Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Sziasztok!

Új információ a reggeli vásárlási problémával kapcsolatban!

2. Kisata

Kisata Fórum-zöldfülű

Szia!

A tavalyi felhőcsomagból a malacperselyt korán reggel megvásároltam amit nem tudok használni.
    Ahogy jelezted írtam a supportnak a hibámról, emiiben jelezték hogy feldolgozták, de továbbra sem tudom használni mert visszaküld a vásárlás oldalra, mit kell még csinálnom?
    titi010102
    id:32913660
    Bocs.
    Kaptam választ hogy megkaptam a csomagot ami igaz is csak a felhőt nem tudom aktiválni
    Atz hiszem most vették el végleg a kedvem a vásárlástól,
    az már azért sok, hogy fizetek és még sok felesleges időt rá kell szánni a nahy semmire.
    tisztelettel:kisata

Utoljára szerkesztett: 26.11.21
  3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Payment supporton jártál (űrlapos), vagy a magyar supporton (ahova tudsz írni) ?

4. Filonka56

Filonka56 Junior szaki

Sziasztok! Miért kell minden földnél vagy fánál vagy épp egy dekornál rákattintani az átrendezés kerestre? Régen ez nem így volt, sajnos így sokkal több ídőt vesz igénybe. Nem lehetne ezen változtatni? Addig mig be nem fejezem az átrendezést maradjon a kereszt, sokkal gyorsabban haladnék.
    ID:4862059 Filonka56

5. sznekata0924

sznekata0924 Törekvő

ID: 33746229
    Végig néztem a felhősoromat.
    Nem találtam "Akciós zsák" felhősort.
    Sajnos nem emlékszem rá, hogy megvásároltam-e.
    Majd ha ráérsz, megnéznéd kérlekszépen ?
    A felesleges levelezés elkerülése végett, előre is köszönöm szépen.

6. Kisata

Kisata Fórum-zöldfülű

Szia !

Mindenféle adatot kértek de írni nem tudtam.
    Kisata
    Azt hiszem hogy inkább lemondok a felhőről feladom az utánajárást.
    Valamit mindig tanul az ember fia.
    Két farmon játszom ugyanezt eljátszottam a másikon is úgyhogy elegem van.

vörcsi66 kedveli ezt.
  7. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    A tavalyi Black Friday akció neve volt az Akciós zsák, és abban ezeket a felhőket lehetett megszerezni:
    >> Black Friday Akciós zsák akció << 2020. november 27. (4 csomag felhővel, Ft-osak)
    1. Malacpersely felhősor
    2. Széf felhősor
    3. Luxus felhősor
    4. Kincstár felhősor
    Ezeket le tudod ellenőrizni, fönt a paszulyon a szűrőbe való beírással, hogy megvannak-e vagy sem.
    Az idei Black Friday akcióban pedig ezeket a felhőket lehet megszerezni a csomagjuk tartozékaként:
    >> Black Friday ajtórengető akció << 2021. november 26. (5 db felhősor csomagokban, Ft-os)
    1. Aranyvödör felhősor
    2. Aranyedény felhősor
    3. Aranyfazék felhősor
    4. Aranykondér felhősor
    5. Aranyüst felhősor
    Remélem tudtam segíteni.

8. cserjoné

cserjoné Járnitanuló

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. A mai nap folyamán megvásároltam az" Akciós zsák" legkisebb kosarát 899 frt-ér. Viszont a felhőjére nem enged rápakolni dekorokat. Legyetek szívesek utána nézni mit rontottam el.Játékos nevem cserjoné ID szám:54316614 és a másik farmomon ugyan ez a gond ott a játékos nevem marcsika40 ID szám:1820142 Segítségeteket előre is köszönöm:cserjoné

9. Havasi_Gyopár

Szia!
    Kérlek írd meg, ahogy a BA kollégám kérte, kettő írással fölötted, hogy melyik supporton jártál, hogy segíthessünk.
    Ne add fel, ha már megvetted a felhőt azt tudni kell üzemeltetni, de csak úgy tudunk segíteni, ha megvannak a kérdésekre a válaszok.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Havasi_Gyopár

Szia!
    Kézi pakolászásnál két verzió is lehetséges:
    A verzió: vagy bekapcsolod hogy "mozgatás", de akkor amíg azt nem kapcsolod ki, akkor addig tudod mozgatni amit akarsz, vagy adott dolgot művelni.
    B verzió : az alternatív építési mód, ott meg a "fogd és vidd" van.
    A játék beállításainál (jobb felső sarok, dupla fogaskerék, alul a villáskulcsra kattints, és a Játék beállításainál a Standard fülön az alternatív építési módot kapcsold "ki" állásúra.

upload_2021-11-26_15-52-9.png

11. Filonka56

Filonka56 Junior szaki

Köszönöm! Sikerült beállítani!
    ID:4862059 Filonka56

12. swarek

swarek Törzsjátékos

Sziasztok!
    Csatlakoznék a fentiekhez. Megvettem ( kb 10 perce) a kisebbik farmon a malacpersely felhősort, de nem tudok dekorokat pakolni rá, mert visszavisz a vásárlás felületre. Ahol természetesen ez a kis csomag már nincs, csak a többi.Kiléptem, beléptem, frissítettem stb, de nulla eredménye van. Továbbra sem enged a felhőre dekorokat rakni, hanem behozza a vásárlás felületet.
    Köszönöm, ha utána tudtok nézni a problémának.

Gazda: swarek ID: 16506626

13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, olvasd el ezt a posztot:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ngető-akció-2021-november.21797/#post-1231909

A játék supportját kell felkeresned a probléma orvoslásához.

Köszönöm az együttműködésedet!

14. swarek

swarek Törzsjátékos

Köszönöm!
    Akkor a nagy farmon meg se veszem. Mondjuk a rendszer nem is engedi. Kétszer vásároltam volna egymás után, mert ugye valamiért nem lehet egy kosárba rakni a dolgokat, így most várnom kell percekig. De inkább elengedem, ha supportra kell írni egy felhő miatt.. Nekem erre se időm, se energiám nincs, hogy még ezzel is szenvedjek. Így járt a BP. Majd legközelebb megcsinálják probléma mentesre.

Köszönöm a segítségedet! Szép hétvégét!

15. mamarygen

Szia újra!

Nem igazán jól gondolkodsz.

A valós pénz minden esetben sokkal fontosabb, mint egy játékelem.

Ha költöttél, akkor érdemes utánajárni, hisz a supporton feladatot teljesítő Admin Kollégák megkeresik a megoldást a felhősorod használhatóságához.

Tedd meg kérlek, ne szenvedésnek fogd fel!

16. swarek

swarek Törzsjátékos

Bocsánat, azt hiszem félreérthetően írtam. A nagy farmomra nem fogom megvenni ugyanazt a felhősort, ha ennyire szenvedős. A kicsin természetesen írok a supportnak, mert nem azért fizettem érte, hogy aztán ne használhassam.
    Köszönöm!

17. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Hello! Nem tudom folytatni az első játék után, mert az első játék felületét adja ki . SOS! afranya1945.ÍD számot hol találom?

18. peti.pepe.2000

peti.pepe.2000 Fórumszaki

Sziasztok, szeretném megtudni, hogy a tegnap esti hibabejelentő hozzászólásomat olvasta valaki? Szerettném megtudni, hogy az észrevételem általános hiba vagy nem is hiba és ígymarad?

19. mamarygen

Szia!

Vélhetően klienssel játszol.

A beállítási menühöz kell eljutnod a jobb felső 3 nyomógombos kapcsolóknál. A középsőt kattintsd.

A lenyíló opciók közül a alsó ikont kattintsd.

A megjelenő kis ablak jobb felső részén látod a farmnevedet és az ID-számot!

menühöz.png

A megjelenő kis ablak jobb felső részén látod a farmnevedet és az ID-számot!

20. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

KÖszönöm! ID szám24400208. A legföbb problémám az, hogy nem tudom folytatni a játékot az első játszma után,mert a felület beragadt,az első játszma végén. CClenert már használtam.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.