Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Köszönöm szépen Toma. Igazad van, mert a haladási sávból is jött hozzá. Most már sínen vagyok.

jófarmerlány és -BombadilToma- kedveli ezt.
  2. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

szép jó napot vettem a piacon sárkányvérfa termést be adtam a feladatba a20 db-ot és nem találom a többit elakartam adni a felesleget mert nekem nincs ilyen fám kérlek hol találom meg mert a fa termésüeknél nem találom ID33224951 Gazdasszony

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A sárkányvérfa Bahamás, így a Bahamarama faterméseknél keresd. A piacon a felső két kör alakú ikon közül a jobb oldali legyen zöld; csak akkor látod a Bahamás terményeket.

4. bjudit01

bjudit01 Törekvő

Sziasztok! Nem kapok a Piccoló ládából kialakult Jack ajándékaként + 2 termést, csak a csatniért járó plusz 2-t. Megnéznétek miért nem?
    Gazda: bjudit01 ID: 12469816

5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrizte:
    Mivel most raktál ki egy friss Jack-et 14:04:54-kor, azt azonnal nem tudod learatni.
    20 óra múlva érik majd be.
    Más működő Jack-ed nincs (1 db van a pajtában lejárva).

Jack ajándéka
    Érési idő: 20:00 óra
    Szükséges szint:
    3.
    Tapasztalatpont: 2000 tp vagy btp a kihelyezéstől függően, valamint +2 termésbónusz a növényekre (eventnövényekre és a teliholdas növényekre is) 10 órán keresztül
    Learatható: 20-szor

A bónuszt adó dekort a "normál" arató nem szedi le.

jófarmerlány kedveli ezt.
  6. bjudit01

bjudit01 Törekvő

Köszönöm szépen.

Othep kedveli ezt.
  7. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

Szia köszönöm szépen a választ nem tudtam hogy Bahamás növény

-BombadilToma- kedveli ezt.
  8. imelda100

imelda100 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Az előbb vettem a piacon 1500 körüli paradicsomot. Több mint egymillió CSP- költöttem rá, de nem jelenik meg sehol.
    Kedves Modik ! Segítenétek ???
    Gazda : imelda10/0
    ID: 55888850

9. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Több tételben összesen 2400 pipacsot vásároltál paradicsom helyett 2021-11-21 08:55:56-kor.

10. -Angyal26-

-Angyal26- Járnitanuló

Szia! Segítséget szeretnék kérni. Vásároltam területet 300 Farmpengőért ,a pénzt levonta de a területet nem kaptam meg. Köszönöm a segítséget. ID:33326704

11. Othep

Szia.

Tanácsos ilyenkor ki- belépni a játékba, hogy a változások életbe lépjenek.
    A játék nem nyel el semmit, de elég kicsi területek válnak szabaddá egyszerre.
    Ellenőrizd, hogy biztosan azt a területet váltottad-e ki, amit szerettél volna, mert néha előfordul, hogy a játékosok nem lapoznak eleget az árudában...
    Ha semmiképp sem találod az új területed, kérlek, írd meg, hogy egyáltalán mit szerettél volna kiváltani.

12. halak

halak Junior szaki

Szia!
    Mi lehet a probléma, kliensen játszom, egyszer csak egy szöveges oldalt dobott be, ahová mindig be kell írni a nevet és a jelszót, és nem jegyzi meg, hiába teszem oda a pipát hogy megjegyzés hez.Már többször kitöröltem a programokból a klienst, és újból letöltöttem, de mindig a szöveges oldalt nyitja.
    Köszönöm válaszod!Id:9392663

13. Othep

Szia.

Nem lehetséges, hogy beállítottál Elsődleges jelszót?
    Ha egyedül használod a gépet, ne állíts be ilyet.

Eltávolítása:
    A "szerkesztés" menüben távolítsd el azt fiókot (farmot), amit elsődlegesnek adtál meg, majd utána mentsd el újra a nevet és jelszót.​

14. halak

halak Junior szaki

Köszönöm ez a probléma biztos, tornásztunk vele de nem sikerült

15. Othep

Mi nem sikerült?
    Eltávolítani az Elsődleges jelszót?

16. mamazsák

mamazsák Járnitanuló

Sziasztok ! valamiért nem tudom megnyitni a 3 as szintet :( a liftek meg vannak mégsem engedi :( ID 22231662 / remélem jól írtam le régebben at ID számot ? /

17. halak

halak Junior szaki

igen

18. imelda100

imelda100 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a választ. Most már biztos, hogy nem lopnak el az eszemért

19. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrizte:

A harmadik fedélzet szinte teljesen kész ... a kivilágítás is mutatja a szobák között (a ledes világítás).
    Csak a piros X-el jelzett szobát nem váltottad még ki...

upload_2021-11-21_16-48-1.png

Az első fedélzetre kellene összpontosítanod, tudsz ott is haladni.
    Ez az első fedélzet, itt kell szétnézned:

upload_2021-11-21_16-49-57.png

Az alsó részen a lifttől indulhatsz majd.
    Közben az event-növény termelését és a röpik gyűjtését is kísérd figyelemmel.
    (Ha még nem tetted, arasd le a 3. fedélzet órás kütyüit, úgy látom, már beértek.)

mamazsák kedveli ezt.
  20. Othep

Akkor a Szerkesztésben minden elmentett jelszavadat töröld ki.
    Ezután mentsd el minden farmod adatait újra, de az Elsődleges jelszó beállítását utasítsd el.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.