóknak a terményese mis megvolt. de nem találom.

13. Othep

Szia.

Ebben az eventben lehetett szerezni: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-vadon-állatai-ix-tenyésztős-event-2019-március.17817/ és Ólválogatásban is szerepelt már.
    Piacon is lehet Selyemfonal terményt venni, esetleg láda is adhatja a fonalat: Ládák rejtelmei
    Fonálfarmot a közelgő Cserenapon próbálhatsz meg szerezni. Más lehetőség most nincs rá.

14. sarudiK2005

Szia!
    A tenyésztős feladatnak utánanéztem és meg is csináltam, ezért nem értem,hogy a fonálfarm hova tünt el. A feladatból mi nd a 3 kitevőm meg van / pókfoci, faimádok, palimadár/
    Kérlek légyszives utána nézni, mert tudom hogy megcsináltam.
    Köszi a választ előre iis.

15. Othep

Farmnevet és ID-számot kérek az ellenőrzéshez, anélkül nem megy.

16. sarudiK2005

Farmnevem: sarudiK2005 ID.szám: 43424657

17. Othep

Kollégám ellenőrizte:

Volt Fonálfarm, azaz a Pók terményes ólja a farmodon.
    2020-04-11-én 22:55:12 órakor elajándékoztad a cserenap keretében.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. sarudiK2005

Köszönöm a gyors választ. Ezt akkor benéztem.

19. Othep

Ne bánkódj miatta. :)
    Közeleg az újabb cserenap.
    Most majd visszacseréled. :)

zsani_apja kedveli ezt.
  20. konczi8008

konczi8008 Utánpótlás-írogató

Szia nekem az nem tetszett most vásároltam orinoco talányos tenyészetet de hullámos papagály csak a kötelező van ami a teljes 30 db talanyos tenyészethez jár , utánna vettem még 5 db ebből sem lett tudom hogy csak véletlenszerű de azt gondolom 630 farmarany kidobása hát elkeserít.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.