Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Igen olvastuk.

Ez kissé furcsa, hogy az 1*1-es területre rá akarsz tenni egy 1*2-es dekort. Természetesen az építőmesterrel, mert ezt is írtad.

Nem tudjuk megmondani, hogy miért nincs információ a kihelyezés lehetetlenségéről.

Azt sem tudjuk megmondani, hogy ez hiba, vagy ilyen a játék ezen szelete.

Kérlek, legyél figyelmes, leleményes, és változtass a dekor méretén, amikor a kihelyezéseket végzed, ha látod a kimaradt területeket.

Türelmet kérünk, míg lesz megoldás a központból erre a felvetésedre is.

2. mamarygen

Szia ismét!

Beléptem az ellenőrző panelről a farmodra.
    Az első játékod utolsó pörgetése fogadott.
    Ebből választottam ki a lehetséges találatot, amivel bezárult a mini-játék.

afranya.png

3. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Idáig én is eljutottam, de hogyan tovább?

A nyil szürke!

4. mamarygen

Szia!

Ha eljutottál volna a képen látható helyzethez, akkor a belépésemnél már csak az üres játékfelület látszott volna.

Szívesen segítettem pedig, de ezek szerint hiába jártam a farmodon.

Készítettél már malomterméket, hogy legyen mivel kockázni?

5. peti.pepe.2000

peti.pepe.2000 Fórumszaki

Köszönöm a visszajelzést. Csak példának mondtam hogy 1x1-es területre 1x2-es dekort akarok kitenni.
    A fő problémám a kitevés lehetetlensége, ugyanis építőmester használok nemlátom a dekorok méretét csak ugye ha egyesével rájukhúzom az egeret.
    Én mindíg a tp-t figyelem és úgymond nincs időm azt is küldön figyelni, hogy mekkora a tárgy. Így ha elfogynak az 1x2 méretű területek nem mindíg látom és várnám a figyelmeztetést a rendszertől hogy hahó!! ez a tárgy nem 1x1-es és nincs már helyed! Tulajdonképpen nem akarok 1x2es tárgyat 1x1-es helyre tenni. Nem ez a fő gondom azért ennyi tapasztalatom van már az évek alatt. Remélem így érthetőbb a "bajom" és nem csak egy katyvasz...:music:xD

Utoljára szerkesztett: 26.11.21
  6. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Bocs. Készitettem malomterméket és amit Te megcsináltálm azt egész biztos én is./az első próbajátékot!

7. mamarygen

Szia!

Vitatkozhatunk, hogy ki fejezte be kettőnk közül az első mini-játékot.

Ha Te tetted volna, akkor a befejező mozzanatot nem látom a belépésem idején. Csak a teljesített játékpontot tudtam volna lefényképezni. A segítő játéknál a 3. pörgetés volt soron, amivel lezárult a játék, mert 3 egyenlő formát fogadtam el a rendszertől számodra.

Egy minjáték 3 pörgetéssel teljesülhet. Mind a 3 pörgetést elvégeztük közösen, Te 2 pohárpörgetést játszottál, én a harmadik poharazással zártam az első mini-játékot.

Most 4 db malomterméked van, tudnál játszani.
    afranya2.png

Felhívom a figyelmedet, hogy a géped teljesítményétől függően gyakran takarítsd a gépet, főleg a mini-játék kezdete előtt.

Sok sikert!

8. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Sziasztok:) végre befejeztem a tenyésztők versenye gazdakörit, de már olyan régen elkezdtem, hogy nem emlékszem mire jó, lécci segítsetek memóriám felfrissíteni ! Köszönöm.

9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ez az a gazdaköri, amihez a Bölcs tölgyre helyezhető kupafejlesztéseket szerezhetjük meg. (Az állatos részt.)
    A felfejlesztett kupát aztán az Élő legenda rúnába helyezzük, hogy az egész farmon érvényesülhessen a kupák röpire gyakorolt hatása, ne csak ahová kihelyezzük őket.
    Itt olvashatsz róla: https://board-hu.farmerama.com/threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/#post-5895

Erre jön aztán az Élő legenda rúna 2., ahová 1 db Pannit teszünk, ugyanezen célból.
    Erről infó itt: https://board-hu.farmerama.com/threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/#post-909613

Egyébként a Gazdakörben a Zöld pipával jelzett Befejezett feladatoknál minden elvégzett feladatot ismét átnézhetsz, később.

10. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Nagyon szépen köszönöm:)

Othep kedveli ezt.
  11. seszkrisz1969

seszkrisz1969 Haladó

Sziasztok! Tegnap vettem Tapsi füles szuper szomszédot. Milyen napi ajándékot ad? Lesz ma Telihold?
    köszönöm a választ:):D

12. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Sziasztok ! Nem értek valamit megint :eek: =D Szóval van ez a siló fejlesztés , ugye eddig megvan az össze ( FA ért is megvettem ). de ahogy elnézem nem a Felszerelés láda IX adja hanem a Sörfesztiválos
    láda 1 . Holott a Három csillagos fejlesztésétől már a Felszerelés láda IX kellene adja ... de nem így van :( Ez is valami hiba lesz vagy mi ?

-BombadilToma- kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A Szuperszomszédról itt olvashatsz: https://board-hu.farmerama.com/threads/szédült-szántó-és-a-szomszédok.1824/#post-4809

A Teliholdról pedig azt tudjuk, hogy eredetileg benne volt a naptárban, de a modiknak kiadott heti tervben már nem szerepelt; ezért kivették a naptárból is.

seszkrisz1969 kedveli ezt.
  14. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan hol tart a dekorod?
    Hova van kitéve?
    Felhasználói név?
    User ID?

Enikő65 kedveli ezt.
  15. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Háromcsillagos siló 3 így áll a fejlesztés :) eddig minden eventből kiszedtem és FA ért is megvettem a fejlesztéseket :) A Kerge kertben van kihelyezve :) Gazda : stefano0606 ID:12097667

16. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Kedves Moderátor.

A siló fejlesztésről lehet e tudni már valamit, hogy

mivel elmarad a szüreti event hogyan is fog módosulni a megszerzése.

Csatolt fájlok:

17. |Tamás|

Köszönöm

Valóban nem stimmel, jelentettük a központnak, várjuk a válaszukat.

Mogyi és stefano0606 kedveli ezt.
  18. |Tamás|

Szia!

Kellemes vasárnapi napot kívánok
    Irodai munkások nem dolgoznak a hétvégén, így nem döntöttek semmiről. Amint tudunk valamit, közzé fogjuk tenni.

kovacsniki84 kedveli ezt.
  19. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Köszönöm :) További szép napot ;)

20. Enikő65

Enikő65 Törekvő

Nálam is ugyanez a hiba háromcsillagos siló 3 dekornál :( nálam a házi kedvenc futtaóban van ,és eddig minden fejlesztést meg vettem ill megszereztem az eventekből :)

Pandapoc♥ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.