Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pagi761

pagi761 Utánpótlás-írogató

Sajnos eddig tartott! :mad::mad:Megint nem lehet belépni a főfarmomra! A többi farmomnál nincs ez a gond! Az eventeket már nem is csinálom, csak a Domos farmon! Még várakozok egy kicsit, és ismét megpróbálom!

2. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziaszok!

Tegnap óta nem tudok belépni a klienssel a játékba.
    Ez is csoda ,hogy most a böngészőbe beengedett.
    Mit kell csináljak, hog müködjön?
    Vagy bármi tudnivaló?

ID: 42033111 anika_9_

Sikerült frissitenem...minden okés :)

Utoljára szerkesztett: 3.7.21
  3. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ugye elhiszed nekem, hogy a két írásod közt így szombat kora reggel nem történt semmi változtatás a játékban?

Domos52 és pagi761 kedveli ezt.
  4. Csocsoovb

Szia!

A rendezéssel időnként vannak gondok, ez valós probléma. A több mint egy éve azért érdekes kijelentés - egy fél éve használunk nagyjából Unity verziót, előtte Flash volt.
    A TP értéknek mi köze van a felreppenőhöz?
    Láda bontás. Mennyi ládát szoktál bontani egyszerre? Mindet, vagy csak bizonyos ládákat? Ha csak néhányat, érdemes névre szűrni. Ha mindet, gyakorlatilag mindegy milyen sorrendben vannak a ládák, mind sorra kerül.
    Titkos UFO jelek, megfejtésükért Farmaranyfa a jutalom. Ha még nem kaptál, azt jelenti, nem fejtetted meg.

vihence, Kukackukac és Andzsi1971 kedveli ezt.
  5. Csocsoovb

Szia!

Ellenőriztem a kliens működését, nem tapasztaltam problémát.
    Van esetleg lehetőséged egy másik eszközön kipróbálnod a kliens működését?
    Ha nincs, azt javaslom, töröld le a régi telepítést. Ezt követően töltsd le a klienst újra, majd telepítened kell utána.

Kukackukac kedveli ezt.
  6. VölgyiMarika

VölgyiMarika Járnitanuló

Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni, hogy a horrorparadicsomot hogyan lehetne termeszteni?? ID:3977646.

7. Hadesz23

Hadesz23 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Igaz én már nem játszok aktívan, nekem valahogy ez a klienses játék nem tetszik.
    A kérdésem az lenne (mert 2 évvel ezelőtt telefonról is farmoztam, főleg mikor éjszakás műszakban voltam), telefonra ez a kliens letölthető lesz e? Talán akkor marad némi esély... :)

8. Csocsoovb

9. Csocsoovb

Szia!

Elméleti kérdésre elméleti válasz: nem mindegy, milyen készülékről (op. rendszerről) beszélünk és milyen időtávlatban. A válasz igen, elképzelhető.

10. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Szia! A Flash megszűnése előtt is próbálkoztunk már valami próbaverzióval, úgyhogy több, mint fél év, amióta nem találnak a fejlesztők megoldást egy csomó problémára.
    Hogy mi köze a tp-nek a felröppenőhöz? Nem ám most tudom, meg ,9 év játék után, hogy az almafából ugyanannyi felröppenő jön fel eventkor, mint a 730-as tp-jű fából..... Szerintem ennyi köze van a tp-nek a felröpihez. Mikor eventkezdésre ki akarok pakolni, hogy legyen felröpi,nem tudok semmit sorrendbe rakni.
    A ládák, hát, nincs mindig időm bontogatni, akkor azt szoktam, amiből sok van, de most már ez a szűrési funkció sem működik. Kicsit bosszantó.
    Van 3 farmaranyfám, de akkor még gondolkodok a "gabonakörökön", hátha lesz mégegy:):):)

Kukackukac kedveli ezt.
  11. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Szia. Letöröltem és telepítettem így müködik. :)

Othep kedveli ezt.
  12. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Ma csodás a rendszer! ;)A Piccolo ládák tartalma: 1 Virágos dallamok és 1 Tündér termálforrás:D
    Csodás napot és hétvégét kívánok mindenkinek!:inlove:

Fatther, Havasi_Gyopár és Othep kedveli ezt.
  13. pagi761

pagi761 Utánpótlás-írogató

Köszi! Egy kicsit megkavarodtam! Lassan, de megy a játék!

Othep kedveli ezt.
  14. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

Nem lehet belépni a farmra a birkák csak taszigálják a talicskát a zöld csík az utolsó pillanatba megáll

15. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

Sziasztok

Kevertem 6 db detektíveszközt az imént,szőrén-szálán eltünt

petya2007 ID: 15282477

Meglett!!!!

Utoljára szerkesztett: 3.7.21
  16. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Firefox böngészővel sikerrel kiléptem, beléptem a farmomra.

Frissíts (F5) ha megáll a betöltődés.

Amivel még megpróbálkozhatsz (nagyjából ebben a sorrendben): böngészőváltás, géptakarítás CCleaner-rel, a router kikapcsolása, majd egy-két perc pihenő után visszakapcsolása.

17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kérlek, frissítsd a játékodat és meglesz! :)

18. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

Meglett-köszi

Othep kedveli ezt.
  19. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

De a gépemben sem!xD Tehát csak a jó tündérek lehettek!:wuerg:xD

20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Felejtsd el a TP-t. A felröppenési esélyek az érésidő függvényében nőnek. Az almafa nem azért ad kevesebb felröpit, mert alacsony a TP-je, hanem azért, mert csak 12 óra az érésideje. Egy terület diófa viszont semmivel sem rosszabb, mint egy terület cukorjuhar - hiába sokkal alacsonyabb a TP, de az érésidő egyforma. Sokat teszteltem, de ez az egy dolog hivatalosan is ismert: a felröpi az érésidő függvénye.
    Javasolnám, hogy olvasgass egy kicsit az Eventsegédlet részben - rengeteg, a gyakorlatban is jól hasznosítható infó van ott, többek között a felröpiről is.

vihence, HéricsBáró, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.