Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. manó-farm76

manó-farm76 Utánpótlás-írogató

Szis. Valami gond van a vetésnél. Sem kézzel, sem géppel nem tudok vetni. Nem tudok továbblapozni a magasabb érési idejü növényekhez.

ID- 39391641
    Előre is köszönöm a segitséget.

2. ginacica

ginacica Junior szaki

Sziasztok! Az eventes területen nem engedi beadni a terményt.Szürke miért?

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek takarítsd ki a gépedet, vagy próbáld meg másik böngészővel.

4. |Tamás|

Szia!

Kérlek mutass erről képernyőmentést, hogy pontosan mit látsz.

5. ginacica

ginacica Junior szaki

Nem tudom hogy kell de szürke mind 2 +jel sőt a vásárlás is a rövid érésü már kész vlt

6. |Tamás|

7. ginacica

ginacica Junior szaki

Ha így tudsz nekem segíteni azt megköszönném a kép szerkesztés nem megy ginacica ID: 2407369

8. |Tamás|

Ellenőrző panel szerint kész az evented.Mind a 2 feladatrészbe beadtad az 5-5 "szintet"

9. ginacica

ginacica Junior szaki

Köszi úgy emlékeztem 1 még hátra van.Köszönöm a türelmed:D

10. Kulákbogi

Kulákbogi Aktív író

Jó napot!
    Kérem a segítséget: a Piccolo titokzatos ládából "Gyepek ura" dekort kaptam, hosszas keresgélés után sem találtam meg, hogy ez mit ad 12-szer. A Piccolo láda nyereményeit sem találom sehol, jó lenne ha látnám, de béna vagyok, nem találom. Köszönöm.

11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Gyepek ura - meghatározott számban aratható dekor:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...tó-speciális-dekorok.16371/page-2#post-951773

Ezen a linken olvashatod a "Piccolo" titokzatos láda információit:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/titokzatos-láda-rejtelmei.20603/#post-1173157

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. Kulákbogi

Kulákbogi Aktív író

13. évaauth

évaauth Haladó

Szia!
    Már figyelem egy ideje,hogy a kerek keréken megnyert parti pörgetést nem adja hozzá a meglévőkhöz.Több farmomon /7/ is ez a helyzet.A ki-,belépés sem segít!
    Köszönöm!

14. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Azt kell mondjuk, hogy nem helytállóak a megfigyeléseid.
    Ajánlom szíves figyelmedbe a Csocsoovb Board Adminisztrátor vonatkozó írását:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/ki-is-az-a-csocsoovb.7672/page-13#post-1205432

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. évaauth

évaauth Haladó

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  16. anna640328

anna640328 Törekvő

Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Eddig volt hogy telefonról játszottam az Edge-n napközben, föleg ha event volt. Munkahelyen csak így tudtam megoldani :) Eddig simán működött. Igaz 4 napja nem használtam, mert szabadságon itthon a laptopról játszom. Ma viszont azt tapasztaltam, hogy a telefonon nem tudtam belépni, az Edge a játék letöltését kérte, de nem lehet megnyitni, mert nem támogatja. Chrom ról be tudtam lépni nehezen, épp az event területet learattam, és lefagyott. Semmit nem állítottam el a telefonon, nem töröltem a játékot. Ezután telefonról nem fogok tudni játszani? Eddig jól működött-Redmi Note 9 pro. Van valami tanácsotok? Köszönöm.

17. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Sajnos nem tudunk tanácsot adni.
    A játék időlegesen van amikor játszható, vagy játszható volt mobil eszközről. Gép válogatja.
    Viszont erről és hasonló témáról szoktak írni a játékostársak ebben topicban.
    Olvasgass itt, hátha valami a hasznodra válik.

18. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Sziasztok!
    Kérnék egy kis segítséget. A "Garázsos" eventben megszereztem mind a 4 piccolót. Ki is raktam őket. Három meg is van 2 Levéltánc, 1 Tündér-termálforrás, a negyediket nem találom, már kinéztem a szemem. Kérlek találjátok meg nekem! A Varázskalap, az szerintem az előző nyereményből való. Előre is köszönöm Diti54 ID 26222139

19. Ildiko.07

Ildiko.07 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Lehetséges,hogy mostanában bugos a játék?Nálam a beérett termény úgy néz ki,mint amikor elültettem.

Csatolt fájlok:

20. |Tamás|

Szia!

A hibajelenség ismert, már jelentve van a központ irányába.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.