Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Mivel átirányít már a PSC oldalára (idézlek: kijön egy táblázat ahova a kódot kell beírni) innentől kezdve a PSC problémája.
    Ezzel sem Mi, sem a Support nem tud mit kezdeni, hisz a PSC-nél van gond (ez egy szolgáltató).
    Esetleg próbáld meg máshonnan, másik gépről.

2. szili48

szili48 Törekvő

3 gépről próbálkoztam mindegyiknél ez jött elő, most akkor mit tegyek? vásárolni szeretnél a paysafe card érvényes

3. |Tamás|

Kérlek, keresd fel a Paysafecard ügyfélszolgáltatát. Az Ő rendszerük, ők tudják megmondani, hogy mi a probléma.

Volt ismerősöm, aki pl sokat vásárolt, hirtelen, egymás után, és a PSC letiltotta az IP címét. Felhívta őket, és feloldották, utána tudott vásárolni. Ő is ilyeneket tapasztalt. De ehhez a PSC kell, nem a Bigpoint.

4. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Jelezte már valaki, hogy a vásárlási bónuszt nem mutatja a játék?
    Sokszor rá kell újra meg újra klikkelni, de most még úgy sem... :sleepy:

5. |Tamás|

Szia!

Pontosan miért nem mutatja?
    Én most beléptem, lassan töltött be, az tény, de betöltött rendesen.

Boszika2010 és csillaglili55 kedveli ezt.
  6. Barcelove

Barcelove Fórum-zöldfülű

Üdv ! Kész van a Tengeri óltörténetek eventem , de a Klassz , haver!- t sehol nem találom :( mit csináltam rosszul ? Köszi a választ

7. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Ha végig megcsináltad, akkor ezt a dekort már akkor megkaptad, amikor 2 állatkát a 3. szintre nevelted.
    Valószínűleg kiraktad valahová.
    Farmnevet és ID számot kérünk, ha nem találod, és segítség kell a megkereséséhez.

8. Havasi_Gyopár

Szia!
    Mit jelent az, hogy nem jót mutat?
    Nem látni? Vagy kevesled? Vagy mit látsz egyáltalán?

9. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Szia Tamás!
    Halvány fogalmam sincs. Nem is tölti be, vagy háromszor-négyszer klikkelek, mire megmutatja, ma például többször kiléptem meg be, de akkor se mutatta. Ez másik pályán is előfordul, hogy rögtön nem jön be. Nem tudom, miért.
    Most közben újra belépve egyenesen ráklikkeltem, most mutatta... de ez sajna most először van, hosszú-hosszú ideje.

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  10. serenge2

serenge2 Junior szaki

Szia!
    Hova kell tenni a felhőn a Rackó ajándékait?

11. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Az idei Rackó ajándékainak még nincsen felhősora. Legkésőbb decemberben várható.

Kuzdern kedveli ezt.
  12. serenge2

serenge2 Junior szaki

Köszönöm

Kuzdern kedveli ezt.
  13. szili48

szili48 Törekvő

sajnos nem történt változás a paysafe carddal történő fizetésemmel, továbbra is 504 errort ad,hiába csináltam végig a Tamás által javasoltakat küldözgetett 5-6 oldalra végül nem lett belőle semmi, az error maradt. ilyenkor mi van? holnap szeretnék kosarat venni, de hogy?

14. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Nem tudunk neked érdemben segíteni, nem nálunk van a hiba forrása.
    Ahogyan azt már a kollégám is javasolta neked. Kérlek, keresd fel a Paysafecard ügyfélszolgálatát. Az Ő rendszerük, ők tudják megmondani, hogy mi a probléma.

15. parrahviki12

parrahviki12 Fórumelemző

Sziasztok!
    Nem tudom, hogy mások jártak-e hasonlóan, de azt vettem észre, hogy nekem az esti farmszedéskor (20 óra pár perckor) a rendszer nem írta jóvá a 20 Varázskalap által adott 80 farmaranyat, a feleségem pedig a délutáni betakarításkor járt ugyan így.
    Farmnevem: parrahviki12 ID16443381
    Feleségemé: Hermione72 ID14105287
    Előre is köszönöm, hogy utána néztek! :)

16. Havasi_Gyopár

Szia!
    Már meg is lett az ellenőrzés eredménye:

parrahviki12 ID16443381
    Hermione72 ID14105287
    Mindkét farmon rendben megtörtént a FA jóváírása:
    Hermione72 farmon 2021-08-24 15:31:21 órakor 80FA, majd később még 3 FA a farmaranyfák aratásával;
    parrahviki12 farmon 2021-08-24 20:07:14 órakor 83 FA a begyűjtés idején (80+3FA)

Köszönjük a türelmet.

parrahviki12 kedveli ezt.
  17. gazda2431

gazda2431 Járnitanuló

Sziasztok!
    Két kérdésem lenne.
    1. Az égig érő paszulyon a felhősorokat nem lehet úgy "aratni", hogy a kész felhősorokra kattintást ne kelljen minden esetben egy középen felugró ablakban megerősíteni? Így sok elemnél már igencsak nehézkes a dolog.
    2. Az arany banánokat fel lehet használni a majmok szentélyén kívül másra? Csak, mert a játék elején még érdemes volt gyűjtögetni, jelenleg azonban már minden elemet kiváltottam a szentélyben mégis van közel 2000 banánom, ami egyre csak gyűlik, de nem tudom, mit lehetne velük kezdeni.

18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    1. Nem lehet. De az ablakot nem csak egérrel okézhatod le, hanem az ENTER billentyűvel is. Jobb kézzel az egeret, ballal az ENTER-t kezelheted, így jelentősen gyorsabb. És ugyanígy a piros kosár, a piac, a ládabontások, stb. esetében.
    2. Időnként jön fejlesztés a Bahára, akkor elhasználhatod, és jó, ha nem kell várnod egy új elem kiváltásával. A pajtában meg bármennyi elér...

19. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Nem tudom hogy ez hiba-e vagy nálam lehet probléma hogy az eventórás kijelző nincs? Köszi

20. |Tamás|

Szia!

Nincs semmi olyan folyamatban, aminek ott lenne a helye.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.