Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Mit kell kitennem a 10perces rózsa termeléshez?

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nő, mint a bolondgomba rúna kiváltása a Bölcs tölgyről,

20% Ökotrágya-imádat
    9% Szupertrágya-imádat nemesítés és berakva a Tanyaházi rekeszekbe,
    Karácsonyi süti, Fehér ártatlanság a rekeszekben,
    Víz, trágya és szupertrágya használata.
    Ekkor 8 perc, 40 mp alatt érik be a rózsa normál földön.

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  3. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Hogy tudok szuper trágyát rá tenni

4. Othep

Ugyanúgy, mint a trágyát vagy a vizet.
    Vagy mire gondolsz?

5. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Van sok szupertrágyám de csak rendes trágyát teszi rá Mit csinálok rosszul ?

6. Othep

Adj kérlek farmnevet és ID-t az ellenőrzéshez.

7. kovácspissti

kovácspissti Törekvő

Sziasztok! Hogyan, hol lehet izzó bükkfát szerezni?

8. Othep

Szia.

A Reszketés a holdfényben gazdaköri küldetésben van nyereményként Izzó bükkfa.
    Izzó falevél termés a Teliholdas láda II. bontásából is érkezhet.
    Ha van a menüben a teliholdas részleges talányos fa, abból is kifejlődhet Izzó bükkfa.
    Trutyi rémítő talányos fa a neve, és szerezhetsz ilyet pl az Öribarik gazdaköri feladatból is.
    Ezen kívül Ajándékozási és csere-event alatt is lehet ilyen fát beszerezni.
    Szerepelt már Fás válogatásban is.

SorszámKépeNeveAlapXLXXLTermés neveTermés pajtaértéke
    1.[​IMG]Izzó bükkfa06:00 óra
    75 TP
    -03:36 óra
    150 TP
    Izzó falevél245

Kuzdern kedveli ezt.
  9. Pillango16

Pillango16 Fórum-zöldfülű

sziasztok! tudna nekem valaki segiteni hogy hol tudnám beszerezni vagy (kiváltani) a HORRORPARADICSOMOT?

10. Othep

11. Pillango16

Pillango16 Fórum-zöldfülű

köszönöm a választ

Othep kedveli ezt.
  12. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

köszönöm aválaszodaz de meg találtam Teljesen bele gárgyulok a sok eventbe

13. Othep

Örülök, hogy megoldódott! :)
    Ne illesd Magad túl kemény szavakkal: meleg is van, késő este is van!
    Jó játékot Neked! :)

14. gyemant1

gyemant1 Aktív író

Sziasztok, hiába keresem, mi a nulla percezés feltétele? Üdv.

15. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Kuzdern kedveli ezt.
  16. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Már megbocsáss, de hetedik éve játszom, talán ezer titokfát és ólat is vettem ezalatt, tudom, hogy szokott működni. Így nem. Azért váltottam térképet, ellenőriztem a raktárat, és frissítettem is. Most komolyan, mi a búbánatot kellett volna még csinálnom? Várni két napot? A frissítés - amint szájba rágtátok - pont arra kell, hogy lezajlódjon a függőben lévő kommunikáció a gépem és a szerver között. Szerintem joggal várnám el, hogy utána ne maradjanak le nem zárt folyamatok. Ezek szerint nem. Mert olyan volt már, hogy levonta, de nem jelent meg azonnal. Na, akkor nem rohanok ide írni, hanem jövök-megyek, direkt ráfrissítek, és egyenesbe kerül. De hogy a vásárlás árát le se vonja, csak a következő tranzakciókor? Ilyet még nem láttam. Nálam nem omlott össze a világ, marad mindig elég farmaranyam, amire kell.Mindig tanul az ember, pont ezért írtam le, hogy én mit tanultam, hogy más - akit érzékenyebben érint - ne járjon így.
    De amint látom, járt így más is.
    Ám hibásan működő program nincs, csak türelmetlen játékosok.
    Utánam a feleségemnél már direkt figyeltünk, még türelmetlenebbek voltunk, de hiába "varázsoltunk" - nála csak ki- és belépéssel került egyenesbe az egyenleg, és jelentek meg a fák. Tehát így működik - de ne mondd már, hogy hét évig nem vettem észre, hogy így is kell működnie...!

Utoljára szerkesztett: 4.7.21
    julinéni44 kedveli ezt.
  17. hamuska

hamuska Fórumszaki

Szervusztok! SMS-sel szerettem volna farmaranyat vásárolni,Telenoros vagyok. Eddig működött, ma nem. Kérek szépen segítséget. hamuska ID 24991697

18. Arimama.

Arimama. Járnitanuló

Sziasztok! Van egy nagy problémám, nem tudok SMS-sel FA-at venni, mert eltűnt a 765,- HUF-ért vásárolható 105 FA., csak a 465,-Ft-ért vásárolható percenkénti, de az nem SMS-el működik. Kérném vissza a 105 FA-at adó SMS számot. Köszönettel Arimama ID 6032033

19. Othep

Szia.

Sajnos, jelenleg nem lehet SMS-sel vásárolni FA-t.
    A Központnak jeleztük, hogy immár nemcsak a Telekomos vásárlások nem működnek, amiről korábban meg is jelent közlemény (SMS fizetés - Telekom), hanem sajnos más szolgáltatóké sem.
    Mi is várjuk az információkat az egyéb mobil szolgáltatók révén való vásárlási lehetőségről.

Javasoljuk addig más fizetőeszközök használatát: hitelkártya, Paysafecard, Paypal stb., amelyek jóval kedvezőbbek árfekvésben, hiszen az SMS-sel való vásárlás amúgy is drágább.

20. Othep

Szia.

Sajnos, jelenleg nem lehet SMS-sel vásárolni FA-t.
    A Központnak jeleztük, hogy immár nemcsak a Telekomos vásárlások nem működnek, amiről korábban meg is jelent közlemény (SMS fizetés - Telekom), hanem sajnos más szolgáltatóké sem.
    Mi is várjuk az információkat az egyéb mobil szolgáltatók révén való vásárlási lehetőségről.

Javasoljuk addig más fizetőeszközök használatát: hitelkártya, Paysafecard, Paypal stb., amelyek jóval kedvezőbbek árfekvésben, hiszen az SMS-sel való vásárlás amúgy is drágább.

hamuska kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.