Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Gyakran használatos billentyű parancsok:
    Másolás -> Ctrl + C (vagy Ctrl + Insert)
    Beillesztés -> Ctrl +V (vagy Shift + Insert)
    Művelet visszavonása -> Ctrl +Z
    a kijelölt elem törlése -> Ctrl + D
    Aktív ablak frissítése -> Ctrl + R (vagy F5)
    Ablak nagyítása Ctrl és + (plusz) jel, a kicsinyítés Ctrl és - (mínusz) jel.

Kuzdern, rjolka és -BombadilToma- kedveli ezt.
  2. vörösaszony

vörösaszony Junior szaki

Köszönöm szépen a válaszod.

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  3. -emmucika-

-emmucika- Junior szaki

Szia ,szeretném megkérdezni ,hogy miért nem lehet a veteményeket látni mikor be érik a termény ugyanis amikor aratni kell minden úgy néz ki mint amikor elvetettem a terményt és ez már hetek óta így van ja és a kliensen játszom?? -emmucika-

4. Havasi_Gyopár

Szia!
    Ez egy olyan megjelenítési hiba, amit sajnos még nem javítottak a központban.
    Ha föléje viszed az egeret, akkor mutatja az érési csík, hogy mely ponton jár a folyamat.
    Bízunk benne, hogy előbb-utóbb erre is sor kerül, addig türelmet kérünk.

5. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Mire tudnám kitenni Tudományos labor fejlesztést Válaszod köszönöm szépen

6. Havasi_Gyopár

Szia!
    Két lejátszott minijáték után megkapjuk a Tudományos labor - alapdekort.
    55 minijáték lejátszása következtében összesen 7 db fejlesztést kapunk a játéktól.
    A fejlesztések felpakolásakor kapjuk a
    - 1. Alap tudományos labor;
    - 2. Haladó tudományos labor;
    - 3. Kiemelkedő tudományos labor;
    - 4. Elit tudományos labor;
    - 5. Szörnyűséges tudományos labor;
    - 6. Őrült tudományos labor;
    - 7. Rejtélye tudományos labor, amely fejlesztett dekorok más-más tulajdonságokkal bírnak.
    Erről itt látsz képes ábrákkal információt: https://board-hu.farmerama.com/threads/tudományos-rejtélyek-laboratóriuma-2000.21688/#post-1227188

jófarmerlány és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

SZIA Most pörgettem ki egy terménybónuszt és nem kaptam meg légy szíves nézd meg köszönöm ID 33224951 Gazdasszony

8. Havasi_Gyopár

Szia!
    Kérlek frissítsd a játékodat F5-tel vagy a frissítés kör-jelével is megteheted, ha weben játszol.
    A játék programja a bónuszrekesz fölé helyezi el a kerek-keréken kipörgetett bónuszt.
    Nézd meg ott frissítés után, és kérlek jelezz vissza, hogy meglett-e vagy sem.

9. Gazdasszony

Szia már ki is léptem és frissitettem is és nem adta pedig már aratnom kellene

10. Havasi_Gyopár

Szia!
    Arra jogosult kollégám ellenőrizte a dolgot a farmodon, és megállapította, hogy
    19 óra 44 perckor pörgettél egy 6 órás ólakra ható bónuszt. Ez nagyobb hozamot ad az ólakban, +1db-ot.
    Ez meg is érkezett azonnal a farmodra és aktív azóta is.
    Igaz, hogy a megszerzett nyeremények naplójában a megnevezés terménybónusz, ez nem feltétlen jelent növényekre ható, plusz termést adó bónuszt. Az aktív bónuszoknál, a bónuszrekesz feletti soron, ha az egeret ráviszed a bónuszra, akkor kiírja mire is vonatkozik a bónusz! Ezt te magad is tudod ellenőrizni, ha megteszed azt, amit előzőleg írtam.

upload_2021-10-28_21-14-27.png

11. Gazdasszony

Köszönöm szépen a fáradozást

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  12. mahal

mahal Aktív író

A trutyi honnan lesz a telihold bolti fához?

13. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum biztosa

Sziasztok,
    A facén terjed egy kód, FAHN-PXHN-CPP6-R3RB
    Nekem nem fogadja el. Ez most valós, vagy kamu?
    Köszi a választ.

14. papageno53

papageno53 Járnitanuló

Sziasztok!
    Miért követelmény a Zselés bokrétafához a Horrorparadicsom, amikor utóbbit nem lehet megszerezni sehol?!
    Köszi!

15. Havasi_Gyopár

Szia!
    A Horrorparadicsom ólja valóban nem válható ki Jack boltjából, de Ajándékozási és cserenapon lehet szerezni.
    Épp nemrég volt vége 25-én, azaz 3 nappal ezelőtt. Sajnálom, hogy nem gondoltál rá, de legközelebb már célszerű figyelni erre is.
    2019 májusában kaptuk event nyereményként, azóta többször meg lehetett szerezni eventekből, ólválogatásból, és Farmárudában is szerepelt az ajánlatok között. Bízzunk benne, hogy ezek ismétlődnek, és hozzá lehet jutni ily módon is a későbbiek folyamán.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...-és-ólak-a-játékban.16260/page-7#post-1005471

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. Havasi_Gyopár

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. Havasi_Gyopár

Szia Zsuzsikan!
    Mindenki, aki a felhasználói fiók beállításoknál igényelt hírlevelet, az kapott az e-mail címére egy beváltható ajándékkódot.
    A kód kizárólagosan arra a farmra szól, amelyikre címezték.
    A beírásnál ügyelni kell arra, hogy a kód előtt és után lévő * jel nem tartozik a kódhoz (az az elválasztó jel a kód sorozatban) ezért azt nem szabad begépelni az ajándékkód rovatába.
    Továbbá ügyelni kell arra is, hogy ami a kódban 0 azaz nulla, ahelyett ne üssünk O azaz o-betűt.
    Ha kértél hírlevelet, akkor a te e-mailcímedre is küldtek bónuszkódot.
    Kérlek ellenőrizd a postaládádat, nem csak a bejövő mappában, hanem a többiben is.

jófarmerlány és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. Borosgazda

Borosgazda Aktív író

Én miért nem kaptam kódot?????
    ID:1468438

19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben fel vagy iratkozva a hírlevélre, és az email címed nem került feketelistára egyéb okokból, akkor az email fiókodban kell lennie a személyre szabott (farmhoz tartozó) kódodnak.

20. borosgazda720

borosgazda720 Utánpótlás-írogató

Megtaláltam a bibit, a citromail-omat feltörték és nem írtam át a mostani élőre, de az előző már nem létezik. A mostani ****
    Sajnos minden Borosgazda nevű farmmal ez történt. Mit tegyek?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.10.21
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.