Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Gondolom, a napi takarítást rendszeresen elvégzed, hogy a besült sütik ne zavarják a játékodat.

Ha továbbra is problémád van, kérlek, konkrét dekort, ólat írj, hogy az ellenőrzést elvégezhessük, megnézzük, mi, hol akadályozza a folyamatos tevékenységedet a farmon.

Arra figyelj legközelebb, hogy ne tagold az azonosító ID-számodat. Space billentyű kattintása nélkül írd le a számot. Köszönöm.

2. mamarygen

Szia!

Ellenőriztem a farmodon a megjelenést. Nekem minden betű, felirat a normál kinézetet mutatta, nem volt fehér a betűfolyam.

Ezt láttam:

nolina.png

Javaslom, kapcsold ki a gépedet a játékból való kilépést követően.

A routert, a netes kapcsolatot is szakítsd meg pár másodpercre.
    Ha visszakapcsolod majd, ellenőrizd le egy másik böngészőből is a helyzetet. Van-e változás.

Remélhetőleg a megjelenítési probléma elhárul.

Javaslatot írtam, tedd meg kérlek, hogy a normális menet visszatérjen a játékodban. Köszönöm.

nolina1965 kedveli ezt.
  3. mamarygen

Szia!

Kérlek, takarítsd ki a gépedet egy Ccleaner programmal.

Számomra nem volt akadály az azonosító adataiddal a farmodra belépni az ellenőrző panelről.

Várom, hogy jelezz vissza, most sikerül-e a belépésed a farmra.

4. bogyolaluka

bogyolaluka Utánpótlás-írogató

Szia olyan problémám van hogy a TOP játéknál szürke a beadás gomb,kérdezném hogy akkor most lezárták a helyezéseket az event végével,vagy folytatódik majd a beadás ? Válaszodat előre is köszönöm üdv:gazda bogyolaluka ID1795905

5. mamarygen

Szia!

A Szüreti fesztivál event véget ért január 12-én este 22:00 órakor.

Csak az eredményeket lehet látni a kupás ikont kattintva az eventórában.

Leadásra már nincs lehetőség!

6. mucus252

mucus252 Fórumszaki

A Kliensen azt írta ki hogy hiba, .egy adminisztrátor kizárt, most viszont be tudtam lépni.

7. bogyolaluka

Akkor ezek szerint megkapjuk a helyezésért járó jutalmakat?Kb mikor számithatunk rá?Mert lista szerint a TOP 1000-be belefértem.Válaszodat előre is köszönöm üdv:bogyolaluka ID 1795905

8. mamarygen

Szia!

Köszönöm szépen az infódat.

Jó játékot kívánunk!

9. mamarygen

Szia!

Ez olvasható az eventismertetőben:

A nyeremények kiosztására várhatóan kicsit több időt kell majd várni az event vége után, mert minden farmot felül fognak vizsgálni.

Kérlek, legyél türelemmel.
    Köszönöm a megértésedet!

10. Japhrimel75

Japhrimel75 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Egy eléggé furcsa dolgot tapasztaltam, ami már ugyan megoldódott, de jó lenne tudni, mi miatt volt, hogy a jövőben elkerülhető legyen. A következő történt: beléptem a játékba, a Klienses verziót használom, mert egyszerűbb. Minden rendben is volt, amig a bahára nem szerettem volna lépni. Megjelent a fő képernyő a szigetekkel meg a hajóval, beadott valami zenét(hasonlitott a bahás zenéhez) és elkezdtek birkák bégetni. (ezt a hangot hallottam). De a szigetre nem engedett belépni, sem a fő, sem az esőerdő, sem a zuhatagok szigetére. Vissza sem tudtam menni a rendes farmomra. Bezártam, újrainditottam a játékot, és minden ugyanigy történt. 3x próbáltam. Ezek után a rendes netes verzióval próbáltam meg a játékba lépni. Ott az alap farmot és minden mást is engedett, amikor a bahára szerettem volna belépni, betöltött egy angol nyelvű segitő videót, amit - gondolom - az első bahára lépés előtt játszik le. (elmagyarázza mi ez a sziget, hogyan lehet földeket kihelyezni, vetni stb.). Ezek után beengedett lépni a bahára, minden szigetre, le tudtam aratni, vetni, stb., tehát minden működött. Kiléptem, és újra a Klienssel próbálkoztam. Minden tökéletesen működött, a baha is. Tudja esetleg valaki, mi lehetett ez? Soha előtte ilyet nem tapasztaltam (és remélem, nem is fogok többet). A játék most mind a 2 verzióban tökéletesen működik.

11. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Köszönöm én is a gyors válaszaidat, további jó kapálgatást.

12. mamarygen

Szia!

Köszönöm a részletes leírásodat.

Valóban ez történik néhány farmon.
    Ha az "oktató" bejátszást végig várja a Játékos, akkor a normál szigetes tevékenység már folytatódhat.
    Egy következő belépésnél ez a "közjáték" nem lép fel. Minden a régi kerékvágásba kerül.

Most, aki ezzel a helyzettel szembesül, várja meg a tovább lépéshez a bemutatót. Aztán minden helyre áll.

Köszönöm ismételten a hasznos infóidat.

erdkert és Japhrimel75 kedveli ezt.
  13. bogyolaluka

Köszönöm szépen a válaszodat,akkor várok türelemmel,csak nem értettem a dolgot Üdv:bogyolaluka ID 1795905

14. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Szia, köszi!
    A telómról van megosztva a net jelenleg a laptopra. Kimentem a konyhába, valsz. akkor megszakadt, majd helyreállt. A szín is, de másfél órán át nem láttam semmit.
    Mág 1x köszönöm!

15. Mecsike

Mecsike Junior szaki

Szia,
    Köszi ,
    bocsi :)

16. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok,
    A csokoládérózsát miért nem tudom a szédült szántón ültetni? Köszi a választ.

17. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Az eventnövényt CSAK a Főfarmon lehet ültetni !!

Eventnövény:
    Az adatok 1x1-es területre vonatkoznak.

Csokoládérózsa

• Érési idő: 05:30 óra
    • Tapasztalatpont: 55 TP
    • Ültethető: kizárólag a főfarmon
    • Kezdő mennyiség: 10 db (prémium tagság esetén +5 mag). Ezt kell tovább termeszteni.
    • Kategória: eventnövény
    • Szükséges szint: 3. farmos szint
    • Szükséges: malomtermékhez
    • Visszaváltási érték: 7 TP, 5 CSP

18. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Köszönöm, de az eventleírásban nem ez szerepel...

19. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

20. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.