Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az ismertetőben ott a válasz:

Az alábbi sorrendben fogunk haladni:
    5, 7, 4, 2, 1 buborékokat a Kísérteties időutazás event idején használjuk
    8, 6, 11, 16, 18 buborékokat a Tűz és kénkő event event idején használjuk
    15, 12, 14, 17, 19 buborékokat a Tudományos rejtélyek laboratóriuma 2000 event idején használjuk
    A felhősorok buborékjai: 3, 13, 9

Részletek:**
    A felhősorokat adó buborékok 2-2-2 event találkozási pontján vannak.

Az első felhősor a 3. buborékban rejtőzik.
    Feloldása az 5. és 6. buborék teljesítése után kattintható.

A második felhősor a 13. buborékban rejtőzik.
    Feloldása a 11. és 15. buborék teljesítése után kattintható.

A harmadik felhősor a 9. buborékban rejtőzik.
    Feloldása a 4. és 14. buborék teljesítése után kattintható.

zsani_apja és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

3. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939-vagyok. Szeretném megtudni, mikor zár be a telihold, mert nem találom. Köszönöm.

4. Havasi_Gyopár

Szia!
    A Halloween naptár 2021. november 01-én (hétfőn) éjfélig, a Telihold kert november 02. (kedd) 22:00-ig lesz nyitva.
    Ezt könnyen ellenőrizheted bármikor az event órából is.

5. csibegazda2014

csibegazda2014 Haladó

köszi, akkor én vagyok vak, mert nem láttam♥

Othep kedveli ezt.
  6. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    Szeretnék belépni a "Prémium kezelése" menüpontra a Villában, de nem tudok. Most aktív , ám szeretnék változtatni rajta. Előre is köszönöm a segítséget, fontos lenne. Szép estét Mindenkinek !
    Ivibaba54 ID: 24093664

7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Nem tudom pontosan, hogy egy vagy két nappal az érvényesség lejárta előtt lesz elérhető a kezelés. Addig szürke a terület, nem tudsz változtatni semmit, csak a fák automatikus aratását tudod kipipálni. Havonta lehet újra megvásárolni, aktiválni a tagságot.

8. Havasi_Gyopár

Szia!
    A Prémium kezelése gomb nem minden esetben és időben kattintható.
    Mit szeretnél? Prémiumos vagy, és szeretnéd meghosszabbítani, vagy megszüntetni?
    Ha prémium gazda vagy és szeretnéd megszüntetni, akkor a bankban megnyitod a banki felületet és a jobb felső sarokban az Állapot és felmondásra kattints rá, és a kijövő ablakban meg tudod szüntetni a kapcsolók értelemszerű használatával, ráklikkeléssel.
    Ezt bármikor megteheted, természetesen a prémium tagságból még hátralevő időtartamra a tagsággal járó előnyöket igénybe veheted, mert azok járnak, hisz kifizetted.
    Ha hosszabbítani szeretnéd, és mentett banki adataid vannak, akkor nincs teendőd, mert egészen addig, amíg esetleg vissza nem mondod, automatikusan meghosszabbítja havonta a rendszer tagságodat.
    Ha hosszabbítani szeretnéd, de nem mentett banki adatokkal vagy kapcsolatban a Farmerama pénzügyi részével, akkor befizetéssel tudod a lejárati határidőt meghosszabbítani. Ezt az eddigi ismeretek alapján a lejárat előtt 3 napon belül lehetett elvégezni.

-ágianyu33- és zsani_apja kedveli ezt.
  9. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Kaptam választ kérdésemre. Nagyon köszönöm Nektek.

10. momo2011

momo2011 Utánpótlás-írogató

ID:10187486 Bocsánat nem szemtelenségböl szeretném megkérdezni ha lehetne miért nem kaptunk a bahára is eventett mind a háromra

11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos erre nem tudunk érdemi választ adni, a központ dönt minden esetben, hogy hol ültethetőek a növények, hol lesz felröppenő.
    Majd jelezzük a központ irányába, bár őszintén megvallva, véleményem szerint a farmos jobb, hisz sokkal több bónusz van oda és ez által könnyebb az event.

ChocoBounty kedveli ezt.
  12. Theeme

Theeme Törzsjátékos

Sziasztok! Kérdezném,hogy a heti gyorscsomag hol,hogy működik.?-mert valahogy nem találok rá.Köszönöm .

13. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

ChocoBounty kedveli ezt.
  14. mami531953

mami531953 Haladó

Szeretnem megkerdezni,hol lehet hozzajutni a Kaszas fu es Fenylogomba magokhoz?

15. Havasi_Gyopár

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. TUFINGER

TUFINGER Fórum ismerője

Nem tudom hol kersem a kaszásfüt Válaszod köszönöm

17. Havasi_Gyopár

Szia!
    Éppen a te írásod fölött adtam választ egy másik játékostársunknak ebben a témában.
    A mai naptól lépett életbe a Teliholdkert változásainak a 2. szakasza, melynek értelmében a rémnövény Kaszásfű a vetőtáblán található, a Fénylő gombafa pedig rém-fa, amely Jack boltjából váltható ki, a Jack bolti kínálatának a 3. oldalán található..
    https://board-hu.farmerama.com/threads/telihold-event-csevegő-topic.12366/page-11#post-1227449

Kuzdern kedveli ezt.
  18. julcsaángyom

julcsaángyom Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Lehet hogy nem ide kéne írni, de nem kaptam meg ismét a kezdő event növényemet. julcsaángyom ID:10353037

19. Havasi_Gyopár

Szia!
    Ki-belépés után sem láthatók az új vetőmagok?
    Kérlek végezz egy tisztítást Ccleanerrel, és akkor elő kell, hogy kerüljenek.
    Az arra jogosult kollégám ellenőrizte, és 14:10-kor megkaptad a magokat.
    upload_2021-10-27_16-37-46.png

20. piros53

piros53 Törzsjátékos

Szia elképzelhető hogy az XXL új fához 260db alap fa kell ???
    válaszod előre is köszönöm

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.