Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bobba

bobba Utánpótlás-írogató

Szeretném megkérdezni,hogy ugyan nem tudtam befejezni az eventet,de nem találom hol vannak az ámornyilaim? Tudtommal talán 11 volt és már sima nyíl miatt nem tudtam a 25-öt összeszedni. Kettő simát és a virágokat látom,de azokat nem? Talán az egyébbe gondolom vagy nem?
    köszi

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia bobba!

A Pajtában az egyebek között lenne érdemes megnézned az Ámor nyilakat, a felröppenő nyilak még ott vannak.

3. pankotay1974

pankotay1974 Utánpótlás-írogató

Üdv. Kivimadarat honnan,hogyan lehet szerezni? Teljesíteném a feladatsort de nem találok kivimadarat. A tápot már megszereztem de nincs kit megetetnem! Előre is kösz.

4. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Az utolsó Titokzatos ól akció idején a Titokzatos ólakból fejlődhetett ki. Sajnos, nekem sincs. :(

5. gabesz199401

gabesz199401 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, több kérdésem is lenne, először is denevérbarlangot hol tudok vásárolni?Meg van tölgyfacsemetém azzal hol és mit tudnék kezdeni?

6. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia gabesz199401!

Denevérbarlangot a havonta megrendezésre kerülő Telihold eventek alkalmával tudod kiváltani Jack boltjából.
    Telihold ismertető a linken :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-telihold-event.3019/

A Tölgyfacsemete pedig egy felröppenő elem, aratáskor kaphatod illetve Barkácscuccban is lehet.
    A Szarvasgomba malacfarm megépítésekor van rá szükség a Műhelyben :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-jó-gazdának-malaca-van-röfiinvázió.1936/

7. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

szép napot!a természetgyógyászat hányadik szintjén tudom használni a feladat által megnyert zöld matróztea receptjét?jelenleg 3-dik szintnél tartok.előre is köszönöm a választ.

8. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Itt találod a természetgyógyász leírását, amiben olvashatod hogy az 5 ös szinten:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/természetgyógyászat.7139/

9. mester1

mester1 Járnitanuló

Szép jó reggelt!
    e-mail címet szeretnék módosítani,hol tehetem meg hogy megváltoztatom.A régit már évek óta nem használom és nem tudom hol keressem a módosítást.
    Köszi a segítséget
    Tercsi

10. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ebben az esetben a supportot kell felkeresned.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

11. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

köszönöm szépen.további kellemes napot kívánok.épp szintet léptem,immár a 4-dik szinten vagyok :music:

_tHUNder_ kedveli ezt.
  12. agica663

agica663 Fórum-zöldfülű

sziasztok!
    Nekem olyan problemam van hogy a masik farmomon amit atvettem a lanyomtol ID: 7483285 szamu,ö mar raunt en meg kitarto vagyok :),megis en is lassan elhagyom,kb ket nappal ezelöttig összagyüjtöttem 109 aranyat feladatokbol van aranyfa is igy,nem rendeltem,es tegnapelött amikor megnyitottam elkepedve lattam hogy csak 40 aranyam van.Lehet hogy valaki egyszerüen betud menni a farmra es elveszi az aranyakat,igy abszolut nem erdemes jatszani,mert a fejlesztesekhez legtöbször aranyra van szükseg.A masik farmom is veszelyebe lehett ott meg neha rendelek aranyat vagyis veszek,es azert az durva lenne.Jo lenne utananezni hogy törtenhet meg az ilyesmi.Valaszotokat elöre is köszönöm :agica663

13. WildB

WildB Fórum hercege

Kedves agica663!

Akkor kezdjük a problémáddal. Az FA "eltűnés" oka: Vásároltál egy felhősort, ami 63 FA-ba került.
    És a rossz hírem: Mivel a szabályzat értelmében a farm átadás szigorúan TILOS (még családon belül is!), így az említett farmot zároltam. Amennyiben a lányod nem akar vele tovább foglalkozni, akkor kérje annak törlését a supporton.

14. Dulika

Dulika Utánpótlás-írogató

Azt szeretném kérdezni,hogy van akinek vannak olyan terményei ami nekem még nem sikerült szereznem pl. sláger,piknik takaró,party malomlapát hogyan tudnék én is ilyenekhez hozzá jutni?

15. WildB

WildB Fórum hercege

Szia!

Ezek mindegyike különleges terményes ól. Van amelyik event nyeremény volt, illetve olyan is, ami korábban titokólból fejlődhetett.
    Jelenleg sehogy nem tudsz hozzájuk jutni, esetleg a legközelebbi cserenap alkalmával lesz lehetőséged.

16. erra76

erra76 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Beléptem a Bahama szigetre, hogy kiteszem az állatokat és a szentélyben kiváltható ólakat, a 135-ös szinten vagyok amúgy, és minden ólam át van húzva karikával, és a szentélyben is teljesen az elején áll. Pár napja még rendben volt minden, nem tudom, mi történhetett! Légyszi segítsetek!

17. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Sziasztok!Nem tudom jó helyre írok vagy nem,de azért meg kérdezem:a rózsaszín ól és a retró++ között a különbség nem túl nagy ugye?persze a retrót 3xaratva értem.valaki tudja a pontos különbséget?nem tudom eldönteni melyik mellett döntsek.Nagyon köszönöm a segítséget.

18. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Legyél szíves megadni a farmod ID számát az ellenőrzéshez.

19. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Az Enciklopédiában tudod tanulmányozni az ólak tulajdonságait.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/21618/

Khirra kedveli ezt.
  20. erra76

erra76 Utánpótlás-írogató

Köszi, megoldódott közben a dolog. Csináltam egy minden előzmény törlését a beállításokban, újraindítottam a játékot, és most már jó. Hogy ettől-e nem tudom. :)

_tHUNder_ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.