Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

SZIA Az xxl-es Izzóbükfát eventbe kaptam meg is volt csak amikor kiakartam tenni félúton elveszett és azóta nincs meg ID33224951 Gazdasszony

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.10.21
  2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ki van helyezve a gombaerdőbe az XXL izzó bükkfád.

3. csibegazda2014

csibegazda2014 Törekvő

köszi a választ

4. Gazdasszony

Azt nem is keresem de nekem kettö volt és azt keresem amelyik félúton veszett el amikor ki akartam tenni nem tudom hova lett de azóta frisitettem kiléotem és nem jöttelö

5. |Tamás|

Melyiket pontosan hol és mikor szerezted?
    Sajnos nem elegendő az, hogy eventben.

6. csibegazda2014

csibegazda2014 Törekvő

Sziasztok, kérdezném, hogy a szivárványos pisztráng medencéhez a gk-ben melyik feladat tartozik hozzá? köszi csibegazda2014 ID 51330790

7. Gazdasszony

Szia Már a 226 szinten vagyok nem tudom mikor vettem valamit vagy mikor nyertem azt megnézhetik az ellenörzö panelon nem tudom hogy nagy munka -e fáradozásukat köszönve tsztelettel Gazdasszony ID33224951

8. |Tamás|

9. |Tamás|

Szia!

Egy-egy dolognak nincs születési anyakönyvi kivonata. Még ha meg is mondod, hogy pontosan hol, akkor sem egyszerű megkeresni, nem, hogy ha azt sem tudom, hogy hol keressem. Minden eventnek egy bonyolult kontroll panelja van.
    Nagyon sajnáljuk, de egyikünknek sincs annyi ideje, hogy minden event logot átnézzen a Te farmodon, és bogarássza, hogy vajon ott van-e vagy nincs.

10. Gazdasszony

Nem mindet csak a teliholdassal van problémám

11. |Tamás|

Kérlek gyűjtsd ki, hogy melyik volt a teliholdas event, és ahol lehetett ilyet szerezni.
    Én közben csinálom a valós munkahelyemen a munkámat, mint ahogy a többiek is. Köszönöm.

Gazdasszony kedveli ezt.
  12. icumicus

icumicus Járnitanuló

Hálásan köszönöm.

13. sznekata0924

sznekata0924 Törekvő

ID: 33746229
    Füvész és vadaskert, manifaktura 3-ra fejlesztve.
    Nem találom.....
    Hogy kell ráhelyezni a már meglévőre ?
    Köszönöm szépen.

14. Torsi1998

Torsi1998 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni, hogy a Guanót hol hogyan tudom elkészíteni?

Előre is köszi!

Gazda: Torsi1998 ID: 56769645

15. csibegazda2014

csibegazda2014 Törekvő

köszönöm a választ, azért tettem itt fel, mert a gk. küldetésekben nem találtam, de akkor felesleges volt itt terhelnem Titeket, érdemben nem kaptam segítséget, azt vártam hogy esetleg Ti jobban rá láttok a gk-re,

16. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    A raktárházakat meg kell venni a Gazdaboltban 299 FA/db áron, ha már a Bölcs Tölgynél csillagért kapható első darabokat kiváltottad.
    Ezt el tudod érni, és meg tudod venni a Piros kosár / ólak (barifej) résznél is. A vásárlást követően a raktárházak a menübe kerülnek.
    Az így megvásárolt Raktárházak alapban kevesebb tárhelyet engednek használni egy raktárházon belül: 4 tárhelyet a Vadaskertben és a Manufaktúrában, és 6 tárhelyet a Fűvészkertben.
    Ahhoz, hogy a teljes kapacitásukat ki tudjuk használni a Gazdaköri feladatoknál a vonatkozó feladatoknál be kell adni a feladat által kért dolgokat, cserébe kapunk a raktárházak fejlesztéséhez szükséges építési terveket, amiket a Raktárház kirakása és megnyitása után a fejlesztés gombra kattintva szerszámokkal együtt be kell adni.
    Fontos még: egy területre fajtánként 5 db raktárház rakható ki. Az afölöttieket másik területre lehet kitenni.
    Itt tudsz róluk olvasni:
    - https://board-hu.farmerama.com/threads/vadaskert-az-első-raktárház.14039/
    - https://board-hu.farmerama.com/threads/manufaktúra-a-harmadik-raktárház.14069/
    - https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/füvészkert-a-második-raktárház.14072/

17. -julcsi13-

-julcsi13- Járnitanuló

Derűs napot kívánok!
    Segítséget szeretnék kérni Az event befejezése után kiraktam a dekorokat és rájuk helyeztem a fejlesztést (kúria) Aratás után csak a "Rend a lelke mindennek" dekort tudtam a felhőre rakni, a másik kettőnél azt írja, hogy ilyen nincs a pajtámban. /Frissítettem, ki-be léptam, tisztítottam, újra indítottam / ID 26020845

18. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    A guano a denevér terményes óljában, a guanogyárban készíthető, amely a városban lévő műhelyben megépíthető.
    Kattints a hivatkozásra, ott mindent elolvashatsz róla:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-3#post-860771
    (A műhelyben ne felejts el a két oldalsó nyíllal odaléptetni, amelyik ólat szeretnéd legyártatni.)

upload_2021-10-18_14-32-32.png

19. csibegazda2014

csibegazda2014 Törekvő

köszi, ezt már végig böngésztem, azt hittem, hogy csak én vagyok béna hogy nem találom, ezért kérdeztem Tőletek hogy Ti esetleg jobban átlátjátok, de tévedtem .,konkrétabb választ vártam .

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.10.21
  20. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Jelenleg nincs feladat a gazdakörben, amihez kellene szivárványos pisztráng.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.10.21
    Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.